Telefonie als dierenarts

Als dierenarts moet je altijd bereikbaar zijn. Vaste controle-afspraken of juist spontane, ernstige ongelukken met dieren: het is aan de orde van de dag. Dan komt het ook wel eens voor dat een afspraak uitloopt of een spoedgeval tussendoor moet. Kortom: je wilt bereikbaar zijn. Op zoek naar de ideale telefonie oplossing voor jouw dierenkliniek? Met VoIP van Voicedata verzamel je al je telefonie in één overzichtelijk en betrouwbaar systeem. 

VoIP: de ideale telefonie oplossing voor elke dierenkliniek

Voice-over-IP (VoIP) de ideale telefonie oplossing voor elke dierenarts, omdat het werkt met bellen via internet en daardoor een flexibel systeem is. Niet gek dus dat eigenlijk elk bedrijf tegenwoordig al gebruik maakt van VoIP. Perfect voor dierenartsen die overal bereikbaar willen zijn én verzekerd willen zijn van een betrouwbaar telefoniesysteem.

voip telefonie dierenarts

De voordelen van VoIP voor dierenartsen

Overal bereikbaar

Als dierenarts wil je altijd en overal bereikbaar zijn, zeker in het geval van spoed. Ook als je op locatie bent bij bijvoorbeeld een veehouder, wil je kunnen vertrouwen op een betrouwbaar telefoniesysteem. Telefonie via VoIP is dan dé ideale oplossing. Zowel in de kliniek als op locatie ben je namelijk gewoon bereikbaar met hetzelfde zakelijke nummer. En moet je onverhoopt de deur uit of kun je even niet opnemen? Dan stel je eenvoudig doorschakeling naar je voicemail of mobiele nummer in.

Voordelig

Een ander voordeel van VoIP? Het is een stuk voordeliger dan traditionele analoge verbindingen. Dat komt omdat er gebruik wordt gemaakt van bellen via internet. Zo is intern bellen naar collega’s zelfs gratis! En ook voor internationale gesprekken gelden voordeligere tarieven, omdat ook voor deze gesprekken internet gebruikt wordt. Even sparren met een collega in Duitsland of België kan zo dus zonder torenhoge kosten. Nog een leuke extra: de optie conference call, waarmee je eenvoudig meerdere mensen aan een groepsgesprek toe kan voegen. Handig als je wilt overleggen met meer dan één collega!

Gebruiksvriendelijk en flexibel systeem

VoIP is daarnaast een heel gebruiksvriendelijk systeem, doordat het geheel flexibel is aan te passen aan jouw voorkeuren. Meerdere gebruikers toevoegen of koppelen met andere software, zoals je CRM-systeem, is zo gefixt! En lastige installaties en updates behoren definitief tot het verleden, omdat VoIP geheel via de cloud is te beheren.

CRM koppeling met telefonie dierenartsen

Met een CRM koppeling werkt de telefonie van je dierenklink nog sneller en beter. Bel je iemand of word je gebeld? Dan zie je gelijk alle relevante gegevens en eerdere contactmomenten in beeld. Dat is wel zo handig! Hou het overzicht en werk sneller en efficiënter door je CRM-systeem te koppelen aan je telefonie! Meer weten over de voordelen van een CRM koppeling met je telefonie? Dat kan hier!

Telefonie voor dierenartsen via Voicedata: snel en altijd bereikbaar

Op zoek naar een telefonie oplossing voor jouw dierenkliniek waarmee je écht altijd bereikbaar bent? Ga dan voor VoIP van Voicedata, al verkrijgbaar vanaf slechts €8,- per maand! Zowel overstappen met je huidige nummers als het aanvragen van nieuwe nummers is mogelijk en al onze abonnementen zijn maandelijks opzegbaar. Altijd bereikbaar zijn en de beste telefonie oplossing voor jouw dierenkliniek? Stel hier jouw eigen telefoniepakket samen en ontvang vrijblijvend een offerte.

Liever nog wat meer informatie? Neem dan eens contact op met een van onze medewerkers, dan vertellen we je graag meer!