Glasvezel

Glasvezel Zakelijk

Glasvezel is op gebied van datatransport de beste verbinding die u kunt wensen. Glasvezel verbindingen zijn in staat om informatie te transporteren met de snelheid van het licht. Sneller dan dat is echt niet mogelijk. Behalve de stabiliteit en snelheid biedt glasvezel u nog meer voordelen.

Glasvezel Zakelijk
Voicedata levert alle mogelijke glasvezelverbindingen voor haar klanten. De netwerken van KPN, Eurofiber, NDIX, Cogas, Reggefiber en lokale initiatieven als Trent Glasvezel, Brabantnet en Glasnet Tiel zijn voor ons allemaal bekend terrein. Afhankelijk van uw locatie kijken wij wat de beste oplossing voor u is, aangezien het netwerk van de ene partij goedkoper is op locatie A en het netwerk van de andere partij goedkoper op locatie B.

Glasvezel FttH – vast IP adres
Naast Glasvezelverbindingen op bedrijventerreinen kan Voicedata ook probleemloos leveren over het netwerk van Reggefiber, het zogeheten FttH netwerk. Voicedata biedt als één van de weinige aanbieders op dit netwerk altijd een vast ip adres waardoor het ook zeer geschikt is voor zakelijk gebruik. Zit uw bedrijf op locatie binnen het Reggefiber bereik? Neem dan snel contact op via 074-7113600 of sales@voicedata.nl. De prijzen voor FTTH zijn zeer scherp.

Glasvezel FttH Reggefiber

  • 50/50mbps Internet inclusief vastrecht: €39,- per maand
  • 100/100mbps Internet inclusief vastrecht: €49,- per maand

Glasvezel Zakelijk

  • Glasvezel Internet leverbaar op ieder netwerk
  • Koppelvlak vanaf 10/10mbps tot 10gbps/10gbps

Meer toepassingen tegelijkertijd over Glasvezel
Wat glasvezel extra interessant maakt is dat de revolutionaire snelheid niet alleen geldt voor het verzenden van informatie, maar ook voor het ophalen. Zowel upstream als downstream is een snelheid mogelijk tot 10 Gbps. Deze eigenschap maakt glasvezel zeer geschikt voor het bundelen van verschillende toepassingen. Wat dacht u van het combineren van Internet, telefonie, elektronisch betalen, online back-up, remote aplicatiebeheer en het koppelen van verschillende vestigingen via één Glasvezel verbinding? Glasvezel is dus ideaal voor het combineren van zware toepassingen.

Glasvezel: Betrouwbaar en veilig
Dankzij de architectuur van de glasvezel netwerken is het mogelijk om alle diensten in een besloten netwerk (WAN-connect) te plaatsen. Dit biedt u de zekerheid dat bedrijfsgevoelige informatie binnen uw organisatie niet via internet wordt uitgewisseld. Ook als uw bedrijf meerdere vestigingen heeft of als medewerkers vanuit huis werken.

Glasvezel interessant voor uw organisatie?
Omdat er de laatste jaren vele organisaties, bedrijven en huisadressen in Nederland zijn voorzien van glasvezel aansluitingen, ontwikkelt het gebruik van glasvezel zich explosief. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw bedrijfslocatie? Belt u dan met onze sales-afdeling op 074-7113660 of stuur een e-mail naar sales@voicedata.nl.

Bel mij terug

  • Uw naam(*)
  • Uw telnr
  • Werkplekken
Contact Voicedata

Op dit moment is de live chat niet online, stuur uw bericht en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wenst u snel uitleg over een dienst van Voicedata? Wij helpen u direct!

Klik ENTER om te chatten