zakelijk mobiel sim only

Zakelijke mobiele abonnementen zijn op de zakelijke markt niet meer weg te denken. Naast vast-mobiel integratie biedt Voicedata ook een ‘standaard’ mobiel abonnement aan. Door scherpe tarieven, unieke functionaliteiten en uitstekende service biedt Voicedata een perfect alternatief voor zakelijk mobiel. Natuurlijk heeft Voicedata verschillende abonnementen, voor elk gebruik. Van een Flex abonnement zonder data en belminuten tot een onbeperkt bellen abonnement met 50GB en alles hier tussen. Zakelijk mobiele telefonie is vaak maatwerk, Voicedata geeft graag geheel vrijblijvend een advies voor uw organisatie.

Zakelijk mobiel voordelen

Zakelijke mobiele telefonie van Voicedata biedt veel voordelen. Omdat Voicedata een zakelijke provider is weten wij wat zakelijke klanten prettig vinden. Het activeren van een extra simkaart of abonnement duurt bij ons nog geen dag. Ook als een vervangende simkaart gewenst is door verlies of een ander formaat kunt u bij ons rekenen op de snelst mogelijke support.

Ook qua functionaliteiten behoort Voicedata tot de top van de markt. Zo kunt u met meerdere 06-nummers op één simkaart werken en heeft u dus geen duo-sim of 2 telefoons meer nodig. Naast meerdere 06-nummers is het ook nog eens mogelijk om een vast nummer rechtstreeks op uw mobiele telefoon te laten binnenkomen. Zonder tussenkomst van een doorschakeling, dus zonder meerkosten!

Het managen van deze nummers is zeer eenvoudig. Via de speciale REACH applicatie kunt u snel schakelen tussen afzendernummers of per contactgroep aangeven met welk nummer zij gebeld moeten worden. Zo geeft u nooit ongewenst uw privénummer.

Mobiel maatwerk

Voicedata levert mobiel maatwerk. Wij gaan met u in gesprek en op basis van uw huidige verbruik en toekomstige plannen bereiden wij voor u de meest ideale propositie voor. Een mix van perfect passende abonnementen en bedrijfsbundels, waardoor u in bijna elk geval gaat besparen op uw huidige oplossing.

  • Prettig en eerlijk advies
  • Meedenken over oplossingen
  • Altijd een advies op maat
  • Kostenbesparing

Zakelijk mobiel met een bonus

Zakelijke mobiele telefonie met een bonus is ook mogelijk bij Voicedata. Door een samenwerking met YES Telecom heeft Voicedata naast sim only abonnementen de mogelijkheid om zakelijk mobiele abonnementen met een bonus te leveren. Deze bonus kan worden uitgekeerd in euro’s, maar er is natuurlijk ook een mogelijkheid om mobiele telefoons te leveren. Hierbij heeft u de vrijheid om uw eigen mobiele telefoon te kiezen en bent u niet afhankelijk van bonusacties.

De bonusstructuur is bij velen niet onbekend. In ruil voor een langere verbintenis krijgt u bij het abonnement een bonus die u kunt verzilveren. In de particuliere sector is deze vorm al geruime tijd ingeburgerd, maar omdat veel medewerkers een eigen device meebrengen kan het zakelijk gezien twee kanten op.

Ook voor bedrijven waar werknemers hun eigen device meenemen heeft YES Telecom een oplossing: Mobile Device Management. Met MDM heeft u maximaal zicht op niet alleen het bel- en dataverbruik, maar ook de applicaties die zij installeren en gebruiken. U kunt bijvoorbeeld verplichten dat een bepaalde bedrijfsapplicatie wordt gebruikt of 0900-nummers blokkeren.