Managed
mobile

ultieme vast-mobiel integratie, altijd en overal perfect bereikbaar zoals jij het wil. Managed mobile is beschikbaar vanaf €9,95 per maand!

 • Vast telefoonnummer op mobiel
 • Mobiel als onderdeel van je telefooncentrale
 • Bepaal hoe en waar je bereikbaar bent
 • Verschillende databundels beschikbaar
 • Kies voor het netwerk van KPN of Vodafone of combineer!

Ontvang een offerte per mail Meer informatie

Managed Mobile – de beste VaMo oplossing

Managed Mobile is de “brandname” van onze vast-mobiel integratie, oftewel onze VaMo oplossing. Lees snel meer over deze fantastische dienst en begrijp hoe prettig het is om je vaste telefonie aan je mobiele abonnement(en) te koppelen.

Managed Mobile tarieven en voorwaarden

Natuurlijk onderscheiden wij ons graag op innovatie en functionaliteiten, maar ook de voorwaarden en tarieven van Managed Mobile behoren tot de allerbeste in Nederland

de allerbeste voorwaarden van Managed Mobile

Managed Mobile is een volledige vast-mobiel integratie die een aantal zeer unieke voorwaarden kent waardoor wij ons vrijwel altijd kunnen onderscheiden van onze concurrenten.

 • Volledige telefooncentrale functionaliteit ook op mobiel
 • Keuze tussen KPN en Vodafone of combineren
 • Vast nummer op mobiel
 • Bedrijfsbundel voor DATA geheel gratis
 • BLUE bundels hebben onbeperkt bellen in de EU, USA en Turkije
 • Krachtig telefoonnetwerk en 4G (hele EU)
 • Maximale betrouwbaarheid en grip op belgedrag

maandelijks opzegbare abonnementen

Onze Managed Mobile abonnementen zijn maandelijks opzeg- en aanpasbaar. Alle abonnementen met een databundel zijn te combineren tot 1 algehele bedrijfsbundel zonder meerkosten en alle type BLUE abonnementen zijn toe te voegen tot de bedrijfsbundel.

Managed Mobile prijzen per maand

 • Managed Mobile flex a €5,49
 • Managed Mobile flex unlimited a €18,95
 • Managed Mobile BLUE 4GB a €28,67
 • Managed Mobile BLUE 12GB a €32,12
 • Managed Mobile BLUE 25GB a €39,01
 • Managed Mobile BLUE Unlimited data a €40,16

 

ontvang een offerte op maat

Managed Mobile functionaliteiten

Managed Mobile biedt extreem veel functionaliteiten ten opzichte van een standaard mobiel abonnement

Vast nummer op mobiel

Handel binnenkomende telefoongesprekken van je vaste telefoonnummer “gewoon” af op je mobiele device. Het maakt niet uit of dit een gesprek is op je eigen vaste nummer of op het hoofdnummer van jouw organisatie.

Uitbellen met meerdere nummers

Gebruik naast je 06-nummer meerdere vaste of mobiele telefoonnummers om uit te bellen naar klanten, leveranciers of andere partijen waarmee je schakelt!

Intern nummer mobiel

Jouw mobiele abonnement krijgt een intern nummer en wordt daarmee volledig onderdeel van de online telefooncentrale. Ideaal voor doorverbinden, presence informatie en jouw zakelijke bereikbaarheid.

Eenvoudig doorverbinden vanaf mobiel

Omdat een Managed Mobile gebruiker onderdeel is van de telefooncentrale is het ook heel eenvoudig om vanaf of naar je mobiele telefoon door te verbinden.

Gebruik de overflow functionaliteit

Managed Mobile gebruikers die veel zakelijke gesprekken ontvangen kunnen niet altijd elke call aannemen. Stel een tijdsgestuurde doorschakeling in zodat jouw collega’s altijd als overflow fungeren bij binnenkomende gesprekken.

Bring your own device

Een Managed Mobile abonnement biedt de flexibiliteit om zowel op een mobiel toestel (sim of esim), vast toestel of softphone gesprekken af te handelen. Jij bepaalt welk device je gebruikt, waar je ook maar bent!

Stel je bereikbaarheid in

Ga je op vakantie of ben je een dag verminderd bereikbaar? Gebruik REACH om je eigen bereikbaarheid te managen, dit kan op basis van tijd, contactpersonen of status en zorgt ervoor dat jij niet gestoord wordt op de momenten dat het niet uitkomt.

Bespaar geld door Managed Mobile

Wanneer je een abonnement hebt met onbeperkt bellen is Managed Mobile ideaal, omdat alle belminuten vanaf je mobiel, je vaste toestel en/of je softphone onder hetzelfde abonnement vallen!

Klantcases Managed Mobile

Het inzetten van Managed Mobile wordt al veel gedaan, maar toch merken wij ook dat niet het altijd even eenvoudig is om voor je eigen bedrijf of organisatie te bepalen wat het nu is van deze oplossing. Om een beeld te geven hoe organisaties Managed Mobile inzetten hebben we een 3-tal business cases uitgeschreven.

REACH

Onze REACH applicatie is een beheersysteem voor jouw managed mobile abonnement. Door een scheiding te maken in (groepen) contacten of door het inzetten van verschillende statussen (bezet, afwezig, vakantie), kun je  aangeven wanneer deze contacten jouw moeten bereiken, en wanneer ze een voicemail te horen moeten krijgen. Ook is het mogelijk om jouw eigen afzendernummer aan te passen, een voicemailbericht in te spreken en je  verbruik controleren.

Downloadlinks REACH voor Managed Mobile:

Handleidingen REACH voor Managed Mobile

wil jij een perfect advies, op maat, voor jouw bedrijf?

Gratis advies

daarom managed mobile

één van de meest ervaren spelers
Sinds januari 2004 actief op de zakelijke telecommarkt en levert sinds 2012 mobiele abonnementen.

expert in vast-mobiel integratie
Voicedata beschikt over de allerbeste vast-mobiel integratie die beschikbaar is. Alles vanuit je native dialer en overal bereikbaar zoals jij het wenst!

mix & match KPN en Vodafone
Onze mobiele abonnementen lopen over het KPN netwerk of het Vodafone netwerk en we bieden jou zelfs de luxe om te mixen met behoud van bedrijfsbundel.

Ontvang een offerte