Zakelijk Internet

Snel en stabiel zakelijk internet over ieder netwerk in Nederland. Altijd een vast ip-adres, hoge snelheid en 24/7 support

 • Voicedata levert over alle netwerken
 • Vast IP-adres gegarandeerd
 • 24 x 7 support
 • Tot 8000/8000Mbps

Postcodecheck Bekijk de mogelijkheden

Zakelijk internet, wat is dat precies?

Zakelijk Internet is een internetdienst leverbaar via glasvezel, koper en coax. Voicedata levert over alle netwerken en zorgt voor de best passende verbinding.

Postcodecheck zakelijk internet

Vul je postcode, huisnummer en e-mailadres in en je ontvangt een mail met alle mogelijkheden op jouw locatie!

Wij checken KPN, Tele2, Eurofiber, Deltafiber en alle overige glasvezelnetwerken in Nederland.

 

Wat is zakelijk internet ten opzichte van “particulier” internet?

Internet is een van de meest belangrijke diensten voor vrijwel iedere onderneming. Vrijwel iedere organisatie werkt met cloudomgevingen, VoIP telefonie en andere systemen die verbonden moeten zijn met het internet. Dit zorgt ervoor dat een bedrijf of organisatie compleet andere eisen stelt aan haar internetverbinding dan een particulier.

Zakelijk Internet onderscheidt zich van standaard internetverbindingen door een lagere overboeking, betere SLA (service level agreements), betere ondersteuning door specialisten en een vast IP-adres. Voicedata is al jaren gespecialiseerd en kan iedere organisatie een perfect passend advies geven op iedere locatie in Nederland, waarbij we uiteraard alle verschillende opties aanbieden en geheel vrijblijvend met je doornemen.

Administratief gezien kennen zakelijke internetverbindingen natuurlijk ook de voordelen wat betreft BTW aftrek en heb je boekhoudkundig geen werk wat je bij een particulier alles-in-1-pakket wel hebt, je mag namelijk daar de diensten TV en prive telefonie niet zomaar opvoeren als kosten.

Categorieën zakelijk internet

Om zakelijk internet op te delen in categorieën kunnen we dat doen op basis van netwerk (over welk netwerk leveren we internet) of op basis van techniek. De drie onderstaande opties zijn op basis van techniek, waarbij je altijd kunt vertrouwen op verschillende opties vanuit Voicedata over de netwerken van:

 • Glasvezel: KPN, TELE2, Eurofiber, Deltafiber, WeServe, NDIX, E-fiber en nog 25+ andere netwerken
 • FttH glasvezel: KPN, Deltafiber, E-fiber, Glasdraad en WeServe
 • Internet via koper: KPN
 • Internet via 4G 5G: KPN, Vodafone en T-Mobile

Zakelijk internet van Voicedata

Vanaf 2004 levert Voicedata zakelijk internet aan bedrijven en organisaties door heel Nederland, wij zijn een specialist op gebied van deze vorm van connectiviteit

Waarom adviseren wij zakelijk internet?

Als ondernemer ben je druk genoeg. Dan maak je je liever niet druk over je internetverbinding. Kies daarom voor zakelijk internet van Voicedata. Dan ben je verzekerd van supersnel en stabiel internet met hoge snelheden. En dat voor de meest voordelige prijs.

 • De beste prijs-kwaliteit verhouding
 • De best mogelijke SLA afspraken
 • Altijd online door 4G back-up

Vast IP-adres inbegrepen

Als klant van Voicedata beschik je altijd over een vast IP-adres. Dat heeft meerdere voordelen. Zo heb je met een vast IP-adres altijd toegang tot je bedrijfsnetwerk, waar je ook bent. Bovendien maakt een vast IP-adres je bedrijfsnetwerk een stuk stabieler én veiliger. Wel zo handig als je gebruik maakt van beveiligingscamera’s of pinapparaten. Voor een netwerkprinter of tweede router heb je altijd een vast IP-adres nodig.

 • Belangrijk voor security
 • Vanaf afstand inloggen op het netwerk
 • PIN en Alarm over IP standaard beschikbaar

De voordelen van zakelijk internet van Voicedata

 

gratis advies van Xander

Xander Dekker is specialist zakelijk internet en adviseert dagelijks  organisaties bij het kiezen van de juiste abonnementen.

Boek een meeting met Xander

Snel en stabiel Internet

Kies je voor zakelijk internet van Voicedata, dan beschik je altijd over de beste verbindingen. Zo hoef je je geen zorgen te maken over de snelheid of stabiliteit van je internet.

Veilig en redundant

Alle zakelijke internetverbindingen en IP-adressen leveren wij vanuit de EU en door het leveren van een vast IP-adres op iedere verbinding kun jij je netwerk ultiem veilig inrichten.

24 x 7 support

We helpen je graag met het installeren van je internetverbinding. Werkt iets niet zoals het zou moeten? Wij staan 24/7 voor je klaar zonder dat je daar een aanvullend servicecontract voor benodigd bent.

Hoe werkt zakelijk internet via Voicedata?

Wanneer je kiest voor zakelijk internet van Voicedata dan kun je rekenen op stabiele verbindingen en snelle levertijden. Een internet of glasvezel abonnement heeft een minimale contractduur van 12 maanden. Nadat we het abonnement hebben gevonden dat het beste bij jou past, gaan we direct voor je aan de slag. We helpen je met de installatie en werkt er toch iets niet zoals het zou moeten? Dan kun je 24 uur per dag terecht bij ons supportteam voor hulp.

Altijd zakelijk internet bij jou in de buurt

Benieuwd naar de mogelijkheden voor zakelijk internet op jouw locatie? Doe dan de Postcodecheck! Na het invullen van je postcode en huisnummer checken wij alle mogelijkheden en bijbehorende snelheden voor jouw locatie. Vervolgens sturen we je een overzicht van alle mogelijke opties met bijbehorend advies. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt.

Direct naar de postcodecheck

Zakelijk internet via glasvezel

Zakelijk glasvezel is de snelste en betrouwbaarste internetverbinding die er is. Niet vreemd dus dat steeds meer ondernemers kiezen voor een internet via glasvezel. Voicedata levert zakelijk glasvezel via alle mogelijke netwerken (KPN, Eurofiber, Tele2, Cogas, NDIX, Reggefiber en lokale netwerken). Afhankelijk van je locatie zoeken we het meest voordelige netwerk voor jouw organisatie. Bij ons beschik je altijd over een stabiele verbinding, supersnel internet en een hoge down- en uploadsnelheid.

Zakelijk glasvezel FttH

FttH staat voor Fiber-to-the-Home glasvezel en is de meest voordelige glasvezel variant. De prijzen zijn laag en doordat zowel KPN als Deltafiber blijven investeren in deze netwerken steeds vaker beschikbaar voor bedrijven. Voicedata levert haar zakelijke internetdienst ook over deze netwerken.

Meer over zakelijk FttH glasvezel

Zakelijk glasvezel FttO

FttO staat voor Fiber-to-the-Office  glasvezel en is de “oudste” variant van zakelijk glasvezel. Een FttO verbinding is by far de meest stabiele glasvezeloplossing die er leverbaar is. De SLA (service level agreement) is vele malen beter dan bij FttH en de service en support bij calamiteiten is daardoor subliem.

Meer over zakelijk glasvezel

 

Zakelijk internet over koper

Op zoek naar een voordelig alternatief voor zakelijk glasvezel? Bij Voicedata beschikken we ook zakelijk internet via koper- een stabiele en voordelige internetverbinding. Zowel ADSL, VDSL of SDSL internet worden standaard geleverd met een vast IP-adres. Zo ben jij verzekerd van een stabiel en veilig bedrijfsnetwerk.

VDSL

VDSL is de gulden middenweg. Deze internet over koper verbinding is goedkoper dan glasvezel en sneller dan een ADSL verbinding. Als opvolger van ADSL beschikt VDSL namelijk over 100 mbit down- en 30 mbit uploadsnelheden. Door de lage kosten is VDSL ook ideaal als back-upverbinding voor glasvezel.

Meer over VDSL

BVDSL

BVDSL staat voor Bonded VDSL, waarbij 2 VDSL verbindingen aan elkaar gekoppeld worden en daardoor krijg je op jouw locatie en verdubbeling aan bandbreedte! Bonded VDSL verbindingen gaan tot 200/60Mbps, een meer dan goede verbindingen voor kantoren of winkels tot 10 werkplekken.

Meer over VDSL

 

Zakelijk internet overig

Naast zakelijk glasvezel en internet over koper verbindingen, levert Voicedata ook straalverbindingen of 4G data-abonnementen. Al onze internetverbindingen beschikken over hoge bandbreedtes. Hierdoor ben jij verzekerd van hoge kwaliteit internet. Maak je onderweg veel gebruik van je tablet? Maar heb je geen SIM-kaart nodig? Kies dan voor het Data-only abonnement van Voicedata.

Meer over Mobiel Internet

Sluit jij je, net als deze bedrijven, ook aan?

Klant worden

Daarom zakelijk internet

internet over ieder netwerk
Voicedata levert sinds 2008 zakelijk internet, inmiddels over meer dan 50 verschillende netwerken in Nederland. Wij leveren overal zakelijk internet en kijken naar de beste prijs kwaliteit verhouding voor onze klanten.

de beste tarieven zakelijk internet
Voicedata levert zakelijk internet voor de best mogelijke tarieven, geen provider die een scherpere pricing hanteert voor zakelijk internet  inclusief 24 x7 service.

specialist in glasvezel, 4G en koper
Omdat Voicedata zowel glasvezel, koper als 4G/5G internet levert weten wij als geen ander welke diensten het beste passen bij jouw organisatie. Laat je geheel vrijblijvend adviseren door onze professionals en vertrouw op het feit dat we altijd kiezen voor de beste optie!

Postcodecheck