Zakelijk glasvezel FttO en FttH

glasvezel zakelijk van Voicedata, de beste mogelijk glasvezelverbinding met vast ip-adres tegen de scherpst mogelijke tarieven

 • Voicedata levert over alle glasvezel netwerken
 • Vast IP-adres gegarandeerd
 • 24 x 7 support
 • Tot 10000/10000Mbps

Postcodecheck Bekijk abonnementen

Zakelijk Glasvezel, onmisbaar!

Zakelijk glasvezel is onmisbaar voor vrijwel iedere organisatie. Hoge bandbreedtes, zeer stabiel en de levensader voor veel ondernemers.

Waarin verschilt zakelijk glasvezel ten opzichte van “particulier” glasvezel?

Door de ontwikkelingen van de laatste jaren waarin we het gros van alle bedrijven en organisaties in Nederland zien bewegen naar cloud oplossingen voor telefonie, CRM/ERP, maar ook serveromgevingen en zelfs desktops is een stabiele internetverbinding met hoge bandbreedtes een must geworden. Dit zorgt ervoor dat een bedrijf of organisatie compleet andere eisen stelt aan haar internetverbinding dan een particuliere gebruiker.

Zakelijk Glasvezel onderscheidt zich van standaard internetverbindingen door een lagere overboeking, betere SLA (service level agreements), betere ondersteuning door specialisten en een vast IP-adres. Voicedata is al jaren gespecialiseerd en kan iedere organisatie een perfect passend advies geven op iedere locatie in Nederland, waarbij we uiteraard alle verschillende opties aanbieden en geheel vrijblijvend met je doornemen.

Administratief gezien kennen zakelijke internetverbindingen natuurlijk ook de voordelen wat betreft BTW aftrek en heb je boekhoudkundig geen werk wat je bij een particulier alles-in-1-pakket wel hebt, je mag namelijk daar de diensten TV en prive telefonie niet zomaar opvoeren als kosten.

Categorieën zakelijk glasvezel

Om zakelijk glasvezel op te delen in categorieën kunnen we dat doen op basis van het onderliggende netwerk, waarbij een FttH netwerk een wat hogere overboeking heeft ten opzichte van zakelijk glasvezel.

 • Zakelijk glasvezel: KPN, TELE2, Eurofiber, Deltafiber, WeServe, NDIX, E-fiber en nog 25+ andere netwerken
 • FttH glasvezel: KPN, Deltafiber, E-fiber, Glasdraad en WeServe

Abonnementen zakelijk glasvezel

Er zijn verschillende abonnementen voor zakelijk glasvezel, afhankelijk van jouw locatie en gewenste bandbreedte hebben we altijd de best passende oplossing.

FttH KPN

 • Glasvezel tot 1000/1000Mbps
 • vanaf €49,00
 • Contractduur 12 maanden
 • Inclusief vast IP-adres
 • Overboeking hoger dan 1:5

Bekijk pakketten

FttH Deltafiber

 • Glasvezel tot 1000/1000Mbps
 • vanaf 49,00 euro
 • Contractduur 12 maanden
 • Inclusief vast IP-adres
 • Overboeking hoger dan 1:5

Bekijk pakketten

FttO Zakelijk

 • Zakelijk Glasvezel tot 10/10Gbps
 • vanaf 129,00 euro
 • Contractduur 36 maanden
 • Inclusief vast IP-adres
 • Geen overboeking & de beste SLA

Postcodecheck

Postcodecheck zakelijk glasvezel

Vul je postcode, huisnummer, een eventuele toevoeging en e-mailadres in en je ontvangt een mail met alle mogelijkheden op jouw locatie!


Altijd een vast IP-adres          Check op alle zakelijke netwerken

Wij checken KPN, Tele2, Eurofiber, Deltafiber en alle overige glasvezelnetwerken in Nederland.

 

altijd het beste aanbod zakelijk glasvezel

op jouw locatie kunnen we altijd de best passende glasvezelverbinding leveren, waarbij we kijken naar prijs, kwaliteit en levertijd

Voicedata levert alle mogelijke zakelijke glasvezelverbindingen voor haar klanten. De netwerken van KPN, Eurofiber, TELE2, NDIX, Cogas, Reggefiber en lokale initiatieven als Trent Glasvezel, Brabantnet en Glasnet Tiel zijn voor ons allemaal bekend terrein. Afhankelijk van uw locatie kijken wij wat de beste oplossing voor u is, aangezien het netwerk van de ene partij goedkoper is op locatie A en het netwerk van de andere partij goedkoper op locatie B.

 

Zakelijk Glasvezel FttO (Fiber to the Office)

De zakelijke variant van glasvezel noemen we FttO (Fiber to the Office) of in sommige gevallen FttB (Fiber to the Business). Voicedata levert zakelijk glasvezel FttO over alle beschikbare netwerken in Nederland en heeft daardoor altijd de beste match voor jouw bedrijf!

FttO is de ultieme zakelijke glasvezel oplossing voor bedrijven, omdat deze dienst gepaard gaat met de best mogelijke service, garanties en SLA. Functioneel gezien heb je het voordeel dat je een FttO verbinding geheel naar eigen wens kunt inrichten, waarbij je vrijheid hebt om VLAN’s ook vanuit het datacenter al uniek te configureren en te gebruiken. Ideaal voor bijvoorbeeld bedrijfsverzamelgebouwen, een netwerk voor gastenwifi of een voice vlan voor VoIP.

Is jouw organisatie volledig afhankelijk van een werkende internetverbinding? Zorg altijd dat je kiest voor een FttO verbinding, ten opzichte van FttH zijn de oplostijden en garanties van de beschikbaarheid vele malen beter.

Standaard SLA Zakelijk Glasvezel

Zakelijk Glasvezel onderscheidt zich ten opzichte van (vaak goedkopere) oplossing door het bieden van de best mogelijke uptime, storingsopvolging (mean time to repair) en support vanuit de gehele keten.

Als afnemer van Zakelijk Glasvezel FttO kun je standaard terugvallen op:

 • Uptime garantie van 99,9%
 • Monitoring op glasvezelverbinding
 • Responstijden < 2 uur
 • Mean time to repair < 8 uur

Zakelijk Glasvezel FttH (Fiber to the Home)

Naast Glasvezelverbindingen op bedrijventerreinen kan Voicedata ook probleemloos leveren over het netwerk van KPN, Deltafiber, E-fiber, Glasdraad en WeServe, de zogeheten FttH netwerken. Voicedata biedt als één van de weinige aanbieders op dit netwerk altijd een vast ip adres waardoor het ook zeer geschikt is voor zakelijk gebruik.

 • FttH via KPN is beschikbaar vanaf €49,00 per maand
 • FttH via Deltafiber is beschikbaar vanaf €49,00 per maand
 • FttH via overige netwerken is beschikbaar vanaf €54,00 per maand

FttH is uitstekend in te zetten als primaire internetverbinding met bijvoorbeeld een 4G back-up zodat je altijd online bent, maar ook voor grote organisaties is FttH een fantastische optie (als back-up verbinding) gezien de enorm lage kosten.

FttH zakelijk van Voicedata

Het FttH glasvezelnetwerk is in eerste instantie aangelegd voor consumenten, maar Voicedata levert zakelijk internet over dit netwerk.

 • Gegarandeerd een vast IP-adres
 • Bandbreedte tot 1000/1000Mbps
 • 24 x 7 service
 • SLA upgrades mogelijk voor snellere oplostijden

Welk type zakelijk glasvezel heb ik nodig?

Er zijn veel verschillende zakelijk glasvezel opties, netwerken, pakketten beschikbaar voor bedrijven en organisaties. Wanneer je niet dagelijks in deze materie zit, kan het erg lastig zijn de juiste keuze te maken.

Onze adviseurs staan altijd geheel vrijblijvend voor je klaar om de mogelijkheden op jouw locatie te bekijken en aan te geven welk type zakelijk glasvezel nou het beste bij jouw bedrijf of organisatie past. Boek een meeting of bel rechtstreeks op 074-7113660 en we zoeken samen naar de beste oplossing. Wil je meer lezen over de verschillen tussen FttH en FttO, klik dan hier.

Meest gekozen verbinding zakelijk glasvezel

De meest gekozen abonnementsvorm van zakelijk glasvezel is een FttH variant die voor veel ondernemers in het MKB segment volstaat als primaire verbinding en voor grotere organisaties als back-up verbinding van de FttO glasvezelverbinding.

FttH is scherp geprijsd (vanaf €49,00 per maand) en kent aanvullende silver en gold SLA’s waardoor je voor lage kosten toch kunt vertrouwen op de juiste afspraken.

 

gratis advies van Xander

Xander Dekker is specialist zakelijk internet en adviseert dagelijks  organisaties bij het kiezen van de juiste abonnementen.

Boek een meeting met Xander

Sluit jij je, net als deze bedrijven, ook aan?

Klant worden

Daarom zakelijk glasvezel

glasvezel over ieder netwerk
Voicedata levert sinds 2008 zakelijk glasvezel, inmiddels over meer dan 50 verschillende netwerken in Nederland. Wij leveren overal glasvezel en kijken naar de beste prijs kwaliteit verhouding voor onze klanten.

de beste tarieven zakelijk glasvezel
Voicedata levert zakelijk glasvezel voor de best mogelijke tarieven, geen provider die een scherpere pricing hanteert voor zakelijk glasvezel inclusief 24 x7 service.

specialist in FttH en FttO
Omdat Voicedata zowel FttH als FttO levert weten wij als geen ander welke diensten het beste passen bij jouw organisatie. Laat je geheel vrijblijvend adviseren door onze professionals en vertrouw op het feit dat we altijd kiezen voor de beste optie!

Postcodecheck