Telefonie voor schoonheidssalons

Werken in een schoonheidssalon betekent oog voor detail, rust en het bieden van een ultieme ervaring. Zeker wanneer je bezig bent met een behandeling, wil je niet altijd gestoord worden door inkomende telefoontjes. Tegelijkertijd wil je al je (potentiële) klanten ook netjes te woord kunnen staan. Kortom: je zoekt een flexibel en betrouwbaar telefoniesysteem. De oplossing? Het alles in 1 telefonie pakket van Voicedata!

VoIP: de ideale telefonie oplossing voor elke schoonheidssalon

Voor onze alles in 1 telefoniepakketten maken we gebruik van Voice-over-IP (VoIP). VoIP betekent letterlijk bellen via internet. Dat maakt het niet alleen een voordelige, maar vooral flexibele telefonie oplossing voor elke schoonheidssalon.

internet telefonie schoonheidssalons

De voordelen van VoIP voor schoonheidssalons

Altijd bereikbaar

Als eigenaar of medewerker van een schoonheidssalon heb je altijd te maken met een dilemma. Aan de ene kant wil je elke klant zoveel mogelijk persoonlijke aandacht geven – aan de andere kant wil je ook bereikbaar zijn voor andere klanten. Zonder klanten immers geen nieuwe afspraken. Met VoIP organiseer je je gehele telefoniesysteem in één betrouwbaar en flexibel systeem. Ben je bezig met de behandeling van een klant en wil je niet gestoord worden? Dan schakel je eenvoudig doorschakeling naar je voicemail in. Voicemailberichten krijg je vervolgens per mail toegestuurd. Zo mis je nooit meer een telefoontje.

Voordelig

Een van de grootste voordelen van bellen via VoIP is dat het veel voordeliger is dan traditioneel analoog bellen. Dat komt omdat er voor alle gesprekken gebruik wordt gemaakt van internet. Intern bellen met eventuele collega’s is zelfs geheel gratis.

Gebruiksvriendelijk en flexibel systeem

Een ander voordeel van bellen via internet is dat VoIP een heel gebruiksvriendelijk en flexibel systeem is. Lastige updates en installaties zijn niet nodig omdat het systeem volledig vanuit de cloud beheerd kan worden. Dat scheelt jou niet alleen veel tijd, het maakt het ook makkelijker om gebruikers toe te voegen of wijzigingen aan te brengen. Op vakantie en tijdelijk een ander keuzemenu instellen? Zo gebeurd! En voor wie nog efficiënter wilt werken is er ook een koppeling met je CRM-systeem mogelijk.

CRM koppeling met telefonie schoonheidssalon

Een koppeling tussen je CRM- en telefoniesysteem zorgt er namelijk voor dat je nog sneller kunt werken. Voortaan zie je direct wie je belt en ben je nog maar één klik verwijderd van de informatie die je nodig hebt. Bekijk afspraken uit het verleden en plan eenvoudig nieuwe afspraken in! Ook handig wanneer je veel contact hebt met leveranciers en snel wilt kunnen schakelen. Meer weten over de voordelen van een CRM koppeling met je telefoniesysteem? Dat kan hier!

Alles in 1 telefonie voor schoonheidssalons via Voicedata

Als schoonheidssalon beschikken over het meest flexibele en betrouwbare telefoniesysteem? Ga dan voor Voicedata! Onze alles in 1 telefonie oplossingen zijn geheel aan te passen aan jouw voorkeuren én maandelijks opzegbaar! En wist je dat VoIP bij ons al verkrijgbaar is vanaf slechts €8,- per maand? Zowel overstappen met huidige nummers als het aanvragen van nieuwe nummers is mogelijk. De perfecte telefonieoplossing voor jouw schoonheidssalon vinden? Stel hier jouw ideale alles in 1 pakket samen en ontvang een vrijblijvende offerte.

Liever eerst wat meer informatie over VoIP of Voicedata? Neem gerust contact met ons op, dan vertellen we je er graag meer over!