Mobiele telefonie grootzakelijk

Mobiele telefonie voor grootzakelijk. Realiseer hogere efficiëntie en kostenbesparing door mobiel maatwerk

  • Maandelijks opzegbare contracten
  • Gratis bedrijfsbundel
  • Special bid voor grootzakelijk vanaf 5,49 per simkaart
  • SIM kaart management online

Ontvang een offerte per mail Meer informatie

Mobiele telefonie voor Grootzakelijk

Als MKB-er is het belangrijk je bereikbaarheid optimaal in te richten en om natuurlijk onbezorgd zaken te doen waar ook in Nederland en de EU.

Waarom is Voicedata zo geschikt voor grootzakelijk?

Mobiele telefonie voor grootzakelijk gebruik kenmerkt zich wat betreft werking en kwaliteit niet veel ten opzichte van de behoefte van een MKB-er, echter beginnen de aantallen te tellen en dat brengt een speciale aanpak met zich mee.

Besparen door maatwerk

Bij Voicedata kunt u eenvoudig besparen door maatwerk. Door de verscheidenheid in abonnementen hebben wij de mogelijkheid om voor elke gebruiker het passende abonnement aan te bieden.Onze consultants voelen na een inventarisatie perfect aan wat uw huidige verbruik is en waar u in de toekomst naar toe wilt. Dit zorgt voor een aanbod op maat en in veel gevallen een flinke kostenbesparing.

Efficiënter werken

Het is vaak lastig en duur om een collega te bereiken die veel op pad is. Met Voicedata is dit verleden tijd. Door de integratie van mobiele telefoons in uw telefooncentrale belt u onderling gratis, u blijft immers op hetzelfde platform! Daarnaast herkent de centrale wanneer een persoon in gesprek is. Uw receptie kan dus in één oogopslag zien wie er beschikbaar en bereikbaar is.

Via interne kiesnummers kunnen medewerkers elkaar ‘verkort’ gaan bellen. Elke vaste én elke mobiele telefoon krijgt een eigen kiesnummer, waarop deze te bereiken is. 06-nummers opzoeken en intoetsen behoort tot het verleden. Ook kunnen mobiele gebruikers meedraaien in keuzemenu’s en wachtrijen, zonder tussenkomst van een doorschakeling.

Maximale controle

Met Voicedata heeft u maximale controle over uw telefonie en de kosten. Via onze online portal Operator wijzigt u eenvoudig hoe en wanneer uw bedrijf bereikbaar moet zijn. Pas eenvoudig nummerplannen, tijdsconfiguraties en wachtrijen aan. De beschikbare management informatie vertelt u exact waar bijsturing nodig is en waar nog een slag te maken is.

Voordelen mobiele telefonie grootzakelijk

  • Bellen over het betrouwbare Vodafone of KPN-netwerk
  • Mix en match Vodafone en KPN binnen uw bedrijfsbundel
  • Betere bereikbaarheid voor collega’s buiten kantoor
  • Besparen op (onderlinge) telefoniekosten
  • Interne kiesnummers zorgen voor sneller contact tussen collega’s
  • Online SIM management in eigen beheer

Overzichtelijke factuur

De overzichtelijke factuur van Voicedata specificeert per abonnement de gemaakte kosten. Zo is een onderscheid eenvoudig te maken, maar is er wel het voordeel van één verzamelfactuur. Geen ellenlange pagina’s meer met specificaties; deze zijn immers online simpel terug te vinden.

gratis advies van Eric

Eric Garrelfs is specialist mobiele telefonie en adviseert dagelijks  organisaties bij het kiezen van de juiste abonnementen.

Boek een meeting met Eric

 

Beste voorwaarden mobiel

Onze mobiele abonnementen zijn uniek, want we bieden veel extra opties. De volgende opties hebben zich bewezen enorm interessant te zijn

Vast mobiel integratie

Voor grootzakelijk is vast-mobiel integratie een ideale oplossing om bereikbaar te zijn voor klanten. Jouw mobiele toestel wordt onderdeel van de telefooncentrale en je bepaalt zelf hoe, waar en wanneer je bereikbaar bent.

Bedrijfsbundel data

Wanneer je meerdere abonnementen “op de zaak” hebt is het altijd aan te raden om gebruik te maken van een bedrijfsbundel. Voicedata biedt 1 algemene bedrijfsbundel waar alle simkaarten gebruik van kunnen maken. Eenvoudig in beheer en zeer kostenefficient.

Combineer KPN en Vodafone

Mobiele abonnementen leveren wij al jaren over de netwerken van KPN en Vodafone. Onze klanten mogen zelf kiezen op welk netwerk ze actief zijn en het is zelfs mogelijk te combineren binnen een bedrijfsbundel, absoluut uniek!

wil jij een perfect advies, op maat, voor jouw bedrijf?

Gratis advies

daarom grootzakelijk mobiel

één van de meest ervaren spelers
Sinds januari 2004 actief op de zakelijke telecommarkt en levert sinds 2012 vast mobiel integratie.

expert in mobiele telefonie
Voicedata is een expert in vaste en mobiele telefonie. Sinds 2012 voorzien wij organisaties van de best passende mobiele abonnementen.

mix & match KPN en Vodafone
Onze mobiele abonnementen lopen over het KPN netwerk of het Vodafone netwerk en we bieden jou zelfs de luxe om te mixen met behoud van bedrijfsbundel.

Ontvang een offerte