Zakelijk internet van Voicedata

Zakelijk Internet

Als ondernemer ben je druk genoeg. Dan maak je je liever niet druk over je internetverbinding. Kies daarom voor zakelijk internet van Voicedata. Dan ben je verzekerd van supersnel en stabiel internet met hoge snelheden. En dat voor de meest voordelige prijs.

Vast IP-adres

Als klant van Voicedata beschik je altijd over een vast IP-adres. Dat heeft meerdere voordelen. Zo heb je met een vast IP-adres altijd toegang tot je bedrijfsnetwerk, waar je ook bent. Bovendien maakt een vast IP-adres je bedrijfsnetwerk een stuk stabieler én veiliger. Wel zo handig als je gebruik maakt van beveiligingscamera’s of pinapparaten. Voor een netwerkprinter of tweede router heb je altijd een vast IP-adres nodig.

Meteen weten of je gebruik kunt maken van onze internetdiensten? Check dan je postcode in onze postcodechecker. Dan zetten we alle opties voor je op een rijtje.

De voordelen van zakelijk internet van Voicedata

Snel en stabiel internet

Kies je voor zakelijk internet van Voicedata, dan beschik je altijd over de beste verbindingen. Zo hoef je je geen zorgen te maken over de snelheid of stabiliteit van je internet.

Meest voordelige prijzen

Voicedata biedt hoge kwaliteit zakelijk internet voor de meest voordelige prijzen. We zoeken altijd naar de voordeligste oplossing voor jouw bedrijf. Zo weet je zeker dat je niet teveel betaalt.

24/7 support

We helpen je graag met het installeren van je internetverbinding. En werkt iets niet zoals het zou moeten? Het supportteam van Voicedata staat 24/7 voor je klaar.

Zakelijk glasvezel

Zakelijk glasvezel is de snelste en betrouwbaarste internetverbinding die er is. Niet vreemd dus dat steeds meer ondernemers kiezen voor een internet via glasvezel. Voicedata levert zakelijk glasvezel via alle mogelijke netwerken (KPN, Eurofiber, Tele2, Cogas, NDIX, Reggefiber en lokale netwerken). Afhankelijk van je locatie zoeken we het meest voordelige netwerk voor jouw organisatie. Bij ons beschik je altijd over een stabiele verbinding, supersnel internet en een hoge down- en uploadsnelheid.

Zakelijk glasvezel FttH

Voicedata levert ook internet via het netwerk van Reggefiber en CAIW (het FttH netwerk). Wanneer jouw bedrijf zich binnen dit netwerk bevindt is FttH is een van de meest voordelige glasvezelnetwerken voor jou.

Meer over zakelijk glasvezel

Zakelijk internet over koper

Op zoek naar een voordelig alternatief voor zakelijk glasvezel? Bij Voicedata beschikken we ook zakelijk internet via koper- een stabiele en voordelige internetverbinding. Zowel ADSL, VDSL of SDSL internet worden standaard geleverd met een vast IP-adres. Zo ben jij verzekerd van een stabiel en veilig bedrijfsnetwerk.

ADSL

ADSL is de meest voordelige internet over koper verbinding van de drie. Wanneer je niet meer dan tien telefoongesprekken tegelijk voert, is ADSL bovendien ook een prima oplossing in combinatie met VoIP. Daarnaast worden ADSL verbindingen vaak gebruikt als back-up verbinding van bijvoorbeeld glasvezel of internet via een kabel. Bij Voicedata leveren we Zakelijk ADSL met bandbreedtes tot 24 Mbps downstream en 1 Mbps upstream. Afhankelijk van de afstand van jouw locatie tot de wijkcentrale bepalen we de maximaal haalbare snelheid. Gelukkig is ADSL op bijna elke locatie in Nederland leverbaar.

Meer over ADSL

VDSL

VDSL is de gulden middenweg. Deze internet over koper verbinding is goedkoper dan glasvezel en sneller dan een ADSL verbinding. Als opvolger van ADSL beschikt VDSL namelijk over 100 mbit down- en 10 mbit uploadsnelheden. Door de lage kosten is dit een stabiele en betrouwbare oplossing voor al je zakelijke telefonie en dataverkeer. Met een VDSL-verbinding kun je bovendien 35 tot 40 VoIP gesprekken tegelijk voeren. Voicedata levert ook VDSL2.

Meer over VDSL

SDSL

Op zoek naar een goede internetverbinding voor jouw VoIP-telefonie? Dan is SDSL internet een geschikte keuze. Deze breedbandverbinding heeft een down- en upstream die gelijk aan elkaar zijn. Hierdoor kun je razendsnel bedrijfsbestanden up- en downloaden. Voicedata levert SDSL met bandbreedtes tot 2,3 Mpbs up- en downstream. Gebundelde SDSL verbindingen behoren ook tot de mogelijkheden. Hiermee ben je verzekerd van internetsnelheden tot 20 Mbps.

Meer over SDSL

Zakelijk internet overig

Naast zakelijk glasvezel en internet over koper verbindingen, levert Voicedata ook straalverbindingen of 4G data-abonnementen. Al onze internetverbindingen beschikken over hoge bandbreedtes. Hierdoor ben jij verzekerd van hoge kwaliteit internet. Maak je onderweg veel gebruik van je tablet? Maar heb je geen SIM-kaart nodig? Kies dan voor het Data-only abonnement van Voicedata.

Meer over Data-only

Hoe werkt zakelijk internet via Voicedata?

Wanneer je kiest voor zakelijk internet van Voicedata dan kun je rekenen op stabiele verbindingen en snelle levertijden. Een internet of glasvezel abonnement heeft een minimale contractduur van 12 maanden. Nadat we het abonnement hebben gevonden dat het beste bij jou past, gaan we direct voor je aan de slag. We helpen je met de installatie en werkt er toch iets niet zoals het zou moeten? Dan kun je 24 uur per dag terecht bij ons supportteam voor hulp.

Altijd zakelijk internet bij jou in de buurt

Benieuwd naar de mogelijkheden voor zakelijk internet op jouw locatie? Doe dan de Postcodecheck! Na het invullen van je postcode en huisnummer checken wij alle mogelijkheden en bijbehorende snelheden voor jouw locatie. Vervolgens sturen we je een overzicht van alle mogelijke opties met bijbehorend advies. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt.

Direct naar de postcodecheck