Vaste telefonie

Vaste telefonie zakelijk, oplossingen voor ZZP, MKB en Grootzakelijk via de beste provider van Nederland

  • Voor iedere organisatie een passende oplossing
  • Maandelijks opzegbare contracten
  • 24 x 7 support

Bekijk de mogelijkheden

vaste telefonie,

unieke voorwaarden

Voicedata biedt verschillende oplossingen voor vaste telefonie en zorgt ervoor dat jij altijd flexibel, schaalbaar en met de beste ondersteuning kunt genieten van onze diensten

Gratis 24 x 7 support

Alle vaste telefonie klanten van Voicedata kunnen gratis gebruik maken van onze servicedesk en 24 x 7 calamiteitendienst. Wij werken zonder servicefees of servicecontracten.

Maandelijks opzegbaar

Alle vaste telefonie abonnementen van Voicedata zijn maandelijks opzegbaar. Ultiem schaalbaar en enorm flexibel! Voor iedere organisatie een must in onze ogen.

Specialist in telefonie

Vaste telefonie is de core dienstverlening van Voicedata. Sinds 2004 zijn wij gespecialiseerd in vaste telefonie, Voice over IP en gerelateerde diensten.

Vaste telefonie – oplossingen

Sluit jij je, net als deze bedrijven, ook aan?

Klant worden

Daarom Voicedata

één van de meest ervaren VoIP spelers
Sinds januari 2004 actief op de zakelijke telecommarkt en hiermee één van de meest ervaren spelers die volledig op VoIP gefocust is.

betrouwbaar & professioneel
Voicedata is een bedrijf dat Voice over IP diensten op een betrouwbare en professionele wijze implementeert in jouw huidige infrastructuur.

alles onder één dak
Naast VoIP biedt Voicedata een totaalpakket (Glasvezel, zakelijk internet, mobiel, vast-mobiel) dat volledig aansluit op jouw wensen.

Klant worden