Zakelijk glasvezel
Deltafiber

voicedata levert zakelijk glasvezel via DELTA en dat al vanaf 49,00 euro per maand

  • Razendsnel internet
  • Altijd een vast IP-adres
  • 1000Mbps vanaf €65,00 per maand
  • Korting bij vraagbundeling

Bekijk pakketten Postcodecheck

Deltafiber zakelijk: geniet als ondernemer van razendsnel internet

De manier waarop we onze werkzaamheden uitvoeren is de afgelopen tijd erg veranderd. Online meetings en het werken in de cloud zijn de orde van de dag: nu meer dan ooit. Een snelle, veilige, stabiele internetverbinding is onmisbaar voor ondernemers. Een snelle, veilige verbinding en voldoende capaciteit zijn belangrijk om altijd en overal te kunnen werken.

Op veel plekken in Nederland liggen al glasvezelaansluitingen. Het is alleen een kwestie van overstappen. Glasvezel is betrouwbaar, razendsnel, heeft voldoende capaciteit, en meerdere aanbieders kunnen hun diensten aanbieden over het netwerk. Via Voicedata is dat zo gepiept: wij werken samen met de grootste leveranciers, waardoor we jou altijd de beste prijs kunnen bieden.

Glasvezel actie Deltafiber bedrijventerreinen

Op dit moment legt Deltafiber haar nieuwe glasvezelnetwerk aan op verschillende bedrijventerreinen in Nederland en is het in de fase vraagbundeling altijd mogelijk om een abonnement af te sluiten zonder dat je eenmalige kosten hebt. Zakelijk glasvezel voor iedere ondernemers met korting, beschikbaar vanaf slechts 49,00 euro exclusief BTW per maand en gratis aansluitkosten.

Staat het bedrijventerrein waar jouw bedrijf of organisatie gevestigd is niet in deze lijst? Bekijk dan onze pagina Deltafiber bouwfase of doe geheel vrijblijvend een postcodecheck. Je ontvangt van ons de mogelijkheden op jouw adres.

Bekijk pakketten Postcodecheck glasvezel

Vraagbundeling Deltafiber

Nijmegen: Bijsterhuizen
Wijchen:
Bijsterhuizen, Wijchen Oost 
Tilburg:
 Vossenberg, Middenbrabantweg, Kraaiven, Loven, Albion, Kanaalzone
Zwolle: Marslanden

Pakketten Deltafiber Glasvezel

Er zijn 3 verschillende soorten pakketten beschikbaar, waarbij de instap- en het standaardpakket eigenlijk volstaan voor het gros van de bedrijven. Mocht je toch specifieke eisen en wensen hebben wat betreft SLA of meerdere VLAN’s dan komen we graag in contact om de premium variant te bespreken.

Fiber – instap

Glasvezel 100/100Mbps
52,50 euro excl. BTW per maand
Contractduur 12 maanden
Inclusief vast IP-adres

Bestel direct

Fiber – standaard

Glasvezel 500/500Mbps
62,50 euro excl. BTW per maand
Contractduur 12 maanden
Inclusief vast IP-adres

Bestel direct

Fiber – premium

Glasvezel 1000/1000Mbps
69,00 euro excl. BTW per maand
Contractduur 12 maanden
Inclusief vast IP-adres

Bestel direct

Wie is Deltafiber eigenlijk?

Deltafiber is een relatief nieuw merk in Nederland en voorziet inmiddels meer dan 1 miljoen adressen van zakelijk glasvezel

Deltafiber is de het moederbedrijf van de aanbieders DELTA en Caiway die we kennen uit de consumentenmarkt. Vanaf eind 2020 heeft Deltafiber ook een zakelijke tak opgericht en hebben ze ook zakelijke glasvezelnetwerken aangekocht van onder meer Cogas, Rendo en de Fryske Mienskip. Deltafiber is eigendom van de investeringsmaatschappijen EQT en Stonepeak, waardoor ze over het kapitaal beschikken dat nodig is om zoveel mogelijk gebieden te verglazen, het doel is om in 2023 2 miljoen adressen te voorzien van glasvezel.

Deltafiber zakelijk richt zich op bedrijventerreinen waar nog geen glasvezel of alleen FttO glasvezel leverbaar is. Dat doen ze middels vraagbundeling met lokale partners en met Voicedata als landelijk partner. Waar Deltafiber gespecialiseerd is in het aanleggen van glasvezelnetwerken in combinatie met zeer scherpe tarieven, is Voicedata gespecialiseerd in het faciliteren en servicen van eindgebruikers op de zakelijke markt. Een gouden combinatie!

Waarom kiezen voor zakelijk glasvezel van DELTAFIBER bij Voicedata?

  • Glasvezel Internet bij een voorkeursleverancier vanuit het netwerk is altijd de beste keuze
  • Voicedata sluit zakelijk glasvezel aan op locaties door heel Nederland. Daarnaast leveren wij via alle mogelijke leveranciers en garanderen daardoor altijd de beste deal.
  • Het supportteam van Voicedata is 24 uur per dag, 7 dagen per week gratis bereikbaar. Hulp nodig met de installatie? Wij assisteren waar nodig.
  • Zakelijk glasvezel met een vast IP-adres regelen we bij Voicedata standaard.
  • Voicedata is geen concurrent van ICT-bedrijven. Een ICT-bedrijf regelt de computers, het netwerk, telefoons en printers. Voicedata doet de vaste telefonie, mobiele telefonie en het internet. Voicedata zit een ICT-bedrijf nooit ‘in de weg’, maar werkt juist graag samen. Door deze soepele samenwerking krijg jij als ondernemer de beste service.

Advies voor op maat jouw bedrijf?

Vanuit Voicedata is Xander Huiskes actief als glasvezeladviseur, Xander staat altijd voor je klaar om advies uit te brengen bij het kiezen van het juiste pakket.

Hulp via chat? Gebruik onze livechat, we helpen je snel bij het beantwoorden van je vragen of het kiezen van het juiste pakket.
Overige vragen? Wij staan altijd voor je klaar.

gratis advies van Xander Huiskes

Xander Huiskes is onze Deltafiber expert en adviseert dagelijks organisaties bij het kiezen van de juiste abonnementen.

x.huiskes@voicedata.nl
074-7113663 (direct)

Boek een meeting met Xander Huiskes

Postcodecheck Deltafiber

Vul je postcode, huisnummer en e-mailadres in en je ontvangt een mail met alle mogelijkheden op jouw locatie!

Wij checken KPN, Tele2, Eurofiber, Deltafiber en alle overige glasvezelnetwerken in Nederland.

 

Daarom Deltafiber van Voicedata

preferred supplier Deltafiber
Voicedata levert vanaf het begin verbindingen over het Deltafiber netwerk en is benoemd tot landelijk preferred supplier, in het Nederlands noemen we dat voorkeursleverancier!

de beste tarieven Deltafiber
Voicedata levert zakelijk glasvezel voor de best mogelijke tarieven, geen provider die een scherpere pricing hanteert voor zakelijk glasvezel inclusief 24 x7 service.

specialist in FttH en FttO
Omdat Voicedata zowel FttH als FttO levert weten wij als geen ander welke diensten het beste passen bij jouw organisatie. Laat je geheel vrijblijvend adviseren door onze professionals en vertrouw op het feit dat we altijd kiezen voor de beste optie!

Postcodecheck