VoIP voor marketingbureaus

Met VoIP van Voicedata beheer je de telefonie van jouw marketingbureau binnen één overzichtelijk systeem. Overal bereikbaar en eenvoudig opschaalbaar.

  • Bereikbaar via softphone
  • Koppel je CRM
  • Integreer Whatsapp for Business

Ontvang info per mail Bekijk de mogelijkheden

VoIP voor marketingbureaus

De speciale oplossing van Voicedata voor huisartsen stelt je in staat om overal bereikbaar te zijn op je vaste nummer en snel te communiceren zowel intern als extern.

CRM koppeling met telefonie marketingbureau

Een koppeling tussen je telefonie en CRM-systeem zorgt er namelijk voor dat je nog efficiënter kunt werken. Bel je iemand of word je gebeld? Dan zie je meteen alle relevante klantgegevens. Zo heb je alle informatie die je nodig hebt om goed voorbereid een gesprek in te gaan – zoals informatie over lopende contracten, offertes en eerdere contactmomenten – zo bij de hand. Dat is wel zo handig! Sta je klanten sneller te woord, werk efficiënter en behoud het overzicht met een CRM koppeling. Meer lezen over de voordelen van een CRM koppeling met je telefonie? Dat kan hier!

Vrijblijvend offerte aanvragen

De voordelen van VoIP voor marketingbureaus

Altijd en overal bereikbaar

Als marketing- of communicatiebureau ben je continu in contact met klanten én potentiële klanten. Dan wil je je geen zorgen hoeven maken over je bereikbaarheid. De ideale oplossing? VoIP. Vanaf nu ben je overal bereikbaar met hetzelfde zakelijke nummer. Ook bellen vanaf je pc, laptop of eigen mobiele telefoon is gewoon mogelijk. En wil je even niet gestoord worden, bijvoorbeeld omdat je op locatie bent bij een klant voor een belangrijke pitch of presentatie? Dan stel je eenvoudig automatische doorschakeling in naar je voicemail of naar een collega. Voicemailberichten kunnen daarnaast automatisch worden verstuurd naar je e-mail. Zo loop je nooit meer een contactmoment met belangrijke (potentiële) klanten mis.

Voordelig

Een groot voordeel van bellen via VoIP is dat het veel voordeliger is dan traditioneel analoog bellen. Dat komt door het gebruik van internet – waar mogelijk zelfs bij internationale gesprekken. Intern bellen naar collega’s is overigens helemaal gratis! Even sparren met meerdere collega’s terwijl je onderweg bent? Met de optie conference call voeg je eenvoudig meerdere mensen toe aan een groepsgesprek!

Gebruiksvriendelijk en flexibel systeem

Een ander groot voordeel van VoIP is de gebruiksvriendelijkheid. Moeilijke installaties en updates behoren definitief tot het verleden omdat het systeem volledig via de cloud werkt. Dat maakt het ook meteen een flexibel systeem. Meerdere gebruikers toevoegen of verwijderen? Je regelt het makkelijk en snel. Om nog efficiënter te kunnen werken kun je overigens ook een koppeling maken met je CRM-systeem.

Telefonie voor marketingbureaus via Voicedata: betrouwbaar en snel

Wil je altijd bereikbaar zijn als marketingbureau en ben je op zoek naar een betrouwbaar telefoniesysteem? Kies dan voor VoIP telefonie van Voicedata. Aanvragen kan al vanaf €8,- per maand en is maandelijks opzegbaar. En zowel overstappen met je huidige nummer(s) als het aanvragen van nieuwe nummers is mogelijk. Altijd bereikbaar zijn als marketingbureau? Stel hier jouw ideale telefonieoplossing samen en ontvang een vrijblijvende offerte.

Meer weten over VoIP of de mogelijkheden bespreken? Neem dan contact met ons op, we vertellen je er graag meer over!

Plan een online demo

Plan of boek geheel vrijblijvend een online demo met Xander, onze specialist op gebied van telefonie voor marketingbureaus.

Xander Dekker telefonie specialist marketingbureaus

Afspraak inplannen

Ontvang geheel vrijblijvend informatie

Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om informatie te verstrekken over telefonie en voip voor marketingbureaus. We nemen ook graag de vrijheid om daarin alvast een advies mee te nemen, die we uit ervaring als “best practice” hebben geclassificeerd.

Direct meer informatie? Bel ons op 074-7113660.

Sluit jij je aan bij Voicedata?

Neem contact op voor uw speciale aanbieding

Klant worden

Xander tekst

daarom Voicedata

één van de meest ervaren spelers
Sinds januari 2004 actief op de zakelijke telecommarkt en hiermee één van de meest ervaren spelers die volledig op VoIP gefocust is.

betrouwbaar & professioneel
Voicedata is een bedrijf dat Voice over IP diensten op een betrouwbare en professionele wijze implementeert in uw huidige infrastructuur.

alles onder één dak
Naast vaste IP-telefonie biedt Voicedata een totaalpakket (DSL, Fiber, GSM, Corporate Numbers) dat volledig aansluit op uw wensen.

Ontvang een offerte