Telefonie voor installatietechniek

Als installatiebedrijf wil je altijd bereikbaar zijn. Niet alleen wil je klaar staan voor spoedklussen en reparatieverzoeken, je wilt ook potentiële klanten netjes te woord. Zeker als je veel op pad bent voor klussen, is het dan soms lastig om goed bereikbaar te zijn. Op zoek naar de ideale telefonie oplossing voor jouw installatiebedrijf? Bij Voicedata verzamel je door middel van VoIP al je telefonie in één overzichtelijk systeem. Zo hoef je je nooit meer zorgen te maken over je bereikbaarheid.

 

VoIP: de ideale telefonie oplossing voor elk installatiebedrijf

Voice-over-IP (VoIP) is bellen via internet. Dat maakt het niet alleen een flexibel systeem, maar eigenlijk dé ideale telefonie oplossing voor elk installatiebedrijf. Niet gek dus dat de meeste bedrijven tegenwoordig al gebruik maken van VoIP. Perfect voor installatiebedrijven die overal bereikbaar willen zijn – zowel op de zaak als onderweg.

voIP telefonie installatietechniek

De voordelen van VoIP voor installatietechniek

Altijd bereikbaar

Zoals gezegd wil je als installatiebedrijf overal bereikbaar zijn, zeker in het geval van reparatieverzoeken. Zowel op locatie bij klanten of op de zaak wil je kunnen vertrouwen op een betrouwbaar en overzichtelijk telefoniesysteem. De ideale oplossing? VoIP! Vanaf nu ben je overal bereikbaar met hetzelfde zakelijke nummer. En mocht je even niet gestoord willen worden, bijvoorbeeld omdat je een intensieve klus aan het doen bent? Dan stel je eenvoudig doorschakeling in naar je voicemail of mobiele nummer.

Voordelig

Een ander voordeel van VoIP is dat het een stuk voordeliger is dan traditioneel analoog bellen. Door het gebruik van internet is intern bellen naar collega’s zelfs gratis! Ook internationaal bellen is vanaf nu een stuk voordeliger, omdat ook voor deze gesprekken waar mogelijk internet gebruikt wordt. Dat is helemaal interessant als je bijvoorbeeld werkt in een grensregio en ook klanten net over de grens hebt. En wil je meerdere mensen toevoegen aan een groepsgesprek? Bijvoorbeeld voor overleg met zowel leverancier als collega? Dat kan met de optie conference call!

Gebruiksvriendelijk en flexibel systeem

Daarnaast is VoIP een heel gebruiksvriendelijk en flexibel systeem. Moeilijke installaties en updates zijn niet nodig, omdat het systeem volledig via de cloud te beheren is. En wil je meerdere gebruikers toevoegen? Dan pas je het systeem geheel aan aan jouw voorkeuren. Ook een koppeling met je CRM-systeem is zo gefixt!

CRM koppeling met telefonie installatietechniek

Een koppeling tussen je telefonie en CRM-systeem zorgt er namelijk voor dat je nog efficiënter kunt werken. Vanaf nu zie je gelijk alle relevante klantgegevens wanneer je iemand belt of gebeld wordt. Wel zo handig! Zo weet je direct om welke opdracht het gaat en kun je nog sneller en efficiënter klanten te woord staan. Met een CRM koppeling behoud je dus het overzicht dat je nodig hebt als installatiebedrijf. Meer lezen over de voordelen van een CRM koppeling met je telefonie? Dat kan hier!

Telefonie voor installatietechniek via Voicedata: altijd bereikbaar

Wil je altijd bereikbaar zijn als installatiebedrijf? Ga dan voor VoIP telefonie van Voicedata! Al onze abonnementen zijn maandelijks opzegbaar en zowel overstappen met je huidige nummer(s) als het aanvragen van nieuwe nummers behoort tot de mogelijkheden. Altijd bereikbaar zijn als installatiebedrijf? Stel hier jouw ideale telefonieoplossing samen (al vanaf €8,- per maand!) en ontvang een vrijblijvende offerte.

Liever eerst wat meer informatie over VoIP? Neem gerust contact met ons op, we vertellen je er graag meer over!