Telefonie voor huisartsen

Als huisarts heb je te maken met veel verschillende patiënten. Dan wil je zeker weten dat je beschikt over de juiste gegevens. Daarnaast wil je altijd alle bellers netjes te woord kunnen staan. Met het alles in 1 telefonie pakket voor huisartsen van Voicedata verzamel je je telefonie in één handig en overzichtelijk systeem.

VoIP: de ideale telefonie oplossing voor elke huisarts

Voor onze alles in 1 telefonie pakketten voor huisartsen maken we gebruik van Voice-over-IP (VoIP). VoIP gebruikt internet voor het maken van belverbindingen. Dat maakt het een voordelige en flexibele telefonie oplossing voor elke huisartsenpraktijk. Zo hoef je je nooit meer te maken over je bereikbaarheid.

Internet Telefonie Huisarts

De voordelen van VoIP voor huisartsenpraktijken

Altijd bereikbaar

Als huisarts wil je nooit een telefoontje mislopen. Gemiste afspraken kosten je namelijk niet alleen tijd, maar indirect ook geld. Met VoIP organiseer je je telefonie in één handig en overzichtelijk systeem. Werken jullie in de praktijk met vaste tijden of is de receptioniste even niet bereikbaar, bijvoorbeeld in de pauze? Dan schakel je eenvoudig doorschakeling in naar de voicemail. Wel zo handig.

Voordelig

Naast dat je door VoIP als huisarts altijd bereikbaar bent, is het ook een voordelige manier om te bellen. Zoals gezegd gebruikt VoIP voor het maken van belverbindingen internet, en dat is een stuk voordeliger dan traditionele analoge verbindingen. Zelfs internationale gesprekken worden zo een stuk goedkoper. Intern bellen is altijd gratis. Even overleggen met een collega is dus geen enkel probleem.

Gebruiksvriendelijk en flexibel systeem

Ook is VoIP een heel gebruiksvriendelijk systeem, omdat het geheel via de cloud beheerd wordt. Lastige installaties of updates behoren voortaan tot het verleden. Een ander keuzemenu instellen? Of een gebruiker toevoegen? Zo geregeld. Nog efficiënter werken doe je met een koppeling tussen je telefonie en CRM-systeem.

CRM koppeling met telefonie huisarts

Door de telefonie van je huisartsenpraktijk en CRM-systeem te koppelen, heb je namelijk altijd de beschikking over de juiste gegevens. In gesprek met een patiënt is de receptioniste binnen één klik bij het juiste dossier. Wel zo handig wanneer je patiënten op een zo efficiënt mogelijke manier te woord wil staan. Ook zorg je er zo voor dat altijd de juiste afspraken worden ingepland. Meer weten over de voordelen van een koppeling tussen je CRM- en telefoniesysteem? Dat kan hier!

Alles in 1 telefonie voor huisartsen via Voicedata

Je nooit meer zorgen maken over het telefoniesysteem van je huisartsenpraktijk? Kies dan voor een alles in 1 pakket van Voicedata, al verkrijgbaar vanaf slechts €8,- per maand! Al onze abonnementen zijn maandelijks opzegbaar en zowel overstappen met je huidige nummer(s) als het aanvragen van nieuwe nummers is mogelijk. Als huisarts de perfecte telefonie oplossing vinden? Stel hier zelf jouw ideale alles in 1 pakket samen en ontvang van ons een vrijblijvende offerte.

Eerst meer weten over VoIP of Voicedata? Neem gerust eens contact met ons op – dan we vertellen je graag meer!