VoIP voor bewindvoering

Onze VoIP oplossing wordt gebruikt door meer dan 50 bewindvoerders. Altijd bereikbaar voor instanties en plan spreekuren in voor cliënten via ons online beheer systeem!

  • Tijdsrouteringen voor cliënten
  • Altijd bereikbaar voor instanties
  • Koppel CRM aan telefonie

Ontvang info per mail Bekijk de mogelijkheden

VoIP voor bewindvoering

De VoIP oplossing van Voicedata wordt inmiddels al ingezet door meer dan 50 bewindvoerders en budgetbeheerders. Altijd bereikbaar voor instanties en plan spreekuren in voor clienten via ons online beheer systeem!

De volgende bewindvoerders gingen je al voor

Voicedata levert aan meer dan 35 bewindvoerders door heel Nederland vaste en mobiele telefoniediensten en dat al vanaf 2004.

 

Vrijblijvend offerte aanvragen

De voordelen van VoIP voor bewindvoerders

Bepaal hoe je bereikbaar bent (spreekuur module)

Als bewindvoerder wil je tijdens kantooruren altijd bereikbaar zijn voor instanties, zodat dit  gedeelte van de telefonische communicatie op ieder moment van de dag mogelijk is. Bereikbaar zijn voor cliënten is een andere kwestie. Wanneer een bewindvoerder de hele dag gebeld wordt door cliënten, ontstaat er een ongezonde werkdruk en is de telefonische load vaak te hoog. Door het inzetten van een telefoonnummer met spreekuur module bepaal je zelf wanneer je bereikbaar bent voor cliënten!

Thuiswerken / Softphone

De softwaresuite Coligo Desktop wordt gratis geleverd bij onze hosted voip oplossing. Door het inzetten van een softwarematige telefoon (of softphone) kun je zelf bepalen waar je telefonisch bereikbaar bent. Dit kan op kantoor, thuis of op een andere locatie, zolang je maar beschikt over een werkende internetverbinding!

  • Lees meer over Coligo Desktop, onze eigen softphone die onze hosted voip klanten direct (gratis) ter beschikking krijgen
  • Liever via Teams? Dat kan natuurlijk ook, meer hierover op onze pagina Bellen met Teams!

Voordelig

Een groot voordeel van bellen via VoIP is dat het veel voordeliger is dan traditioneel analoog bellen. Dat komt door het gebruik van internet – waar mogelijk zelfs bij internationale gesprekken. Intern bellen naar collega’s is overigens helemaal gratis!

Gebruiksvriendelijk en flexibel systeem

Daarnaast is VoIP een gebruiksvriendelijk en flexibel systeem. Moeilijke installaties en updates zijn niet meer nodig: VoIP beheer je volledig via de cloud. Ook het instellen van een keuzemenu is zo geregeld. En wil je nog efficiënter werken? Dan kun je kiezen voor een koppeling met het CRM-systeem.

CRM koppeling met telefonie bewindvoering

Een koppeling tussen het CRM-systeem en de telefonie van je bewindvoeringskantoor zorgt er namelijk voor dat je direct beschikt over de juiste gegevens. Bij elk gesprek heeft de bewindvoerder direct de beschikking over het dossier van de client. Enorm handig om je client te woord te staan en de juiste informatie te kunnen verwerken. Meer lezen over de voordelen van een CRM koppeling met je telefonie? Dat kan hier!

Telefonie voor bewindvoering via Voicedata: flexibel en betrouwbaar

Wil jij als bewindvoerder kunnen vertrouwen op een flexibel en betrouwbaar telefoniesysteem? Kies dan voor VoIP van Voicedata. VoIP is bij ons al aan te vragen vanaf €8,68 per maand en altijd maandelijks opzegbaar. Overstappen met je huidige nummers of liever nieuwe nummers aanvragen? Kan allebei! Benieuwd naar de ideale telefonieoplossing voor jouw bewindvoeringskantoor? Stel hier jouw ideale pakket samen en ontvang een vrijblijvende offerte.

Liever eerst meer weten over VoIP of de mogelijkheden bespreken? Neem eens contact met ons op, dan vertellen we je er graag meer over!

Plan een online demo

Plan of boek geheel vrijblijvend een online demo met Thomas Greven, onze specialist op gebied van telefonie voor bewindvoering.

Thomas Greven, telefonie specialist bewindvoering

Afspraak inplannen

Ontvang geheel vrijblijvend informatie

Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om informatie te verstrekken over telefonie en voip voor bewindvoering. We nemen ook graag de vrijheid om daarin alvast een advies mee te nemen, die we uit ervaring als “best practice” hebben geclassificeerd.

Direct meer informatie? Bel ons op 074-7113660.

Sluit jij je aan bij Voicedata?

Neem contact op voor uw speciale aanbieding

Klant worden

Xander tekst

daarom Voicedata

één van de meest ervaren spelers
Sinds januari 2004 actief op de zakelijke telecommarkt en hiermee één van de meest ervaren spelers die volledig op VoIP gefocust is.

betrouwbaar & professioneel
Voicedata is een bedrijf dat Voice over IP diensten op een betrouwbare en professionele wijze implementeert in uw huidige infrastructuur.

alles onder één dak
Naast vaste IP-telefonie biedt Voicedata een totaalpakket (DSL, Fiber, GSM, Corporate Numbers) dat volledig aansluit op uw wensen.

Ontvang een offerte