Telefonie voor marketingbureaus

Als communicatie- of marketingbureau wil je altijd bereikbaar zijn voor klanten. Want terwijl je regelmatig contact hebt met huidige klanten, ben je ook continu bezig met het zoeken naar nieuwe opdrachten. Altijd en overal bereikbaar zijn is dus essentieel. Op zoek naar de ideale telefonie oplossing voor jouw marketingbureau? Ga voor VoIP van Voicedata en verzamel al je telefonie in één overzichtelijk systeem.

VoIP: de ideale telefonie oplossing voor elk marketingbureau

Voice-over-IP (VoIP) is bellen via internet. Dat maakt het de ideale telefonie oplossing voor elk marketingbureau. Niet alleen is het een voordelig en flexibel systeem, vanaf nu ben je echt altijd én overal bereikbaar. Niet gek dus dat de meeste bedrijven tegenwoordig al gebruik maken van VoIP.

voIP telefonie marketingbureaus

De voordelen van VoIP voor marketingbureaus

Altijd en overal bereikbaar

Als marketing- of communicatiebureau ben je continu in contact met klanten én potentiële klanten. Dan wil je je geen zorgen hoeven maken over je bereikbaarheid. De ideale oplossing? VoIP. Vanaf nu ben je overal bereikbaar met hetzelfde zakelijke nummer. Ook bellen vanaf je pc, laptop of eigen mobiele telefoon is gewoon mogelijk. En wil je even niet gestoord worden, bijvoorbeeld omdat je op locatie bent bij een klant voor een belangrijke pitch of presentatie? Dan stel je eenvoudig automatische doorschakeling in naar je voicemail of naar een collega. Voicemailberichten kunnen daarnaast automatisch worden verstuurd naar je e-mail. Zo loop je nooit meer een contactmoment met belangrijke (potentiële) klanten mis.

Voordelig

Een groot voordeel van bellen via VoIP is dat het veel voordeliger is dan traditioneel analoog bellen. Dat komt door het gebruik van internet – waar mogelijk zelfs bij internationale gesprekken. Intern bellen naar collega’s is overigens helemaal gratis! Even sparren met meerdere collega’s terwijl je onderweg bent? Met de optie conference call voeg je eenvoudig meerdere mensen toe aan een groepsgesprek!

Gebruiksvriendelijk en flexibel systeem

Een ander groot voordeel van VoIP is de gebruiksvriendelijkheid. Moeilijke installaties en updates behoren definitief tot het verleden omdat het systeem volledig via de cloud werkt. Dat maakt het ook meteen een flexibel systeem. Meerdere gebruikers toevoegen of verwijderen? Je regelt het makkelijk en snel. Om nog efficiënter te kunnen werken kun je overigens ook een koppeling maken met je CRM-systeem.

CRM koppeling met telefonie marketingbureau

Een koppeling tussen je telefonie en CRM-systeem zorgt er namelijk voor dat je nog efficiënter kunt werken. Bel je iemand of word je gebeld? Dan zie je meteen alle relevante klantgegevens. Zo heb je alle informatie die je nodig hebt om goed voorbereid een gesprek in te gaan – zoals informatie over lopende contracten, offertes en eerdere contactmomenten – zo bij de hand. Dat is wel zo handig! Sta je klanten sneller te woord, werk efficiënter en behoud het overzicht met een CRM koppeling. Meer lezen over de voordelen van een CRM koppeling met je telefonie? Dat kan hier!

Telefonie voor marketingbureaus via Voicedata: betrouwbaar en snel

Wil je altijd bereikbaar zijn als marketingbureau en ben je op zoek naar een betrouwbaar telefoniesysteem? Kies dan voor VoIP telefonie van Voicedata. Aanvragen kan al vanaf €8,- per maand en is maandelijks opzegbaar. En zowel overstappen met je huidige nummer(s) als het aanvragen van nieuwe nummers is mogelijk. Altijd bereikbaar zijn als marketingbureau? Stel hier jouw ideale telefonieoplossing samen en ontvang een vrijblijvende offerte.

Meer weten over VoIP of de mogelijkheden bespreken? Neem dan contact met ons op, we vertellen je er graag meer over!