0800 nummer

gratis te bellen vanaf vast en mobiel

  • Geen abonnementskosten
  • Rechtstreeks gekoppeld in je nummerplan
  • Laagdrempelig servicenummer voor jouw klanten

Informatie aanvragen Bekijk de mogelijkheden

0800 nummer

Een 0800-nummer geeft niet alleen een professionele uitstraling, maar biedt ook de best mogelijke service richting klanten.

De kosten per 0800 gesprek

Door het inzetten van een 0800 nummer bied je jouw klanten de mogelijkheid om geheel gratis contact met jouw organisatie op te nemen, dit is extreem klantvriendelijk en de meest toegankelijke manier om een servicenummer in te zetten.

Als 0800 nummer eigenaar betekent dit wel dat jij de kosten betaalt voor de beller, die kosten zijn altijd per minuut en er zitten wat verschillen in de tarieven wanneer iemand belt vanaf een vast nummer, mobiel nummer of vanuit het buitenland.

Tarieven

Als uitbater van een 0800 nummer betaal jij de kosten voor de beller

kosten 0800 per minuut

Een 0800-nummer registreren

Voordat je gebruik kunt maken van een informatie- of servicenummer, zoals een 0800-nummer, moet je deze aanvragen bij de ACM. Voicedata adviseert om dit aanvragen altijd zelf te doen: zo weet je zeker dat jij de echte eigenaar bent van het nummer, in plaats van bijvoorbeeld jouw telecomprovider. Je hebt bij het registreren de keuze uit twee verschillende soorten nummers. Je kunt kiezen voor een kort informatienummer met vier cijfers (0800-1234) of een lang informatienummer met 7 cijfers (0800-1234567).

De kosten voor deze twee type nummers verschillen wel. Voor de eerste variant, het korte nummer, betaal je bij het aanvragen eenmalig 115 euro. Daarna betaal je per kalenderjaar 44 euro per nummer. Voor de tweede en langere variant betaal je iets minder; dat nummer kost bij het aanvragen eenmalig 59 euro. Daarna betaal je 22 euro per nummer per jaar. Het is goed om te weten dat deze kosten gelden voor het hele kalender jaar. Dus als je het nummer na 1 januari aanvraagt, betaal je wel de kosten voor het hele jaar.

0800 Broadcasting

Voicedata zorgt voor het broadcasten van jouw 0800-nummer. Wil je de nummers doorschakelen naar mobiele of andere nummers dan is dit mogelijk. Je kunt zelfs voor het complete pakket gaan: als je ook telefonie afneemt bij Voicedata Op die manier krijg je niet te maken met extra doorschakelkosten.

De broadcasting van een 0800 nummer bij Voicedata kent enkel eenmalige kosten en er zijn geen aanvullende maanlasten zoals bij vrijwel iedere andere aanbieder het geval is.

Ontvang geheel vrijblijvend alle informatie over het gebruik van een 0800 nummer per mail

Informatie 0800 nummer

Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om je te adviseren hoe je een 0800 nummer het beste kunt gebruiken!

Direct in contact komen met een van onze adviseurs? Bel ons op 074-7113660.

Sluit jij je aan bij Voicedata?

Neem contact op voor uw speciale aanbieding

Klant worden

Alt tekst

Daarom Voicedata

één van de meest ervaren spelers
Sinds januari 2004 actief op de zakelijke telecommarkt en hiermee één van de meest ervaren spelers die volledig op VoIP gefocust is.

één van de meest ervaren spelers
Sinds januari 2004 actief op de zakelijke telecommarkt en hiermee één van de meest ervaren spelers die volledig op VoIP gefocust is.

één van de meest ervaren spelers
Sinds januari 2004 actief op de zakelijke telecommarkt en hiermee één van de meest ervaren spelers die volledig op VoIP gefocust is.

Inloggen