Telefonie voor slagers

In een slagerij draait het om ambacht, vakmanschap en kwaliteit. Maar dat is niet de enige reden waarom mensen voor een slagerij kiezen. Een slagerij is ook dé plek voor echt persoonlijk contact. Dat geldt ook voor klanten die je slagerij telefonisch willen bereiken. Daarom wil je je als slagerij niet druk maken over je bereikbaarheid. Met het alles in 1 telefonie pakket van Voicedata hoeft dat ook niet meer – vanaf nu verzamel je het gehele telefonie systeem van jouw slagerij in één betrouwbaar en overzichtelijk systeem.

VoIP: de ideale telefonie oplossing voor elke slagerij

Voicedata gebruikt voor alle alles in 1 telefonieoplossingen Voice-over-IP (VoIP). Voice-over-IP (VoIP) maakt voor bellen gebruik van internet. Dat maakt het een voordelige en flexibele telefonie oplossing – zeker voor slagerijen die zich geen zorgen willen maken over hun bereikbaarheid.

internet telefonie slagers

De voordelen van VoIP voor slagers

Altijd bereikbaar

Als slager wil je zowel klanten in je slagerij als telefonische klanten netjes te woord staan. Daarnaast heb je vaak ook veel telefonisch contact met leveranciers of andere contactpersonen. Nooit meer een telefoontje mislopen? Met VoIP organiseer je je gehele telefonie in één betrouwbaar en overzichtelijk systeem. Onderweg naar een leverancier of klant? Ook dan ben je met je zakelijke nummer gewoon bereikbaar. En liever niet gestoord worden? Dan schakel je eenvoudig doorschakeling in naar één van je collega’s of naar je voicemail.

Voordelig

VoIP is daarnaast een hele voordelige manier om de telefonie van je slagerij te organiseren. Voor alle gesprekken wordt namelijk gebruik gemaakt van internet – een stuk goedkoper dan traditionele analoge verbindingen. Zelfs internationale gesprekken zijn zo een stuk voordeliger én intern bellen is altijd gratis! Ook wanneer jouw slagerij meerdere vestigingen heeft.

Gebruiksvriendelijk en flexibel systeem

Een ander groot voordeel van VoIP is dat het een flexibel en gebruiksvriendelijk systeem is, omdat het geheel via de cloud beheerd wordt. Lastige installaties en updates behoren zo tot het verleden. Je keuzemenu aanpassen omdat je slagerij gesloten is? Zo geregeld! Dat scheelt jou als ondernemer veel tijd. Wil je nog efficiënter werken? Kies dan voor een koppeling tussen je telefonie en CRM-systeem.

CRM koppeling met telefonie slagerij

Het koppelen van je CRM-systeem en de telefonie van je slagerij zorgt er namelijk voor dat je nog sneller beschikt over de juiste klantgegevens. Voortaan zie je gelijk wie er belt én ben je binnen één klik bij andere relevante gegevens of notities. Zo werk je niet alleen efficiënter, maar sta je ook makkelijker mensen telefonisch te woord. Voortaan kan elke medewerker dus de telefoon opnemen! Meer weten over de voordelen van een koppeling tussen je CRM- en telefoniesysteem? Dat kan hier!

Alles in 1 telefonie voor slagers via Voicedata

De telefonie van jouw slagerij verzamelen in een flexibel en betrouwbaar systeem? Kies dan voor het alles 1 in telefoniepakket van Voicedata! Al onze abonnementen zijn maandelijks opzegbaar en geheel aan te passen aan jouw voorkeuren. Een alles in 1 telefonie oplossing heb je al vanaf slechts €8,- per maand en zowel overstappen met huidige nummers als het aanvragen van nieuwe nummers is mogelijk. De perfecte telefonie oplossing voor jouw slagerij vinden? Stel hier jouw ideale alles in 1 pakket samen en ontvang een vrijblijvende offerte.

Meer weten over Voicedata of VoIP? Neem eens contact met ons op, dan vertellen we er graag meer over!