mobiele telefonie voor zzp

De ZZP-er heeft tegenwoordig enorm behoefte aan flexibiliteit en het bepalen van zijn of haar eigen bereikbaarheid. Met name de mobiele abonnementen waar een vast telefoonnummer aan gekoppeld is, brengt enorme flexibiliteit en een mooie kostenreductie met zich mee.

Meerdere nummers op één simkaart

Alle mobiele abonnementen van Voicedata hebben de mogelijkheid om naast het 06-nummer ook een vast telefoonnummer gekoppeld te krijgen. Hierdoor is er geen aparte analoge lijn of voip – telefoonaansluiting nodig, ideaal voor de ZZP-er die veel onderweg is. Er kan zelf gekozen worden voor de bereikbaarheid van zowel het vaste nummer en het mobiele nummer.

Bereikbaar zoals jij dat wilt

Met Voicedata ben je bereikbaar zoals jij dat wilt. Voorbeeld: het vaste nummer is bereikbaar van 08.30 uur tot 17.00 uur tijdens kantooruren, het mobiele nummer is altijd bereikbaar. In dit voorbeeld scheidt de ondernemer duidelijk zijn werkttijden van zijn prive bereikbaarheid door gebruik te maken van 1 vast nummer en een mobiel nummer op 1 mobiel abonnement zonder dat hij/zij hier meerdere abonnementen voor hoeft af te nemen. De besparing is al snel €15,00 excl. BTW per maand op een vaste telefoonaansluiting.

Betrouwbaar mobiel netwerk

Alle mobiele gesprekken bij Voicedata gaan ‘gewoon’ over het mobiele netwerk. Dit betekent dat er geen applicatie gedownload hoeft te worden en je niet belt via de data-verbinding (3G of 4G). De dekking is hierdoor optimaal en de verbinding een stuk stabieler.

Voordelen voor ZZP

  • Vast én mobiel bereikbaar op je mobiel
  • Bellen over het telefonienetwerk
  • Geen vast telefonieabonnement meer nodig
  • Telefooncentralefunctionaliteiten op mobiel

Telefooncentrale op mobiel

Met Managed Mobile maakt u bovendien gebruik van de meest moderne Hosted telefooncentrale, op uw mobiele telefoon! Doorschakelingen, voicemail, keuzemenu’s, wachtrijen en bereikbaarheidsconfiguratie zijn slechts enkele van de mogelijkheden van dit systeem. Omdat het gaat om een hosted variant, is het niet nodig om fikse investering te doen in hardware.