VoIP voor advocatenkantoor

Overal bereikbaar op het vaste nummer van jouw advocatenkantoor. Op kantoor, in de rechtbank of op locatie bij een client.

  • Overal bereikbaar op je vaste nummer
  • Koppel je CRM en urenregistratie
  • Vast aanspreekpunt

 

Ontvang info per mail Bekijk de mogelijkheden

De voordelen van VoIP voor advocatenkantoor

Met VoIP van Voicedata beheer je de telefonie van jouw advocatenkantoor binnen één overzichtelijk systeem. Overal bereikbaar en eenvoudig opschaalbaar.

CRM koppeling met telefonie advocatenkantoor

Nog efficiënter werken? Koppel dan de telefonie van je advocatenkantoor aan je CRM-systeem! Alle gegevens uit het CRM-systeem (zoals klantgegevens en contactmomenten) zijn dan direct zichtbaar in je telefoniesysteem. Dus word je gebeld door een cliënt of een rechtbankmedewerker? Dan zie je meteen wie het is en ben je in één klik bij alle relevante informatie. Essentieel voor elke advocatenkantoor, want als advocaat wil je snel en efficiënt contact kunnen hebben met je cliënten en collega’s. Stress bij onverwachte belletjes omdat je de juiste gegevens niet bij de hand bent? Met een koppeling tussen je CRM-systeem en je telefonie is dat voortaan verleden tijd!

Voicedata koppelt met de volgende advocatuur CRM pakketten:

 

Vrijblijvend offerte aanvragen

Telefonie voor advocatenkantoren via Voicedata: voordelig en snel

Op zoek naar een voordelige telefonie oplossing voor jouw advocatenkantoor? Ga dan voor VoIP via Voicedata, al meer dan 15 jaar specialist op het gebied van zakelijke telefonie. Wij onderscheiden ons door topservice en lage prijzen. Gebruik maken van VoIP kan bij ons namelijk al vanaf slechts €8,- per maand en is zelfs maandelijks opzegbaar! Zowel het aanvragen van nieuwe nummers of overstappen met huidige nummers is mogelijk. Benieuwd wat de beste telefonie oplossing is voor jouw advocatenkantoor? Stel dan hier jouw eigen telefonie samen en ontvang een vrijblijvende offerte.

Voordelig

Doordat VoIP gebruik maakt van bellen via internet, zijn de kosten voor deze vorm van telefonie een stuk lager dan de traditionele analoge verbindingen. Intern bellen naar collega’s is zelfs gratis en ook voor internationale gesprekken gelden voordelige tarieven, omdat er ook bij deze gesprekken voor een groot deel gebruik gemaakt wordt van bellen via internet. Even sparren met een collega in Duitsland is dus geen enkel probleem. Liever een gesprek met meer dan één collega? Door middel van de functie conference call voeg je eenvoudig meerdere personen toe in een groepsgesprek.

Flexibel en gebruiksvriendelijk systeem

VoIP is een flexibel en schaalbaar systeem, dat volledig aan te passen is aan jouw eigen voorkeuren. Dat komt omdat het vaak als software vanuit de cloud geleverd wordt. Je betaalt zo per gebruiker een bepaald bedrag en op- en afschalen is geen enkel probleem. Ook het uitbreiden met andere functionaliteiten zoals een koppeling met het CRM systeem, behoort altijd tot de mogelijkheden. Daarnaast is VoIP ontzettend gebruiksvriendelijk. Lastige installaties en updates zijn niet nodig en het systeem is eenvoudig vanuit de cloud te beheren.

Plan een online demo

Plan of boek geheel vrijblijvend een online demo met Thomas Greven, onze specialist op gebied van telefonie voor advocaten-kantoren.

Thomas Greven, telefonie specialist Advocatenkantoor

Afspraak inplannen

Ontvang geheel vrijblijvend informatie

Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om informatie te verstrekken over telefonie en voip voor advocatenkantoren. We nemen ook graag de vrijheid om daarin alvast een advies mee te nemen, die we uit ervaring als “best practice” hebben geclassificeerd.

Direct meer informatie? Bel ons op 074-7113660.

Sluit jij je aan bij Voicedata?

Neem contact op voor uw speciale aanbieding

Klant worden

Xander tekst

daarom Voicedata

één van de meest ervaren spelers
Sinds januari 2004 actief op de zakelijke telecommarkt en hiermee één van de meest ervaren spelers die volledig op VoIP gefocust is.

betrouwbaar & professioneel
Voicedata is een bedrijf dat Voice over IP diensten op een betrouwbare en professionele wijze implementeert in uw huidige infrastructuur.

alles onder één dak
Naast vaste IP-telefonie biedt Voicedata een totaalpakket (DSL, Fiber, GSM, Corporate Numbers) dat volledig aansluit op uw wensen.

Ontvang een offerte