zakelijk mobiel

Zakelijke mobiele abonnementen zijn in de afgelopen jaren flink veranderd. De bonus cultuur (cash vergoeding per SIM kaart bij een meerjarig contract) heeft zijn tijd gehad en is vervangen door een recurring model, waarbij providers maandelijkse vergoedingen ontvangen. Voicedata startte in 2012 met zakelijk mobiele abonnementen, waarbij er geen bonussen werden uitgekeerd, maar waar de focus ligt op de best mogelijke maandprijzen voor klanten en maandelijkse opzeg- en aanpasbaarheid van alle zakelijke mobiele abonnementen.

Anno 2021 hebben wij nog steeds een aantal USP’s voor zakelijk mobiel:

  • Alle mobiele abonnementen zijn maandelijks opzeg- en aanpasbaar
  • Deel alle DATA bundels van abonnementen met elkaar
  • Voeg multsims toe die meesnoepen uit de bedrijfsbundel
  • Vast-mobiel integratie als standaard

Naast vast-mobiel integratie biedt Voicedata ook een ‘sim only’ zakelijk mobiel abonnement aan. Onze zakelijk mobiel propositie bevat abonnementen voor iedere gebruiker. Van een Flex abonnement zonder data en belminuten tot een onbeperkt bellen abonnement met onbeperkt data en alles hier tussen. Zakelijk mobiele telefonie is vaak maatwerk, waar wij op zoek gaan met de klant naar de best passende abonnementsvormen.

Zakelijk mobiel voordelen

Zakelijke mobiele telefonie van Voicedata biedt veel voordelen. Omdat Voicedata een zakelijke provider is weten wij wat zakelijke klanten prettig vinden. Het activeren van een extra simkaart of abonnement duurt bij ons nog geen dag. Ook als een vervangende simkaart gewenst is door verlies of een ander formaat kunt u bij ons rekenen op de snelst mogelijke support.

Ook qua functionaliteiten behoort Voicedata tot de top van de markt. Zo kunt u met meerdere 06-nummers op één simkaart werken en heeft u dus geen duo-sim of 2 telefoons meer nodig. Naast meerdere 06-nummers is het ook nog eens mogelijk om een vast nummer rechtstreeks op uw mobiele telefoon te laten binnenkomen. Zonder tussenkomst van een doorschakeling, dus zonder meerkosten!

Het managen van deze nummers is zeer eenvoudig. Via de speciale REACH applicatie kunt u snel schakelen tussen afzendernummers of per contactgroep aangeven met welk nummer zij gebeld moeten worden. Zo geeft u nooit ongewenst uw privénummer.

Mobiel maatwerk

Voicedata levert mobiel maatwerk. Wij gaan met u in gesprek en op basis van uw huidige verbruik en toekomstige plannen bereiden wij voor u de meest ideale propositie voor. Een mix van perfect passende abonnementen en bedrijfsbundels, waardoor u in bijna elk geval gaat besparen op uw huidige oplossing.

  • Prettig en eerlijk advies
  • Meedenken over oplossingen
  • Altijd een advies op maat
  • Kostenbesparing
  • Bespaar kosten door alle data te bundelen

mobiele toestellen zakelijk gebruik

Mobiele telefoons voor je bedrijf of organisatie werden voorheen vaak geleverd “bij” het zakelijk mobiele abonnement, hierdoor leek het alsof je een gratis toestel kreeg. Wat er feitelijk gebeurde is dat de klant een veel hoger maandtarief betaalde voor het mobiele abonnement.

Vanaf 2020 zien we een enorme trend dat bedrijven, organisaties en instanties die zakelijk mobiel afnemen vrijwel altijd mobiele toestellen aanschaffen, het eenmalig aankopen van een toestel is goedkoper gebleken en is nu standaard in de markt.

Voicedata heeft een samenwerking met de 2 grootste distributeurs van mobiele hardware in Nederland en levert eigenlijk iedere (smart)phone!

Mobile device management

Toestellen van de merken Apple en Samsung kunnen worden voorzien van de MDM oplossing van die fabrikant. Toestellen die besteld worden bij Voicedata kunnen op verzoek worden toegevoegd aan Apple DEP en Samsung Knox.

Overige MDM (mobile device management) oplossingen als Microsoft Intune en Mobile Iron zijn ons uiteraard bekend en indien gewenst bieden wij assistentie bij het inrichten van dergelijke systemen.