reseller worden

VoIP Reseller worden? Voicedata werkt op dit moment met een dertigtal VoIP Resellers verspreidt over heel Nederland. Al deze VoIP Resellers zijn zeer te spreken over Voicedata. Een betrouwbaar VoIP-netwerk, persoonlijke aandacht, hardware advies en parate ICT- en VoIP-kennis is wat een VoIP Reseller nodig heeft en waardeert. Voicedata biedt Resellers deze service en meer.

Kennis van ICT en Telecom

Voor kennis van ICT en Telecom moet u bij Voicedata zijn. Voicedata is een VoIP/Telecom bedrijf dat zich wil onderscheiden op gebied van service. Onze medewerkers beschikken over een dusdanige ICT-kennis zodat wij onze naam als service-provider hoog kunnen houden. U als VoIP Reseller profiteert mee van deze kennis, alle mogelijke problemen worden direct verholpen en per klant krijgt u advies over de aan te bieden oplossing.

Verkoopondersteuning VoIP Reseller

Wij bieden intensieve verkoopondersteuning aan om onze resellers maximaal om tot het best denkbare commerciële resultaat te komen. Dit loopt uiteen van het beschikbaar stellen van gratis advies en kennis van ICT tot aan het helpen bij het maken van offertes.

Veelgestelde vragen door resellers:

💵 Wat zijn de vergoedingen voor een VoIP reseller?
Voicedata heeft een resellermodel met verschillende statussen. Je begint in de categorie brons en kunt doorgroeien naar zilver en goud. De vergoedingen variëren per dienst en per status van 10 tot 30% op eenmalige omzet en maandelijkse omzet.”

⚖️ Waarom zou ik reseller worden bij Voicedata?
Voeg direct het breedst mogelijke portfolio aan telefonie- en internetdiensten toe aan je eigen dienstenpakket. Voicedata faciliteert resellers op gebied van service, support, sales, marketing en facturatie. Al jouw klanten zijn bovendien te beheren in een overzichtelijke portal.

🔀 Is whitelabel inkopen als reseller mogelijk?
Ja het is mogelijk om zelf je diensten whitelabel in te kopen en te vermarkten aan jouw klanten. Let er wel op dat hier wat extra wet- en regelgeving bij komt kijken, uiteraard ondersteunen wij onze resellers hierin.

📝Zijn er nog maandelijkse kosten voor een reseller?
Nee die zijn er niet, je kunt geheel gratis gebruik maken van ons platform en online beheersysteem.

VoIP Reseller: Diensten

De diensten die u kunt aanbieden als VoIP Reseller zijn simpelweg alle diensten die Voicedata ook aan haar klanten levert.

Hosted VoIP telefonie, SIP-trunk voor IP-telefooncentrales
Mobiele telefonie sim-only, vast-mobiel integratie, data-only, machine2machine
ADSL, SDSL, VDSL, Glasvezel, FttH via alle beschikbare netwerken
Telefoonnummers, Corporate numbers (0800, 0900, 088), internationale nummers
Pin over IP, ISDN, Analoge lijn, VoIP Hardware, netwerkapparatuur als switches, routers en firewalls

VoIP Reseller: De voordelen

De voordelen van een VoIP Reseller bij Voicedata zijn het implementeren van professionele telefonie-oplossingen bij huidige of nieuwe klanten zonder dat uw organisatie hieraan aangepast hoeft te worden. Voor de klanten die u aanbrengt, ontvangt u bovendien een éénmalige en maandelijkse vergoeding. Voicedata draagt zorg voor de service en support. Daarnaast bieden wij onze VoIP Resellers trainingen aan zodat u indien gewenst zelf voor de 1e-lijns support kunt zorgen.