Data only
mobiel internet

data only abonnementen voor tablet, laptop, router of andere apparaten die verbonden moeten zijn met internet

 • Maandelijks opzegbaar
 • Koppel data only aan je bedrijfsbundel
 • Keuze of combinatie KPN en Vodafone netwerk

Bekijk abonnementen Meer informatie

Data only

data only abonnementen zijn gemaakt voor apparaten die altijd moeten beschikken over internet, denk aan zakelijke laptops, tablets, alarmsystemen en ook 4G routers

Wat is data only?

Data only is de term die gebruikt wordt voor simkaarten die enkel gebruikt worden voor data via 4G of 5G. Op data only abonnementen is spraakverkeer niet mogelijk.

Er zijn 4 vormen van data only abonnementen die we van elkaar kunnen onderscheiden; Data only “standaard”, Machine2Machine (50 en 100MB), 4G Back-up en Multisim.

data only 4G+
Maandelijks opzegbare mobiele data only abonnementen voor iPads, tablets, gps en andere devices. Altijd een passend abonnement met supersnel 4G+ internet.

machine 2 machine & gps
Voicedata biedt 2 specifieke data only abonnementen voor machine 2 machine en gps. Kleinere data only abonnementen voor erg lage prijzen.

4G back-up
Inmiddels is 4G back-up niet meer weg te denken als back-up internetverbinding voor ieder bedrijf in het MKB-segment.

multi-sim abonnement
Voor slechts €5,49 per maand is het mogelijk een SIM-kaart toe te voegen aan de bedrijfsdatabundel van alle spraakabonnementen.

gratis advies van Eric

Eric Garrelfs is specialist mobiele telefonie en adviseert dagelijks  organisaties bij het kiezen van de juiste abonnementen.

Boek een meeting met Eric

data only abonnementen

alle data only abonnementen op een rij, maandelijks opzegbaar,
leverbaar via een simkaart of eSIM

Data only

De standaard data only abonnementen hebben een eigen databundel en kunnen gebruikt worden binnen een bedrijfsbundel met Voicedata Mobile BLUE of Managed Mobile BLUE abonnementen.

 • data only 4GB a €15,83
 • data only 12GB a €21,13
 • data only 25GB a €24,30

Machine 2 Machine

Data only “Machine 2 Machine” zijn opzichzelfstaande, kleine data abonnementen zonder bedrijfsbundel. Deze dienst is ideaal om in te zetten voor monitoring-, IOT- of alarmsystemen.

 • 50MB data only a €5,00
 • 100MB data only a €6,00
 • 2GB data only a €14,20

4G Back-up

Onze 4G Back-up data only abonnementen zijn ideaal in te zetten als 2e internetverbinding voor je bedrijf of organisatie. Is je databundel op? Het buitenbundel tarief is €0,0035 per MB en dat is zeer scherp.

 • 4G Back-up 15GB a €13,56
 • 4G Back-up 100GB a €32,55
 • 4G Back-up 500GB a €97,65

Multisim

Een multisim is een datasim die we kunnen koppelen aan je spraak-data abonnement zoals Voicedata Mobile of Managed Mobile en snoept mee van jouw bundel of uit de bedrijfsbundel bij meerdere abonnementen.

 • multisim a €5,49

 

Sluit jij je, net als deze bedrijven, ook aan?

Klant worden

daarom data only van Voicedata

één van de meest ervaren spelers
Sinds 2005 leveren wij data only abonnementen aan bedrijven, organisaties voor alarm, iOT, pin en overige systemen.

betrouwbaar en flexibel
Kies het netwerk met de beste dekking per simkaart en geniet van onze maandelijks opzegbare diensten. Ultiem schaalbaar en enorm flexibel.

mix & match KPN en Vodafone
Onze mobiele abonnementen lopen over het KPN netwerk of het Vodafone netwerk en we bieden jou zelfs de luxe om te mixen binnen je eigen klantaccount.

Ontvang een offerte