085 nummer

geef jouw organisatie een landelijke uitstraling met een 085 nummer

  • Geen maandelijkse kosten
  • Rechtstreeks gekoppeld in je nummerplan
  • Direct actief

Vraag direct aan Bekijk de mogelijkheden

085 nummer

een 085 telefoonnummer is een netnummer voor bedrijven die een landelijke uitstraling wensen en bereikbaar zijn tegen dezelfde voorwaarden als een regionaal netnummer

085-nummer voor het bedrijf met een landelijke uitstraling

Het aantal telefoonnummers met het kengetal of netnummer 085 is sinds 2015 flink toegenomen. Vooral grote bedrijven zien de voordelen van dit type telefoonnummer in, maar ook steeds meer zzp’ers maken graag gebruik van dit nummer. Maar wat houdt het hebben van een 085-nummer precies in? En waarom zou u überhaupt dit nummer in overweging moeten nemen?

De reguliere telefoonnummers die we kennen in Nederland, met bijvoorbeeld de netnummers 010 of 074, hebben een aansluiting nodig in een vaste woon- of vestigingsplaats. Voor de telefoonnummers die beginnen met 085 is dat niet het geval; deze zijn niet gebonden aan een vaste regio in Nederland. Deze nummers worden vaak gebruikt voor elektronische communicatiediensten, zoals het bellen via internet (Voice over IP of VoIP), maar ook steeds meer bedrijven en zzp’ers stappen over op dit type telefoonnummer.

Werken en bellen zonder vaste regio

Er komen steeds meer bedrijven waarbij de locatie van hun (hoofd)kantoor minder relevant is voor de klant. Deze bedrijven zijn landelijk actief en willen niet gebonden worden aan een specifiek deel of specifieke regio in Nederland. Een 085-nummer biedt hier de ideale uitkomst. Denk bijvoorbeeld aan een webshop die door heel het land (of de Benelux zelfs) levert, of een zzp’er die door heel het land trainingen of workshops geeft. Met een kengetal, bijvoorbeeld 020, is die ondernemer snel veroordeeld tot de regio Amsterdam. Met een regio-onafhankelijk nummer kunnen zij hun verzorgingsgebied flink uitbreiden.

Aanvraag 085-nummer

Je kunt direct een 085-nummer aanvragen en registreren bij Voicedata vanaf slecht €5,00 excl. BTW eenmalig.

  • Binnen 15 minuten geregistreerd
  • Keuze uit meerdere nummers
  • Direct actief

Vraag 085 nummer aan

De voordelen van een 085-nummer

De keuze voor een 085-nummer heeft veel voordelen. Allereerst geeft dit telefoonnummer uw bedrijf een landelijke en professionele uitstraling. Ook maakt dit nummer het landelijk aanbieden van diensten een stuk laagdrempeliger. Enige vooroordelen die potentiële klanten hadden gebaseerd op basis van uw regio worden weggenomen, en u wordt gezien als een ondernemer die zich niet laat binden door zijn of haar geografische locatie.

Ook bij een verhuizing blijkt dit nummer ideaal: het nummer kunt u gewoon meeverhuizen, ongeacht uw nieuwe locatie. En heeft uw bedrijf meerdere locaties? Dan kunt u met behulp van het 085-nummer naar buiten treden als één bedrijf.

Tot slot gaat het aanvragen van een nummer per stuk, in plaats van blokken van 10 of 100 nummers zoals bij andere netnummers het geval kan zijn. En over de belkosten hoeft u zich ook geen zorgen te maken; hiervoor betaalt de beller gewoon het lokale telefoontarief.

085-nummer, het kleine broertje van 088-nummers

Een 085-nummer wordt voornamelijk gebruikt door bedrijven die onder slechts 1 nummer bereikbaar willen zijn, ongeacht het aantal locaties dat ze hebben of hoeveel mederwerkers er actief zijn.

Algemeen bekend in Nederland zijn 088-nummers die veelal worden in gezet door grootzakelijke bedrijven of overheidsinstanties. Een 088-nummer is niet als “los” te bestellen, maar enkel per 100 middels een registratie bij het ACM en een broacast bij een provider. Een 085-nummer is per 2015 toegevoegd aan de nationale nummers, omdat deze per stuk en zonder registratie aan te vragen zijn.

Aanvraagformulier 085 nummer

Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om een nummer uit te kiezen of om je te adviseren hoe je een 085 nummer het beste kunt gebruiken!

Direct een 085 nummer uitkiezen? Bel ons op 074-7113660.

Sluit jij je aan bij Voicedata?

Neem contact op voor uw speciale aanbieding

Klant worden

Alt tekst

Daarom Voicedata

één van de meest ervaren spelers
Sinds januari 2004 actief op de zakelijke telecommarkt en hiermee één van de meest ervaren spelers die volledig op VoIP gefocust is.

één van de meest ervaren spelers
Sinds januari 2004 actief op de zakelijke telecommarkt en hiermee één van de meest ervaren spelers die volledig op VoIP gefocust is.

één van de meest ervaren spelers
Sinds januari 2004 actief op de zakelijke telecommarkt en hiermee één van de meest ervaren spelers die volledig op VoIP gefocust is.

Inloggen