Mobiele telefonie voor mkb

Mobiele telefonie voor het MKB, onderling gratis bellen, data delen en dat al vanaf €9,95 per maand

  • Bedrijfsnummer op mobiel
  • Maandelijks opzegbare contracten
  • Gratis bedrijfsbundel
  • Verschillende databundels beschikbaar

Ontvang een offerte per mail Meer informatie

 

Mobiele telefonie voor het MKB

Als MKB-er is het belangrijk je bereikbaarheid optimaal in te richten en om natuurlijk onbezorgd zaken te doen waar ook in Nederland en de EU.

Waarom is Voicedata zo geschikt voor het MKB?

Mobiele telefonie voor MKB is gericht op een efficiënte samenwerking. Als een aantal collega’s veel buiten de deur is, kan het lastig en duur zijn deze te bereiken. Met vast-mobiel integratie is dit verleden tijd. Via een busy-lamp-field op de vaste telefoon kan eenvoudig bekeken worden of een collega in gesprek is of niet. Omdat alle gesprekken tussen vaste en mobiele telefoons op hetzelfde platform plaatsvinden, worden er bovendien geen gesprekskosten in rekening gebracht. Dit levert een forse besparing op.

Door de verscheidenheid in proposities kan Voicedata voor elk bedrijfstype en elke gewenste situatie maatwerk leveren. Mobiele abonnementen kunnen door elkaar worden gebruikt. Door het huidige verbruik perfect in kaart te brengen betaal je bij Voicedata precies voor wat je nodig hebt.

Betrouwbaar mobiel netwerk

Alle mobiele gesprekken bij Voicedata gaan ‘gewoon’ over het mobiele netwerk. Dit betekent dat er geen applicatie gedownload hoeft te worden en je niet belt via de data-verbinding (3G of 4G). De dekking is hierdoor optimaal en de verbinding een stuk stabieler.

Voordelen Mobiele telefonie MKB

  • Meerdere mobiele en vaste nummers op uw Simkaart
  • Slimme routeringsmogelijkheden
  • Maximale betrouwbaarheid (GSM/UMTS)
  • Onderling gratis bellen (vast-mobiel, mobiel-mobiel, mobiel-vast)
  • 1 factuur, 1 aanspreekpunt, optimale service
  • Maximale grip op uw belgedrag

Maximale grip op uw belkosten

De Dash applicatie op de mobiele telefoon geeft eenvoudig en snel inzicht in het verbruik van die maand. Via onze online Operator is het verbruik van je collega’s/medewerkers eenvoudig terug te zien. Zo houd je maximale grip op de belkosten en is bovendien makkelijk te zien waar nog een extra besparing gerealiseerd kan worden. Voicedata kijkt bovendien elke maand naar uw verbruik en benadert pro-actief wanneer we constateren dat er een aantrekkelijker aanbod is.

Overzichtelijke factuur

De overzichtelijke factuur van Voicedata specificeert per abonnement de gemaakte kosten. Zo is een onderscheid eenvoudig te maken, maar is er wel het voordeel van één verzamelfactuur. Geen ellenlange pagina’s meer met specificaties; deze zijn immers online simpel terug te vinden.

gratis advies van Eric

Eric Garrelfs is specialist mobiele telefonie en adviseert dagelijks  organisaties bij het kiezen van de juiste abonnementen.

Boek een meeting met Eric

Abonnementen MKB mobiel

Bekijk de prijzen voor de abonnementen op een van de volgende pagina’s:

Sim only zakelijk
Vast-mobiel integratie

 

Beste opties MKB mobiel

Onze mobiele abonnementen zijn uniek, want we bieden veel extra opties. De volgende opties hebben zich bewezen enorm interessant te zijn voor het MKB.

Vast mobiel integratie

Voor MKB-ers is vast-mobiel integratie een ideale oplossing om bereikbaar te zijn voor klanten. Jouw mobiele toestel wordt onderdeel van de telefooncentrale en je bepaalt zelf hoe, waar en wanneer je bereikbaar bent.

Gratis bedrijfsbundel

Wanneer je meerdere abonnementen “op de zaak” hebt is het altijd aan te raden om gebruik te maken van een bedrijfsbundel. Deze optie is bij Voicedata gratis en beschermt je tegen eventuele hogere kosten bij dataverbruik.

Combineer KPN en Vodafone

Mobiele abonnementen leveren wij al jaren over de netwerken van KPN en Vodafone. Onze klanten mogen zelf kiezen op welk netwerk ze actief zijn en het is zelfs mogelijk te combineren binnen een bedrijfsbundel, absoluut uniek!

wil jij een perfect advies, op maat, voor jouw bedrijf?

Gratis advies

daarom MKB mobiel

één van de meest ervaren spelers
Sinds januari 2004 actief op de zakelijke telecommarkt en levert sinds 2012 vast mobiel integratie.

expert in MKB telefonie
Het gros van onze 4000+ klanten bevindt zich in het MKB segment en wij zijn gespecialiseerd in oplossingen voor het MKB.

mix & match KPN en Vodafone
Onze mobiele abonnementen lopen over het KPN netwerk of het Vodafone netwerk en we bieden jou zelfs de luxe om te mixen met behoud van bedrijfsbundel.

Ontvang een offerte