Professionele audioberichten

Ook wanneer u niet in staat bent de telefoon te beantwoorden of het buiten werktijd is, is het belangrijk dat uw klanten klantvriendelijk worden ‘ontvangen’. Dit kan onder meer door professionele audioberichten. Een slechte voicemail of en ‘standaard’ bandje kan op veel klanten onprofessioneel of onvriendelijk/onpersoonlijk overkomen. De grootte van uw onderneming maakt niets uit; een professioneel audiobericht maakt indruk! Om deze reden werkt Voicedata samen met Guis Producties, door wie wij uw voicemail professioneel laten inspreken.

Sander Guis is bekend als DJ bij onder andere 3FM en Radio 2 en daarnaast audiovormgever en voice-over. Eerder te horen als zenderstem van Nederland 3, voice-over voor diverse NCRV programma’s, huisstem van BNN, zangstem van de Coen & Sander Show jingles, voice-over voor diverse grote merken, producer van audiovormgeving voor radiozenders, etc.

De voiceprompts van Sander Guis zijn gemixt in hoogwaardige kwaliteit die speciaal geschikt is voor telefoongebruik. Hierdoor wordt de tekst een stuk beter hoorbaar en klinkt hij lekker vol. Uiteraard is de tekst vrij van achtergrondgeluid en andere storende factoren. De spreekstem is keurig ABN en de toon is helemaal naar eigen smaak in te vullen.

Door de samenwerking tussen Guis Producties en Voicedata zijn wij in staat onze klanten een speciale korting te geven op voice prompts, ingesproken door Sander Guis. Wanneer u via Voicedata een voice prompt of ingesproken bandje aanvraavt, krijgt u een forse korting bij Guis Producties. Voor slechts €35,00 heeft u al een professioneel welkomstbandje of een voicemail tot 45 woorden.