Telefonie voor advocatenkantoren

Iedereen die werkt bij een advocatenkantoor zal het beamen: je bent altijd druk. Veel papierwerk, meerdere cliënten en lastige rechtszaken die allemaal je aandacht vragen. Tegelijkertijd wil je ook alle (potentiële) cliënten netjes te woord kunnen staan. Het laatste waar je je dus druk over wilt maken is je bereikbaarheid. Op zoek naar een manier om de telefonie van je advocatenkantoor je telefonie in één overzichtelijk systeem te organiseren? Het kan met de diensten van Voicedata.

VoIP: de ideale telefonie oplossing voor elk advocatenkantoor

Voice-over-IP (VoIP) is telefonie via het internet en wordt tegenwoordig door verreweg de meeste bedrijven gebruikt. VoIP werkt via de cloud en dat maakt het een flexibel en schaalbaar systeem. Perfect voor advocatenkantoren die hun bereikbaarheid op een eenvoudige en overzichtelijke manier op orde willen hebben.

VoIP Telefonie advocatenkantoor

De voordelen van VoIP voor advocatenkantoren

Overal bereikbaar

Door als advocatenkantoor gebruik te maken van telefonie via VoIP, verhoog je je bereikbaarheid. Je bent nu namelijk niet meer gebonden aan één locatie en kunt zowel vanaf kantoor of op locatie bellen met hetzelfde nummer door middel van vast-mobiel integratie. Dus of je nu op kantoor, in de rechtbank of op locatie bij een cliënt bent, je hoeft je nooit zorgen te maken over je bereikbaarheid. En als je even niet gestoord wilt worden, dan stel je eenvoudig een doorschakeling naar een van je collega’s in.

Voordelig

Doordat VoIP gebruik maakt van bellen via internet, zijn de kosten voor deze vorm van telefonie een stuk lager dan de traditionele analoge verbindingen. Intern bellen naar collega’s is zelfs gratis en ook voor internationale gesprekken gelden voordelige tarieven, omdat er ook bij deze gesprekken voor een groot deel gebruik gemaakt wordt van bellen via internet. Even sparren met een collega in Duitsland is dus geen enkel probleem. Liever een gesprek met meer dan één collega? Door middel van de functie conference call voeg je eenvoudig meerdere personen toe in een groepsgesprek.

Flexibel en gebruiksvriendelijk systeem

VoIP is een flexibel en schaalbaar systeem, dat volledig aan te passen is aan jouw eigen voorkeuren. Dat komt omdat het vaak als software vanuit de cloud geleverd wordt. Je betaalt zo per gebruiker een bepaald bedrag en op- en afschalen is geen enkel probleem. Ook het uitbreiden met andere functionaliteiten zoals een koppeling met het CRM systeem, behoort altijd tot de mogelijkheden. Daarnaast is VoIP ontzettend gebruiksvriendelijk. Lastige installaties en updates zijn niet nodig en het systeem is eenvoudig vanuit de cloud te beheren.

CRM koppeling met telefonie advocatenkantoor

Nog efficiënter werken? Koppel dan de telefonie van je advocatenkantoor aan je CRM-systeem! Alle gegevens uit het CRM-systeem (zoals klantgegevens en contactmomenten) zijn dan direct zichtbaar in je telefoniesysteem. Dus word je gebeld door een cliënt of een rechtbankmedewerker? Dan zie je meteen wie het is en ben je in één klik bij alle relevante informatie. Essentieel voor elke advocatenkantoor, want als advocaat wil je snel en efficiënt contact kunnen hebben met je cliënten en collega’s. Stress bij onverwachte belletjes omdat je de juiste gegevens niet bij de hand bent? Met een koppeling tussen je CRM-systeem en je telefonie is dat voortaan verleden tijd! Lees hier meer over de voordelen van een koppeling tussen CRM en telefonie.

Telefonie voor advocatenkantoren via Voicedata: voordelig en snel

Op zoek naar een voordelige telefonie oplossing voor jouw advocatenkantoor? Ga dan voor VoIP via Voicedata, al meer dan 15 jaar specialist op het gebied van zakelijke telefonie. Wij onderscheiden ons door topservice en lage prijzen. Gebruik maken van VoIP kan bij ons namelijk al vanaf slechts €8,- per maand en is zelfs maandelijks opzegbaar! Zowel het aanvragen van nieuwe nummers of overstappen met huidige nummers is mogelijk. Benieuwd wat de beste telefonie oplossing is voor jouw advocatenkantoor? Stel dan hier jouw eigen telefonie samen en ontvang een vrijblijvende offerte.

Liever eerst meer informatie? Neem dan gerust eens contact met ons op, we vertellen je graag meer over alle mogelijkheden!