internet over koper

Internet is naast telefonie een zeer belangrijke dienst van Voicedata. Door telefonie en internet bij dezelfde provider neer te leggen, heeft u als klant de meest optimale oplossing. Niet alleen op het gebied van kosten, maar ook op het gebied van zeer snelle ondersteuning.

Voicedata heeft de best denkbare oplossing voor bellen en internet over koper. Door VoIP te integreren in ADSL, VDSL en SDSL.bis worden hoge besparingen, een verhoogde flexibiliteit en beheersbaarheid gecreëerd.

Voordelen Voicedata internet over koper

  • Één aanspreekpunt voor alle verbindingen
  • Koppelen van meerdere locaties
  • Altijd een vast IP-adres
  • Zeer snelle levertijden

ADSL Internet

ADSL is een technologie die het mogelijk maakt om uw bestaande telefoonlijnen te gebruiken als een breedbandverbinding om data op te halen. Wij leveren Zakelijk ADSL met bandbreedtes tot 24 Mbps downstream en 1 Mbps upstream. De maximaal haalbare snelheid van ADSL Zakelijk is daarbij afhankelijk van de afstand van uw locatie tot aan de wijkcentrale.

VDSL Internet

Voicedata levert vanaf 2011 ook VDSL en VDSL2 verbindingen. VDSL is de opvolger van ADSL en haalt snelheden tot 100 mbit down- en 10 mbit upload. Voor een laag bedrag beschikt u over een prima internetverbinding voor uw telefonie en dataverkeer. Het grote voordeel aan VDSL2 is dat deze lijnen op veel locaties in Nederland beschikbaar zijn.

 SDSL Internet

SDSL is een breedbandverbinding waarbij down- en upstream gelijk zijn. Dit maakt SDSL zeer geschikt voor VoIP-telefonie en serverapplicaties. Wij leveren alleenstaande SDSL verbindingen met bandbreedtes tot 2,3 Mbps up- en downstream. Is uw bedrijf gevestigd op een locatie, waar nog geen glasvezel beschikbaar is? Door gebruik te maken van de gebundelde SDSL verbindingen, kunt u de mogelijkheden van glasvezel aardig benaderen. Met gebundeld SDSL weet u zich verzekerd van Internet tot 20 Mbps met standaard 99,9% up-time garantie. Uiteraard met vaste IP-adressen.

Tarieven, overboeking en SLA’s ADSL Zakelijk

Voicedata is erkend reseller van verschillende zakelijk internet aanbieders en heeft daardoor voor ieder bedrijf een passende oplossing. Aan de hand van verschillende SLA’s en overboekingen kunnen wij u een beschikbaarheid garanderen tot 99,9%. Daarnaast kunt u altijd rekenen op onze service, 24 uur per dag, 7 dagen per week.