Telefoonnummers

Telefoonnummers zijn een onmisbare schakel in uw telefonie oplossing. Voicedata beschikt over een grote nummerpoule en biedt telefoonnummers in verschillende soorten. Uiteraard levert Voicedata regionale telefoonnummers in iedere regio in Nederland, maar ook nationale nummers zoals 085 en 088, 0800 nummers en 0900 nummers. Naast Nederlandse nummers levert Voicedata ook internationale telefoonnummers. U kunt via Voicedata direct de beschikking krijgen over telefoonnummers in meer dan 30 landen.

Regionale en nationale nummers bij Voicedata kennen geen maandelijkse abonnementskosten!

Telefoonnummers

Regionale netnummers in Nederland voor slechts €5,- per stuk! Voicedata vraagt slechts eenmalige aanschafkosten voor een nummer per maand. Daarnaast kunnen wij iedereen een netnummer leveren, ideaal wanneer u in meerdere regio’s actief bent.

Regionale netnummers zijn te verkrijgen per stuk, 10-blok en 100-nummerblok.

Corporate numbers zijn niet meer weg te denken in het bedrijfsleven. Voicedata is ACM geregistreerd dus kunt u altijd veilig uw 088, 0800 of 0900 nummer aanvragen en onderbrengen bij Voicedata. U blijft zelf altijd eigenaar van het nummer.

088 Bedrijfsnummers
0800 gratis servicenummer
0900 betaald servicenummer

Wenst u ook bereikbaar te zijn voor uw buitenlandse klanten en wilt u zo klantvriendelijk mogelijk zijn? Voicedata levert internationale nummers in de gehele EU en een groot deel van de wereld. Hierdoor bellen uw buitenlandse klanten tegen lokaal tarief naar uw bedrijf in Nederland!

Internationale nummers zijn er al vanaf €5,- per maand.

Sinds 2012 is Voicedata ook een mobiele telecomaanbieder en levert dus ook mobiele nummers. Bent u benieuwd naar onze mobiele oplossingen en bijbehorende mobiele telefoonnummers, kijk dan snel op de pagina mobiel.

Als unieke functionaliteit kunnen wij er ook voor zorgen dat u een vast nummer op uw mobiele toestel krijgt, zonder daar doorschakelkosten voor te hoeven te betalen!

voipprovidervoicedata
Contact Voicedata

Op dit moment is de live chat niet online, stuur uw bericht en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wenst u snel uitleg over een dienst van Voicedata? Wij helpen u direct!

Klik ENTER om te chatten