Vaste Telefonie

Vaste telefonie heeft de afgelopen jaren een enorme technologische ontwikkeling doorgemaakt. Tegenwoordig zijn er meer VoIP aansluitingen dan ISDN en Analoge aansluitingen. Het MKB en ZZP-ers maken steeds meer gebruik van Hosted VoIP Telefonie en de grote ondernemingen zijn allang bekend met de term SIP – TRUNK.

Voicedata is specialist op gebied van Hosted VoIP en SIP-trunks. Doordat Voicedata beschikt over het meest geavanceerde VoIP platform in Nederland hebben wij voor iedereen een passende vaste telefonie oplossing.

Vaste Telefonie Mogelijkheden

Hosted VoIP is de oplossing voor ieder bedrijf. De meest moderne en geavanceerde hosted voip telefooncentrale voor een vast bedrag per werkplek per maand.

Hosted VoIP is perfect voor het MKB

In 2014 heeft Voicedata de totaal award en innovatie award gewonnen op gebied van Hosted VoIP

Veel functionaliteit tegen een zeer scherpe prijs.

Heeft u zelf een telefooncentrale? Dan is onze SIP-trunk dienst een perfecte oplossing! Snel besparen omdat u betaalt per lijn, zonder extra kosten voor telefoonnummers.

SIP Trunks van Voicedata werken op iedere VoIP / IP telefooncentrale en zelfs ook op ISDN centrales met behulp van een SIP gateway!

Zeer lage abonnement- en beltarieven

Voicedata biedt alle mogelijke telefoonnummers in Nederland. Regionale nummers, netnummers, 085 nummers, 088 nummers, 0800 en 0900 nummers. Omdat Voicedata OPTA geregistreerd is, bent u zelf altijd eigenaar van uw telefoonnummers.

Internationale nummers in de gehele EU en veel landen in de rest van de wereld zijn ook beschikbaar. Bekijk onze pagina Internationale nummers voor meer informatie.

Naast de bekende Hosted VoIP Telefooncentrale van Voicedata zijn er uiteraard meer mogelijkheden voor vaste telefonie. Wanneer u een telefooncentrale op locatie wenst, kunnen wij deze ook leveren in combinatie met onze SIP-trunk.

De centrales die Voicedata levert staan zeer goed bekend. 3CX Telefooncentrale, AVAYA IP OFFICE 500 en onze eigen Voicedata IPPBX (Asterisk Based) zijn ideaal voor bedrijven die de maandelijkse lasten zo laag mogelijk wensen te houden.

voipprovidervoicedata
Contact Voicedata

Op dit moment is de live chat niet online, stuur uw bericht en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wenst u snel uitleg over een dienst van Voicedata? Wij helpen u direct!

Klik ENTER om te chatten