Een 053 nummer aanvragen: voor wie en waarom?

Wil jij als ondernemer een herkenbare uitstraling en ben je actief in de regio Enschede? Denk dan eens aan een lokaal 053 nummer! Met een lokaal nummer verhoog je je herkenbaarheid voor potentiële klanten en zorg je voor extra binding met je doelgroep. Zeker wanneer je actief bent in dezelfde regio als je doelgroep, is kiezen voor een lokaal nummer een verstandige keuze.

Wat is een 053 nummer?

Een 053 nummer is een lokaal netnummer bedoeld voor ondernemers binnen of actief in de regio Enschede. Daarnaast is het nummer ook bedoeld voor de plaatsen: Glane, Haaksbergen, Losser en Overdinkel.

 

Voor wie is een 053 nummer aanvragen interessant?

De keuze voor een landelijk of regionaal nummer hangt vooral af van de doelgroep die je wilt aanspreken. Ben je actief in meerdere regio’s en bevindt jouw doelgroep zich dus door het hele land? Dan is kiezen voor een landelijk nummer zoals een 085 nummer verstandiger. Bevindt jouw doelgroep zich echter in dezelfde regio als je onderneming? Of ben je vooral actief in één bepaalde regio? Dan kan een lokaal nummer aanvragen interessanter zijn. Voor ondernemers actief in en om Enschede is een 053 nummer aanvragen dan ook een goede keuze. Een lokaal nummer zorgt voor een regionale uitstraling en dat wekt vertrouwen bij potentiële klanten. Stel je namelijk voor dat je als schilder actief bent in Enschede. Als je dan een landelijk nummer zou hebben, zouden potentiële klanten zich af kunnen vragen of je wel actief bent in deze regio. Daarnaast wekt een landelijk nummer vaak de uitstraling van een grote, formele organisatie, en dat is als schilder niet echt wenselijk. Een schilder met een 053 nummer wekt juist wel meteen vertrouwen bij klanten uit de regio Enschede.

053 nummer Enschede

053 nummer voordeliger voor de beller

Een lokaal 053 nummer aanvragen zorgt dus voor herkenbaarheid en vertrouwen, maar het heeft nog meer voordelen. Het is namelijk voor de beller een stuk voordeliger dan een landelijk nummer. Dat komt omdat bellen naar een lokaal nummer binnen de bundel van een beller valt, terwijl bellen naar een landelijk nummer altijd buiten de bundel valt. Kiezen voor een lokaal nummer scheelt de beller dus hoge belkosten.

053 nummer aanvragen bij Voicedata

Geïnteresseerd in een 053 nummer aanvragen? Voicedata is al ruim 15 jaar lang specialist in zakelijke telecommunicatie in de meest uiteenlopende branches. Als ervaren speler bieden we naast hoge kwaliteit ook topservice. Bij Voicedata gaat een nummer aanvragen namelijk niet alleen snel (kan al binnen 24 uur online zijn), het is ook nog eens voordelig. Een lokaal nummer heb je bij ons namelijk al voor slechts €5,- per stuk! Regionale netnummers zijn bij Voicedata verkrijgbaar per stuk, per 10-nummerblok en per 100-nummerblok. Die laatste twee opties zijn bijvoorbeeld interessant als je meerdere medewerkers ook extern bereikbaar wil laten zijn. Wil je meer weten over een 053 nummer? Neem dan contact met ons op, we vertellen je er graag alles over. Liever meteen een 053 nummer aanvragen? Dat kan hier!