Reseller Worden

VoIP Reseller worden

Voicedata werkt op dit moment met een dertigtal VoIP Resellers verspreidt over heel Nederland. Al deze VoIP Resellers zijn zeer te spreken over Voicedata. Een betrouwbaar VoIP-netwerk, persoonlijke aandacht, hardware advies en keuze en de aanwezige ICT en VoIP kennis is wat een VoIP Reseller nodig heeft en waardeert. Er zijn nog een aantal punten meer dat een VoIP Reseller belangrijk vindt en die proberen we op deze pagina uit te leggen.

Kennis van ICT en Telecom
Voicedata B.V. is een VoIP / Telecom bedrijf die zich wil onderscheiden op gebied van service. Onze medewerkers beschikken over een dusdanige ICT-kennis zodat wij onze naam als service-provider hoog kunnen houden. U als VoIP Reseller profiteert mee van deze kennis, alle mogelijke problemen worden direct verholpen en per klant krijgt u advies over de aan te bieden oplossing.

VoIP Reseller: De voordelen
Als VoIP Reseller kunt u professionele telefonie-oplossingen bij huidige of nieuwe klanten implementeren,  zonder dat uw organisatie hieraan aangepast hoeft te worden. Voor de klanten die u aanbrengt, ontvangt u een éénmalige en maandelijkse vergoeding. Voicedata draagt zorg voor de service en support. Daarnaast bieden wij onze VoIP Resellers trainingen aan zodat u zelf voor de 1e-lijns support kunt zorgen.

VoIP Reseller: Diensten
Als VoIP Reseller kunt u alle diensten leveren die Voicedata B.V. ook aan haar klanten levert. Die diensten zijn: Hosted VoIP, SIP-trunk, Avaya Telefooncentrale, Voicedata IPPBX, ADSL, SDSL, VDSL, Glasvezel, Corporate numbers (0800, 0900, 088), Pin over IP, ISDN, Analoge lijn, VoIP Hardware, Fax2email, Email2fax.
Verkoopondersteuning VoIP ResellerWij ondersteunen onze resellers maximaal om tot het best denkbare commerciële resultaat te komen. Dit loopt uiteen van het beschikbaar stellen van gratis advies en kennis van ICT tot aan het helpen bij het maken van offertes.

Informatie aanvraag

  • Uw naam(*)
  • Uw telnr
  • Werkplekken
Contact Voicedata

Op dit moment is de live chat niet online, stuur uw bericht en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wenst u snel uitleg over een dienst van Voicedata? Wij helpen u direct!

Klik ENTER om te chatten