Mobiele Telefonie

Mobiele telefonie is niet meer weg te denken in de zakelijke telecomwereld. De ontwikkeling van de mobiele telefonie is inmiddels zover dat alle vaste en mobiele toestellen kunnen worden geïntegreerd in een oplossing. Voicedata heeft de beste vast-mobiel integratie denkbaar, via het GSM netwerk en dus niet via uw Data-abonnement.

Mobiele telefonie geïntegreerd met vaste telefonie zorgt voor optimale bereikbaarheid, maximale besparing en ultieme flexibiliteit. Doordat u kunt doorverbinden van vast naar mobiel, mobiel naar vast en mobiel naar mobiel bent u totaal locatie onafhankelijk. Daarnaast belt u ook met uw vaste telefonie uit uw mobiele bundel waardoor u een maximale besparing kunt realiseren op uw telefoniekosten.

Natuurlijk zijn er ook nog standaard mobiele abonnementen verkrijgbaar tegen zeer scherpe SIM-only tarieven.

Mobiele Telefonie Mogelijkheden

Vast-mobiel integratie is de trend in telecomland. Door het koppelen van uw mobiele telefonie aan uw vaste telefonie zorgt u voor optimale bereikbaarheid, functionaliteit en een maximale besparing op uw telecomkosten.

U bent altijd bereikbaar op uw vaste nummer, mobiele nummer en interne nummer door de mogelijkheden van onze vast-mobiel integratie!

Sim Only is de standaard mobiele telefonie oplossing van Voicedata. Tegen zeer scherpe prijzen bieden wij belbundels, groepsbundels en onbeperkt bellen. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om een vast nummer aan uw mobiele toestel te koppelen, ideaal voor zakelijk gebruik.

Sim Only van Voicedata draait op het KPN netwerk, waardoor wij een optimale dekking in geheel Nederland kunnen bieden.

Data op uw mobiele telefonie abonnement is tegenwoordig standaard, evenals het gebruik van mobiele data op uw iPad of tablet. DATA Only van Voicedata biedt voor iedere zakelijke gebruiker een passend profiel, van 200MB tot 8000MB.

Naast het bieden van DATA sim-kaarten heeft Voicedata Mobile ook de mogelijkheid om DATA tussen 2 SIM-kaarten te verdelen en kunnen wij een complete databundel voor het gehele bedrijf leveren

M2M (Machine2Machine) abonnementen voor op de zakelijke markt zijn speciaal voor devices met een specifiek gebruikspatroon. Denk hierbij aan GPS, tracking, track&trace, alarmsystemen en betaalautomaten. Voicedata biedt scherpe tarieven op Machine2Machine abonnementen.

Machine2Machine wordt veelal ingezet op GPRS systemen in de transportwereld.

voipprovidervoicedata
Contact Voicedata

Op dit moment is de live chat niet online, stuur uw bericht en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wenst u snel uitleg over een dienst van Voicedata? Wij helpen u direct!

Klik ENTER om te chatten