telefoonnummers

Telefoonnummers zijn een onmisbare schakel in uw telefonie oplossing. Voicedata beschikt over een grote nummerpoule en biedt telefoonnummers aan in verschillende soorten. Uiteraard levert Voicedata regionale telefoonnummers in iedere regio in Nederland, maar ook nationale nummers zoals 085 en 088, 0800 nummers en 0900 nummers. Naast Nederlandse nummers worden er ook internationale telefoonnummers geleverd. U kunt bij ons direct de beschikking krijgen over nummers in meer dan 30 landen.

Regionale en nationale nummers bij Voicedata kennen geen maandelijkse abonnementskosten!

Regionale netnummers

Regionale netnummers in Nederland voor slechts €5,- per stuk! Voicedata vraagt slechts eenmalige aanschafkosten voor een nummer. Daarnaast kunnen wij iedereen een netnummer leveren, ideaal wanneer u in meerdere regio’s actief bent.

Regionale netnummers zijn te verkrijgen per stuk, 10-blok en 100-nummerblok.

Corporate numbers: 0800,0900 en 088

Corporate numbers zijn niet meer weg te denken in het bedrijfsleven. Voicedata is ACM geregistreerd dus kunt u altijd veilig uw 088, 0800 of 0900 nummer onderbrengen bij ons. U blijft zelf altijd eigenaar van het nummer. Het aanvragen van een corporate number dient altijd bij de ACM te gebeuren.

Internationale nummers

Internationale nummers worden ook geleverd door Voicedata. Nummers vanuit de gehele EU en een groot deel van de rest van de wereld zijn leverbaar. Hierdoor bellen uw buitenlandse klanten tegen lokaal tarief naar uw bedrijf in Nederland!

Wenst u ook bereikbaar te zijn voor uw buitenlandse klanten en wilt u zo klantvriendelijk mogelijk zijn? Internationale nummers zijn er al vanaf €5,- per maand.

Mobiele nummers

Sinds 2012 is Voicedata ook een mobiele telecomaanbieder en levert dus ook mobiele nummers. Bent u benieuwd naar onze mobiele oplossingen en bijbehorende mobiele telefoonnummers, kijk dan snel op de pagina mobiel.

Als unieke functionaliteit kunnen wij er ook voor zorgen dat u een vast nummer op uw mobiele toestel krijgt, zonder daar doorschakelkosten voor te hoeven te betalen!