Zakelijk internet over koper

zakelijk internet adsl, vdsl of sdsl.bis, prijstechnisch de meest interessante verbinding op uw locatie

 • Binnen 2 weken actief
 • Vast IP-adres gegarandeerd
 • 24 x 7 support

Postcodecheck Bekijk de mogelijkheden

Internet over koper

Internet over koper is er in 3 varianten; ADSL, VDSL en SDSL. Als vervanger voor glasvezel of als dedicated lijn voor alarm, back-up of telefonieverbinding.

Voordelen Voicedata internet over koper

 • Ruim aanbod
 • Scherpe prijzen
 • Één aanspreekpunt voor alle verbindingen
 • 24 x 7 ondersteuning
 • Altijd een vast IP-adres
 • Zeer snelle levertijden

Tarieven, overboeking en SLA

Voicedata is erkend reseller van verschillende zakelijk internet aanbieders en heeft daardoor voor ieder bedrijf een passende oplossing. Aan de hand van verschillende SLA’s en overboekingen kunnen wij u een beschikbaarheid garanderen tot 99,9%. Daarnaast kunt u altijd rekenen op onze service, 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Voor alle verbindingen geldt de standaard zakelijke SLA, maar zijn er ook upgrades mogelijk naar:

 • SLA Silver
 • SLA Gold

gratis advies van Eric

Eric Garrelfs is specialist zakelijk internet en adviseert dagelijks  organisaties bij het kiezen van de juiste abonnementen.

Boek een meeting met Eric

xDSL diensten over koper

Internet over koper is er in 3 varianten; ADSL, VDSL en SDSL.

ADSL Internet 24/1Mbps

ADSL is een technologie die het mogelijk maakt om uw bestaande telefoonlijnen te gebruiken als een breedbandverbinding om data op te halen. Wij leveren Zakelijk ADSL met bandbreedtes tot 24 Mbps downstream en 1 Mbps upstream. De maximaal haalbare snelheid van ADSL Zakelijk is daarbij afhankelijk van de afstand van uw locatie tot aan de wijkcentrale.

Op alle koperlocaties in Nederland is ADSL leverbaar en uitermate geschikt als zakelijke back-up verbinding of telefoniedrager. Prijstechnisch de meest interessante keuze.

ADSL internet tot 24/1mbps

ADSL bestaat al jaren en heeft zich bewezen als een stabiele techniek.

Bestel ADSL

VDSL Internet 200/60Mbps

Voicedata levert vanaf 2011 ook VDSL en VDSL2 verbindingen. VDSL is de opvolger van ADSL en haalt snelheden tot 100 mbit down- en 10 mbit upload. Voor een laag bedrag beschikt u over een prima internetverbinding voor uw telefonie en dataverkeer. Het grote voordeel aan VDSL2 is dat deze lijnen op veel locaties in Nederland beschikbaar zijn.

Door het verglazen van de wijkcentrales levert Voicedata op veel locaties zakelijk internet met vast IP en bandbreedtes tot 200/60Mbps via koper. De standaard VDSL dienst gaat tot 100/30Mbps, VPLUS tot 200/30Mbps en Bonded VDSL tot 200/60Mbps. Hoge snelheden tegen scherpe tarieven!

VDSL internet tot 200/60mbps

VDSL Internet is de opvolger van ADSL met als voordeel hogere snelheden.

Bestel VDSL

SDSL Internet 20/20Mbps

SDSL is een breedbandverbinding waarbij down- en upstream gelijk zijn. Dit maakt SDSL zeer geschikt voor VoIP-telefonie en serverapplicaties. Wij leveren alleenstaande SDSL verbindingen met bandbreedtes tot 2,3 Mbps up- en downstream. Is uw bedrijf gevestigd op een locatie, waar nog geen glasvezel beschikbaar is? Door gebruik te maken van de gebundelde SDSL verbindingen, kunt u de mogelijkheden van glasvezel aardig benaderen. Met gebundeld SDSL weet u zich verzekerd van Internet tot 20 Mbps met standaard 99,9% up-time garantie. Uiteraard met vaste IP-adressen.

SDSL.bis is een zakelijke internetverbinding over koper met een capaciteit tot 20/20Mbps. Door koper lijnen te bundelen is een syncrhone snelheid mogelijk.

SDSL.bis tot 20/20Mbps

SDSL.bis is een alternatief voor een vaak duurdere glasvezel-verbinding.

Bestel SDSL

Postcodecheck Internet over koper

Vul je postcode, huisnummer en e-mailadres in en je ontvangt een mail met alle mogelijkheden op jouw locatie!

Wij checken KPN, Tele2, Eurofiber, Deltafiber en alle overige glasvezelnetwerken in Nederland.

 

Daarom zakelijk internet over koper

internet over ieder netwerk
Voicedata levert sinds 2008 zakelijk internet, inmiddels over meer dan 50 verschillende netwerken in Nederland. Wij leveren overal zakelijk internet en kijken naar de beste prijs kwaliteit verhouding voor onze klanten.

de beste tarieven zakelijk internet
Voicedata levert zakelijk internet voor de best mogelijke tarieven, geen provider die een scherpere pricing hanteert voor zakelijk internet  inclusief 24 x7 service.

specialist in glasvezel, 4G en koper
Omdat Voicedata zowel glasvezel, koper als 4G/5G internet levert weten wij als geen ander welke diensten het beste passen bij jouw organisatie. Laat je geheel vrijblijvend adviseren door onze professionals en vertrouw op het feit dat we altijd kiezen voor de beste optie!

Postcodecheck