Zakelijk mobiel
abonnement

zakelijke mobiele abonnementen, maandelijks opzegbaar, op maat voor jouw bedrijf!

  • Gratis activatie & nummerbehoud
  • Vast-mobiel integratie
  • Keuze of combineren KPN en Vodafone

Bekijk abonnementen Meer informatie

Zakelijk mobiel van Voicedata

Zakelijke mobiele abonnementen voor iedere ondernemer of organisatie, klein of groot, wij hebben een passend zakelijk abonnement

Zakelijke mobiele abonnementen

Zakelijke mobiele abonnementen zijn er voor iedere organisatie. Bepaal welk type abonnement je wenst en bekijk de tarieven.

De allerbeste mobiele voorwaarden

Een belangrijk aspect aan een zakelijk mobiel abonnement zijn de standaard voorwaarden. Wij zijn enorm trots op onze gratis add-ons en modules waar iedere klant standaard op kan vertrouwen.

Maandelijks opzegbaar

De zakelijke mobiele abonnementen van Voicedata zijn altijd maandelijks opzeg- en aanpasbaar. Hierdoor zorgen we voor flexibiliteit, schaalbaarheid en zit je nooit vast aan een meerjarig contract.

Gratis bedrijfsbundel

Heb je meer dan 1 zakelijk mobiel abonnement met data? Wij voegen geheel gratis de abonnementen tot 1 grote databundel waarbij het niet uitmaakt of je KPN of Vodafone of een combinatie van de netwerken gebruikt.

EU, USA, Canada en Turkije

Alle BLUE abonnementen van Voicedata bevatten  bellen naar, gebeld worden en data verbruiken in Nederland, de gehele EU, USA, Canada en Turkije. Wauw!

Gratis nummerbehoud

Jouw zakelijke 06-nummer is natuurlijk het belangrijkste wat je hebt, hier bellen je klanten op, communiceer je met collega’s en dat maakt dit nummer onmisbaar. Uiteraard zorgen wij, gratis, voor nummerbehoud.

Netwerken KPN & Vodafone

Bij Voicedata mag je kiezen of je een simkaart op het KPN of Vodafone netwerk wil gebruiken en je kunt zelfs binnen je organisatie en bedrijfsbundel combineren! Uniek in Nederland, wel zo prettig voor jou en je collega’s.

SIM of eSIM

Zakelijk mobiele abonnementen van Voicedata kunnen worden voorzien van een fysieke simkaart of een eSIM, jij bepaalt zelf welk type je wenst. Tips voor Apple fans: eSIM werkt ook als dual SIM op je iPhone.

Waarom zakelijk mobiel van Voicedata?

Zakelijke mobiele abonnementen zijn in de afgelopen jaren flink veranderd. De bonus cultuur (cash vergoeding per SIM kaart bij een meerjarig contract) heeft zijn tijd gehad en is vervangen door een recurring model, waarbij providers maandelijkse vergoedingen ontvangen. Voicedata startte in 2012 met zakelijk mobiele abonnementen, waarbij er geen bonussen werden uitgekeerd, maar waar de focus ligt op de best mogelijke maandprijzen voor klanten en maandelijkse opzeg- en aanpasbaarheid van alle zakelijke mobiele abonnementen. Door deze manier van pricing en natuurlijk het samenbrengen van vaste telefonie (vast-mobiel integratie, vast nummer op mobiel) met de zakelijke mobiele abonnementen zorgden ervoor dat Voicedata een zeer unieke positie in de markt heeft weten te verwerven waarbij het belang van de eindgebruiker altijd voorop staat. Zowel functioneel als financieel.

Naast vast-mobiel integratie biedt Voicedata ook een ‘sim only’ zakelijk mobiel abonnement aan. Onze zakelijk mobiel propositie bevat abonnementen voor iedere gebruiker. Van een Flex abonnement zonder data en belminuten tot een onbeperkt bellen abonnement met onbeperkt data en alles hier tussen. Zakelijk mobiele telefonie is vaak maatwerk, waar wij graag op zoek gaan met de klant naar de best passende abonnementsvormen.

Zakelijk mobiel voordelen

Zakelijke mobiele telefonie van Voicedata biedt veel voordelen. Omdat Voicedata een zakelijke provider is weten wij wat zakelijke klanten prettig vinden. Het activeren van een extra simkaart of abonnement duurt bij ons nog geen dag. Ook als een vervangende simkaart gewenst is door verlies of een ander formaat kun je bij ons rekenen op de snelst mogelijke support.

Ook qua functionaliteiten behoort Voicedata tot de top van de markt. Zo kun je met meerdere 06-nummers op één simkaart werken en heb je dus geen duo-sim of 2 telefoons meer nodig. Naast meerdere 06-nummers is het ook nog eens mogelijk om een vast nummer rechtstreeks op jouw mobiele telefoon te laten binnenkomen. Zonder tussenkomst van een doorschakeling, dus zonder meerkosten!

Het managen van deze nummers is zeer eenvoudig. Via de speciale REACH applicatie kun je snel schakelen tussen afzendernummers of per contactgroep aangeven met welk nummer zij gebeld moeten worden. Zo geef je nooit ongewenst uw privénummer.

Mobiel maatwerk

Voicedata levert zakelijk mobiel maatwerk. Wij gaan met je in gesprek en op basis van jouw huidige verbruik en toekomstige plannen zorgen we voor het allerbeste advies op maat. Een mix van perfect passende abonnementen en bedrijfsbundels, waardoor je in bijna elk geval gaat besparen op je huidige oplossing.

  • Prettig en eerlijk advies
  • Meedenken over oplossingen
  • Altijd een advies op maat
  • Kostenbesparing

gratis advies van Eric

Eric Garrelfs is specialist mobiele telefonie en adviseert dagelijks  organisaties bij het kiezen van de juiste abonnementen.

Boek een meeting met Eric

 

Mobiele toestellen zakelijk

Het afnemen van een zakelijk abonnement met smartphone is vaak duurder, Voicedata biedt alle type smartphones tegen eenmalige vergoeding.

Mobiele telefoons voor je bedrijf of organisatie werden voorheen vaak geleverd “bij” het zakelijk mobiele abonnement, hierdoor leek het alsof je een gratis toestel kreeg. Wat er feitelijk gebeurde is dat de klant een veel hoger maandtarief betaalde voor het mobiele abonnement.

Vanaf 2020 zien we een enorme trend dat bedrijven, organisaties en instanties die zakelijk mobiel afnemen vrijwel altijd mobiele toestellen aanschaffen, het eenmalig aankopen van een toestel is goedkoper gebleken en is nu standaard in de markt.

Voicedata heeft een samenwerking met de 3 grootste distributeurs van mobiele hardware in Nederland en levert eigenlijk iedere (smart)phone! Naast het leveren van mobiele toestellen hebben we ook de mogelijkheid om iPhones via Apple DEP te faciliteren, Samsung toestellen via KNOX en beschikken we over oplossingen voor Mobile Device Management.

wil jij een perfect advies, op maat, voor jouw bedrijf?

Gratis advies

daarom zakelijk mobiel

één van de meest ervaren spelers
Sinds januari 2004 actief op de zakelijke telecommarkt en levert sinds 2012 vast mobiel integratie.

expert in zakelijk mobiel
Voicedata beschikt over de allerbeste vast-mobiel integratie die beschikbaar is en weet als geen ander hoe een organisatie om gaat met mobiele telefonie.

mix & match KPN en Vodafone
Onze mobiele abonnementen lopen over het KPN netwerk of het Vodafone netwerk en we bieden jou zelfs de luxe om te mixen met behoud van bedrijfsbundel.

Ontvang een offerte