mobiele telefonie voor grootzakelijk

Voor grootzakelijke ondernemingen biedt Voicedata een totaaloplossing waarmee elke organisatie optimaal kan besparen op haar telefonie. Niet alleen qua kosten, maar ook in efficiëntie. Daarnaast bieden de oplossingen van Voicedata een grotere mate van flexibiliteit, die u meer vrijheid geven in bijvoorbeeld uw werklocatie.

Efficiënter werken

Het is vaak lastig en duur om een collega te bereiken die veel op pad is. Met Voicedata is dit verleden tijd. Door de integratie van mobiele telefoons in uw telefooncentrale belt u onderling gratis, u blijft immers op hetzelfde platform! Daarnaast herkent de centrale wanneer een persoon in gesprek is. Uw receptie kan dus in één oogopslag zien wie er beschikbaar en bereikbaar is.

Via interne kiesnummers kunnen medewerkers elkaar ‘verkort’ gaan bellen. Elke vaste én elke mobiele telefoon krijgt een eigen kiesnummer, waarop deze te bereiken is. 06-nummers opzoeken en intoetsen behoort tot het verleden. Ook kunnen mobiele gebruikers meedraaien in keuzemenu’s en wachtrijen, zonder tussenkomst van een doorschakeling.

Besparen door maatwerk

Bij Voicedata kunt u eenvoudig besparen door maatwerk. Door de verscheidenheid in abonnementen hebben wij de mogelijkheid om voor elke gebruiker het passende abonnement aan te bieden.Onze consultants voelen na een inventarisatie perfect aan wat uw huidige verbruik is en waar u in de toekomst naar toe wilt. Dit zorgt voor een aanbod op maat en in veel gevallen een flinke kostenbesparing.

Maximale controle

Met Voicedata heeft u maximale controle over uw telefonie en de kosten. Via onze online portal Operator wijzigt u eenvoudig hoe en wanneer uw bedrijf bereikbaar moet zijn. Pas eenvoudig nummerplannen, tijdsconfiguraties en wachtrijen aan. De beschikbare management informatie vertelt u exact waar bijsturing nodig is en waar nog een slag te maken is.

Voordelen mobiele telefonie grootzakelijk

  • Bellen over het betrouwbare KPN-netwerk
  • Betere bereikbaarheid voor collega’s buiten kantoor
  • Besparen op (onderlinge) telefoniekosten
  • Interne kiesnummers zorgen voor sneller contact tussen collega’s