mobiele telefonie voor mkb

Mobiele telefonie voor MKB is gericht op een efficiënte samenwerking. Als een aantal collega’s veel buiten de deur is, kan het lastig en duur zijn deze te bereiken. Met vast-mobiel integratie is dit verleden tijd. Via een busy-lamp-field op de vaste telefoon kan eenvoudig bekeken worden of een collega in gesprek is of niet. Omdat alle gesprekken tussen vaste en mobiele telefoons op hetzelfde platform plaatsvinden, worden er bovendien geen gesprekskosten in rekening gebracht. Dit levert een forse besparing op.

Door de verscheidenheid in proposities kan Voicedata voor elk bedrijfstype en elke gewenste situatie maatwerk leveren. Mobiele abonnementen kunnen door elkaar worden gebruikt. Door het huidige verbruik perfect in kaart te brengen betaal je bij Voicedata precies voor wat je nodig hebt.

Maximale grip op uw belkosten

De Dash applicatie op de mobiele telefoon geeft eenvoudig en snel inzicht in het verbruik van die maand. Via onze online Operator is het verbruik van je collega’s/medewerkers eenvoudig terug te zien. Zo houd je maximale grip op de belkosten en is bovendien makkelijk te zien waar nog een extra besparing gerealiseerd kan worden. Voicedata kijkt bovendien elke maand naar uw verbruik en benadert pro-actief wanneer we constateren dat er een aantrekkelijker aanbod is.

 

Betrouwbaar mobiel netwerk

Alle mobiele gesprekken bij Voicedata gaan ‘gewoon’ over het mobiele netwerk. Dit betekent dat er geen applicatie gedownload hoeft te worden en je niet belt via de data-verbinding (3G of 4G). De dekking is hierdoor optimaal en de verbinding een stuk stabieler.

Voordelen Mobiele telefonie MKB

  • Meerdere mobiele en vaste nummers op uw Simkaart
  • Slimme routeringsmogelijkheden
  • Maximale betrouwbaarheid (GSM/UMTS)
  • Onderling gratis bellen (vast-mobiel, mobiel-mobiel, mobiel-vast)
  • 1 factuur, 1 aanspreekpunt, optimale service
  • Maximale grip op uw belgedrag

Overzichtelijke factuur

De overzichtelijke factuur van Voicedata specificeert per abonnement de gemaakte kosten. Zo is een onderscheid eenvoudig te maken, maar is er wel het voordeel van één verzamelfactuur. Geen ellenlange pagina’s meer met specificaties; deze zijn immers online simpel terug te vinden.