Reseller worden VoIP, mobiel en internet

Voeg VoIP, mobiel en internet toe aan je portfolio door reseller te worden van Voicedata. Het beste platform met de meeste functionaliteit en de sublieme ondersteuning van ons team.

 • Direct VoIP reseller worden
 • Whitelabel partner opties beschikbaar

Bekijk reseller opties Reseller informatie

Reseller worden

VoIP Reseller worden? Voicedata werkt op dit moment met ca 100 VoIP Resellers verspreidt over heel Nederland. Al deze VoIP Resellers zijn zeer te spreken over Voicedata. Een betrouwbaar VoIP-netwerk, persoonlijke aandacht, hardware advies en parate ICT- en VoIP-kennis is wat een VoIP Reseller nodig heeft en waardeert. Voicedata biedt Resellers deze service en meer.

Kennis van ICT en Telecom

Voor kennis van ICT en Telecom moet u bij Voicedata zijn. Voicedata is een VoIP/Telecom bedrijf dat zich wil onderscheiden op gebied van service. Onze medewerkers beschikken over een dusdanige ICT-kennis zodat wij onze naam als service-provider hoog kunnen houden. U als VoIP Reseller profiteert mee van deze kennis, alle mogelijke problemen worden direct verholpen en per klant krijgt u advies over de aan te bieden oplossing.

Verkoopondersteuning VoIP Reseller

Wij bieden intensieve verkoopondersteuning aan om onze resellers maximaal om tot het best denkbare commerciële resultaat te komen. Dit loopt uiteen van het beschikbaar stellen van gratis advies en kennis van ICT tot aan het helpen bij het maken van offertes.

Marketingondersteuning VoIP Reseller

Omdat wij geloven in het vermarkten van VoIP met resellers helpen we ook graag om de marketing van de reseller te versterken. Denk hierbij aan nieuwsbrieven schrijven voor resellers, webpagina en teksten schrijven over VoIP specifiek voor de reseller, maar ook brochures en flyers voor lokale initiatieven.

VoIP Reseller: De voordelen

De voordelen van een VoIP Reseller bij Voicedata zijn het implementeren van professionele telefonie-oplossingen bij huidige of nieuwe klanten zonder dat uw organisatie hieraan aangepast hoeft te worden. Voor de klanten die u aanbrengt, ontvangt u bovendien een éénmalige en maandelijkse vergoeding. Voicedata draagt zorg voor de service en support. Daarnaast bieden wij onze VoIP Resellers trainingen aan zodat u indien gewenst zelf voor de 1e-lijns support kunt zorgen.

Ontvang direct meer informatie per mail

Wanneer je onderstaand formulier invult met de juiste gegevens sturen we je alle documentatie en uitleg over de verschillende partnerships en resellermogelijkheden.

Reseller opties

Er zijn 3 varianten beschikbaar voor VoIP resellers, afhankelijk van jouw eisen en wensen bieden wij een partnership op maat

Business Partner

 • Reseller op provisiebasis
 • Aanbrengen klanten bij Voicedata
 • Voicedata doet service & finance
 • Provisie varierend van 10 tot 40%

Reseller

Whitelabel Partner

 • Factureer naar jouw klanten
 • Inkoopkorting per product of dienst
 • Whitelabel mobiel “MVNO”
 • Whitelabel portal “VoiceManager”

Whitelabel

Wholesale Partner

 • Volledige Wholesale constructie
 • Inkoop per dienst of product
 • Eigen online operator
 • Eigen SPN mobiel mogelijk

Wholesale

VoIP Reseller: Diensten / portfolio

De diensten die jij kunt aanbieden als VoIP Reseller zijn simpelweg alle diensten die Voicedata ook aan haar klanten levert

VoIP & SIP

Hosted VoIP telefonie, SIP-trunk voor IP-telefooncentrales, vast-mobiel integratie en Coligo softphone

Mobiel

Mobiele telefonie SIM only, vast-mobiel integratie, data-only, machine2machine via de netwerken van KPN en Vodafone!

Telefoonnummers

Telefoonnummers, Corporate numbers (0800, 0900, 088), internationale nummers, 06-nummers en uiteraard te koppelen aan vast en mobiel.

Internet

Glasvezel, FttH, FttO, VDSL, BVDSL over alle beschikbare netwerken in Nederland tegen de beste zakelijke tarieven en voorwaarden.

Microsoft Teams

Bellen via Microsoft Teams door middel van zowel Direct Routing als Operator Connect

Whatsapp for Business

Geavanceerde Whatsapp for Business oplossingen om het jouw klant nog makkelijker te maken om te communiceren

Voice- en Chatbots

Voice- en chatbots om telefoongesprekken, social media berichten, whatsapp berichten en livechat af te handelen

Hardware

VoIP Hardware, netwerkapparatuur als switches, routers en firewalls, maar ook Microsoft Teams Rooms, speakerphones, headsets en meer.