Mobiele telefonie

Mobiele telefonie voor ZZP, MKB en Grootzakelijk via de betrouwbare netwerken van KPN en Vodafone

  • Maandelijks opzegbaar
  • Gratis bedrijfsbundel
  • Kies of mix KPN en Vodafone

Bekijk de mogelijkheden

Mobiele telefonie, unieke voorwaarden

Voicedata maakt graag het verschil door het bieden van optimale service gepaard met de best mogelijke voorwaarden voor onze klanten, natuurlijk ook voor mobiele telefonie

Combineer 2 netwerken; KPN en Vodafone
Alle mobiele telefoongesprekken lopen via het de meest betrouwbare netwerken in Nederland, namelijk van KPN en Vodafone. Dit betekent dat je in Nederland de best denkbare mobiele en 4G dekking hebt. Uniek is de mogelijkheid om per gebruiker of abonnee het mobiele netwerk te kiezen met behoud van een algehele bedrijfsbundel data.

Maandelijks opzeg- en aanpasbaar
Alle mobiele telefonie abonnementen van Voicedata zijn standaard maandelijks opzegbaar. Hierdoor heb je de perfecte controle over je abonnementen, de kosten en kun je op- en afschalen wanneer je wenst.

REACH applicatie
Mobiele gebruikers krijgen de beschikking over onze REACH applicatie (zie foto links). REACH geeft inzicht in verbruik, beschikt over visual voicemail en stelt jou in staat om doorschakelingen of statussen in te stellen.

USA, Canada en Turkije ook in de “EU” bundel
De Voicedata BLUE abonnementen kunnen natuurlijk gebruikt worden in de EU zonder meerkosten. Om het nog interessanter te maken hebben wij ook USA, Canada en Turkije toegevoegd en geniet je daar ook van dezelfde voorwaarden.

Op- en afschalen lopende maand
Heb je een bedrijfsbundel met meerdere mobiele abonnementen en ontvang je een melding dat de bundel bijna op is? Wij kunnen met terugwerkende kracht abonnementen aanpassen en meer data creëren in je bedrijfsbundel!

Volledige vast-mobiel integratie
De volledige vast-mobiel integratie van Voicedata biedt alle functionaliteiten van een vaste telefooncentrale, maar dan op je mobiel. Meerdere telefoonnummers, verkorte kiesnummers, wachtrijen instellen, een professionele voicemailoplossing, de mogelijkheden zijn erg uitgebreid.

Mobiele abonnementen

Mobiele abonnementen voor jouw bedrijf of organisatie. Kies zelf het netwerk (KPN of Vodafone), de best passende bundel of geniet van vast-mobiel!

Zakelijk mobiel

Onze mobiele abonnementen hebben scherpe tarieven, grote databundels en de best mogelijke voorwaarden.

Zakelijk mobiel is beschikbaar vanaf €5,49 per maand

Vast-mobiel

De ideale toevoeging op je zakelijke mobiel is vast-mobiel integratie en onze VaMo is uniek in de markt.

Vast-mobiel is beschikbaar vanaf €9,95 per maand

Data only

Ben je op zoek naar flexibel in te zetten data sims voor laptop, tablet of andere apparaten? Bekijk ons aanbod!

Data only is beschikbaar vanaf €5,00 per maand

Sluit jij je, net als deze bedrijven, ook aan?

Klant worden

daarom mobiele telefonie van Voicedata

één van de meest ervaren spelers
Sinds januari 2004 actief op de zakelijke telecommarkt en levert sinds 2012 mobiele abonnementen.

expert in vast-mobiel integratie
Voicedata beschikt over de allerbeste vast-mobiel integratie die beschikbaar is. Alles vanuit je native dialer en overal bereikbaar zoals jij het wenst!

mix & match KPN en Vodafone
Onze mobiele abonnementen lopen over het KPN netwerk of het Vodafone netwerk en we bieden jou zelfs de luxe om te mixen met behoud van bedrijfsbundel.

Ontvang een offerte