Telefonie voor kappers

Als kapper ben je altijd druk. Je wilt zoveel mogelijk klanten voorzien van een mooie haardos, maar wilt ondertussen ook bereikbaar zijn voor andere klanten. Bij drukte kan het dan wel eens lastig zijn om de telefoon op te nemen. Met het alles in 1 pakket van Voicedata ben je verzekerd van een betrouwbare telefonie oplossing.

VoIP: de ideale telefonie oplossing voor elke kapsalon

In het alles in 1 telefonie pakket van Voicedata wordt namelijk gebruik gemaakt van Voice-over-IP (VoIP). VoIP is bellen via internet. Dat maakt het een flexibel en voordelig systeem en daarmee dé ideale telefonie oplossing voor elke kapper!

internet telefonie kappers

De voordelen van VoIP voor kappers

Altijd bereikbaar

Als kapper wil je binnen je openingstijden altijd bereikbaar zijn. Misgelopen telefoontjes kunnen je namelijk klanten kosten. Met VoIP organiseer je je gehele telefoniesysteem in één overzichtelijk systeem. Het zakelijke nummer van jouw salon is ook te beantwoorden vanaf je mobiele telefoon. Zo ben je altijd én overal bereikbaar. En is jouw kapsalon gesloten of ben je even niet bereikbaar tijdens de lunchpauze? Dan wordt een beller automatisch doorgeschakeld naar je voicemail. Ingesproken voicemailberichten ontvang je vervolgens per mail. Zo loop je nooit meer klanten mis.

Voordelig

Een van de grootste voordelen van bellen via VoIP is dat het een stuk voordeliger is dan traditionele analoge verbindingen. Dat komt omdat voor gesprekken via VoIP gebruik wordt gemaakt van bellen via internet. En is jouw salon onderdeel van een overkoepelende organisatie? Dan is het via VoIP gratis om naar die collega’s te bellen (mits er gebruik wordt gemaakt van hetzelfde systeem natuurlijk).

Gebruiksvriendelijk en flexibel systeem

VoIP is daarnaast een heel gebruiksvriendelijk systeem. Als kapper heb je vaak geen zin en tijd voor moeilijke installaties en updates. Geen zorgen – dat hoeft ook niet meer vanaf nu! VoIP wordt volledig vanuit de cloud beheerd waardoor het enorm gebruiksvriendelijk is. Je keuzemenu veranderen? Zo gefixt! En wil je nog efficiënter werken? Kies dan voor een koppeling met je CRM-systeem!

CRM koppeling met telefonie kapsalon

Een koppeling tussen het CRM-systeem en de telefonie van je kapsalon zorgt er namelijk voor dat je altijd weet wie je belt of door wie je gebeld wordt. Klantgegevens uit het CRM-systeem verschijnen boven in het scherm – wel zo handig! Binnen één klik ben je vervolgens bij de juiste klant, waar je ook eerdere afspraken en behandelingen terug kunt vinden. Meer lezen over de voordelen van een CRM koppeling met je telefonie? Dat kan hier!

Alles in 1 telefonie voor kappers via Voicedata

Als kapper altijd bereikbaar zijn met een flexibel en betrouwbaar telefoniesysteem? Dat kan met het alles in 1 telefonie pakket van Voicedata. Bij ons stel je geheel zelf de ideale telefonieoplossing voor jouw kapsalon samen. En bij ons is VoIP al verkrijgbaar vanaf €8,- per maand! Al onze abonnementen zijn maandelijks opzegbaar en zowel overstappen met je huidige nummers als het aanvragen van nieuwe nummers is mogelijk. Benieuwd naar de ideale telefonieoplossing voor jouw kapsalon? Stel hier jouw ideale pakket samen en ontvang een vrijblijvende offerte.

Meer informatie over VoIP of Voicedata? Neem gerust contact met ons op, we vertellen je er graag meer over!