Telefonie voor kledingwinkels

Iedereen die werkt in een kledingwinkel, die weet het – het is er vaak druk. Zorgen dat de winkel er goed bij ligt, klanten voorzien van het juiste advies en ondertussen contact houden met leveranciers. Je bereikbaarheid is dan niet iets waar je je druk over wilt maken. Met het alles in 1 telefonie pakket van Voicedata ben je als winkeleigenaar voorzien van een betrouwbare én flexibele telefonie oplossing.

VoIP: de ideale telefonie oplossing voor elke kledingwinkel

Voicedata maakt voor deze telefoniepakketten gebruik van Voice-over-IP (VoIP). VoIP is bellen via internet en is daarmee een voordelige en flexibele telefonie oplossing voor elke kledingwinkel!

internet telefonie kledingwinkel

De voordelen van VoIP voor kledingwinkels

Altijd bereikbaar

Als eigenaar van een kledingwinkel wil je altijd bereikbaar zijn. Bellers zijn namelijk niet alleen (potentiële) klanten, maar veel vaker nog leveranciers of andere zakenrelaties. Die telefoontjes wil je dus niet mislopen. Met VoIP organiseer je je gehele telefoniesysteem daarom in één betrouwbaar systeem. En met dit zakelijke nummer ben je ook gewoon bereikbaar vanaf je mobiele telefoon. Dus onderweg naar een leverancier even een andere leverancier bellen? Geen probleem met het alles in 1 telefonie pakket van Voicedata. En ben je even niet bereikbaar? Dan stel je automatisch doorschakeling naar je voicemail in.

Voordelig

Een van de grootste voordelen van bellen via VoIP is dat het veel voordeliger is dan traditioneel analoog bellen. Dat komt door het gebruik van internet voor deze gesprekken. Heeft jouw winkel meerdere vestigingen? Dan is onderling bellen zelfs geheel gratis! En heb je veel contact met internationale partijen? Ook voor die gesprekken wordt grotendeels gebruik gemaakt van internet – wel zo voordelig!

Gebruiksvriendelijk en flexibel systeem

Een ander groot voordeel van VoIP is dat het een gebruiksvriendelijk en flexibel systeem is. Het wordt namelijk geheel via de cloud beheerd, waardoor lastige installaties en updates tot het verleden behoren. Dat scheelt jouw als ondernemer veel tijd. Op vakantie en een ander keuzemenu instellen? Zo gebeurd! En voor wie nog efficiënter wilt werken is er de koppeling met je CRM-systeem.

CRM koppeling met telefonie kledingwinkel

Een koppeling tussen het CRM-systeem en de telefonie van je kledingwinkel koppelt alle relevante klantgegevens aan je bellers. Zodra je iemand belt of gebeld wordt zie je zo direct om wie het gaat. Hierbij heb je niet alleen toegang tot relevante informatie zoals naam en functie, maar kun je ook snel eerdere contactmomenten bekijken. Dat zorgt ervoor dat eigenlijk elke medewerker alle telefoontjes aan kan nemen. Wel zo handig! Meer weten over de voordelen van een CRM koppeling met je telefoniesysteem? Dat kan hier!

Alles in 1 telefonie voor kledingwinkels via Voicedata

Als kledingwinkel op zoek naar een flexibel en betrouwbaar telefoniesysteem? Kies voor het alles in 1 pakket van Voicedata! Geheel aan te passen aan jouw voorkeuren en al verkrijgbaar vanaf slechts €8,- per maand! Al onze abonnementen zijn maandelijks opzegbaar en zowel overstappen met je huidige nummers als het aanvragen van nieuwe nummers behoort tot de mogelijkheden. Benieuwd naar de perfecte telefonieoplossing voor jouw kledingwinkel? Stel hier jouw ideale alles in 1 pakket samen en ontvang vrijblijvend een offerte.

Liever eerst meer informatie over VoIP of Voicedata? Neem gerust contact met ons op, dan vertellen we je er graag meer over!