Telefoonnummers in alle soorten en maten

Telefoonnummers direct afgeleverd in je telefonieomgeving zonder aanvullende maandlasten

 • Geen aanvullende maandlasten voor telefoonnummers
 • Onbeperkt aantal nummers te gebruiken

Bekijk de mogelijkheden

Telefoonnummers

Telefoonnummers zijn een onmisbare schakel in iedere telefonie oplossing. Voicedata beschikt over een grote nummerpoule en bieden wij alle mogelijke telefoonnummers aan van regionaal tot internationaal.

Voicedata levert een breed scala aan telefoonnummers aan haar klanten en kan voldoen aan vrijwel ieder vraagstuk op dit gebied. Uiteraard leveren wij regionale telefoonnummers in iedere regio in Nederland, maar ook nationale nummers zoals 085 en 088, 0800 nummers en 0900 nummers.

Het behouden van telefoonnummers behouden en overnemen van een andere provider is voor ons ook dagelijkse kost. Wij kunnen ieder vast, mobiel en internationaal nummer gewoon overnemen van andere aanbieders.

Regionaal telefoonnummer

Regionale telefoonnummers of zogeheten netnummers worden het meeste gebruikt door bedrijven in Nederland. Deze nummers leveren zowel per stuk als per 10 of 100. Een nummerblok met opvolgende telefoonnummers geeft  jouw organisatie net even wat meer uitstraling!

085 telefoonnummer

Een 085 telefoonnummer is een netnummer voor bedrijven die een landelijke uitstraling wensen en bereikbaar zijn tegen dezelfde voorwaarden als een regionaal netnummer dus voor slechts €5,00 eenmalig per stuk.

088 nummerblok

Gebruik een 088-nummerblok zodat alle medewerkers en vestigingen van jouw onderneming in Nederland bereikbaar via dezelfde 088 nummerrange. Het 088 nummer geeft jouw organisatie direct een landelijke uitstraling.

0800 nummer

Een 0800-nummer is een gratis telefoonnummer voor de beller en wordt  beschouwd als uitermate klantvriendelijk en laagdrempelig. Hierdoor zijn deze nummers bijzonder geschikt voor serviceverlening en wervingsacties. Een 0800-nummer onderbouwt het imago van de klantvriendelijkheid van jouw organisatie.

0900 nummer

Het inzetten van een 0900-nummer zorg ervoor dat jouw organisatie verzekerd is van een optimale bereikbaarheid waarbij je zelf het tarief bepaalt dat de klant betaalt. Een 0900-nummer geeft een klantenservice een professionele en nationale uitstraling.

Internationale nummers

Internationale nummers inzetten voor jouw organisatie om ook goed en betaalbaar bereikbaar te zijn voor klanten in het buitenland is een must. Nummers vanuit de gehele EU en een groot deel van de rest van de wereld zijn beschikbaar op ons platform. Hierdoor bellen uw buitenlandse klanten tegen lokaal tarief naar jouw vestiging in Nederland.

Welk telefoonnummer kies ik voor mijn organisatie?

Afhankelijk van de gewenste uitstraling kun je zelf bepalen welk type telefoonnummer je wenst te gebruiken.

 • Ben je lokaal actief?
  Kies dan voor een regionaal netnummer voor extra herkenbaarheid en vertrouwen
 • Ben je nationaal actief?
  Kies een 085-nummer (per stuk) of een 088 nummer (100-blok) en straal je landelijke presence ook uit in de eerste schakel voor contact, namelijk je telefoonnummer!
 • Ben je internationaal actief?
  Zorg dat je bereikbaar bent op een Nederlands telefoonnummer en voeg telefoonnumers toe uit de landen waarin je actief bent, zo belt jouw klant altijd tegen lokaal tarief naar jouw organisatie en zorg je voor de meest laagdrempelige en klantvriendelijke bereikbaarheid

Aanvragen telefoonnummer

Je kunt direct een telefoon-nummer aanvragen en registreren bij Voicedata vanaf slecht €5,00 excl. BTW eenmalig.

 • Binnen 15 minuten geregistreerd
 • Keuze uit meerdere nummers
 • Direct actief

Vraag nummer aan

Advies op maat over telefoonnummers

Zakelijk kun je op vele manieren verschillende telefoonnummers inzetten voor jouw organisatie. Het doel van het inzetten van de telefoonnummers is het optimaal bereikbaar maken van je collega’s, interne afdelingen en daardoor het bieden van de best mogelijke klant- of clientervaring.

Voicedata levert telefoonnummers aan meer dan 4000 organisaties (zakelijk, non-profit, overheden) en wij helpen jou graag om de juiste telefoonnummers te kiezen! Een advies op maat is geheel vrijblijvend en kost je hooguit 30 minuten.

Je krijgt advies over:

 • Welk type telefoonnummer past het beste bij jouw organisatie
 • Hoe handel je gesprekken af op het nieuwe nummer
 • Hoeveel telefoonnummers heb je nodig?

Vrijblijvend advies


Eric Garrelfs is adviseur bij Voicedata en spreekt dagelijks bedrijven, instanties en andersoortige organisaties over het kiezen van telefoonnummers, het inrichten van nummerrouteringen en meer.

Boek een meeting met Eric

Sluit jij je aan bij Voicedata?

Neem contact op voor uw speciale aanbieding

Klant worden

Xander tekst

daarom Voicedata

één van de meest ervaren spelers
Sinds januari 2004 actief op de zakelijke telecommarkt en hiermee één van de meest ervaren spelers die volledig op VoIP gefocust is.

betrouwbaar & professioneel
Voicedata is een bedrijf dat Voice over IP diensten op een betrouwbare en professionele wijze implementeert in uw huidige infrastructuur.

alles onder één dak
Naast vaste IP-telefonie biedt Voicedata een totaalpakket (DSL, Fiber, GSM, Corporate Numbers) dat volledig aansluit op uw wensen.

Ontvang een offerte