Mobiele abonnementen in prijs verlaagd

Vanaf 1 oktober 2017 verlagen wij wederom onze mobiele prijzen. Tegelijkertijd verhogen we onze databundels. Omdat het dataverbruik nog steeds fors toeneemt willen we ook voor onze klanten de databundels verhogen, terwijl onze prijzen competitief blijven. Zoals altijd kunt u blijven kiezen uit verschillende proposities, al hebben we wel iets gesneden in het aantal verschillende abonnementen. Dit om het overzichtelijk te maken en om in de pas te blijven lopen met de markt.

Managed Mobile (vast mobiel integratie)

De Managed Mobile tarieven worden veel lager, met name in de hogere abonnementen. Waar voorheen de Blue 8GB €54,00 kostte, zal de 10GB variant nu slechts €41,50 gaan kosten. Een toename van 25% in data, terwijl de prijs bijna 25% daalt! Ook wordt een 20GB abonnement toegevoegd aan de proposities, met name interessant voor grootverbruikers. Het ‘standaard’ abonnement met onbeperkt bellen en 1GB gaat €32,50 kosten, ook dit is een verlaging.

Voicedata Mobile (sim only)

De veranderingen in Managed Mobile gelden in grote mate ook voor Voicedata Mobile. De abonnementsvormen worden gelijkgetrokken, de maandprijzen worden fors verlaagd. In de tabel hieronder staan alle abonnementen inclusief de nieuwe maandtarieven.

Mix abonnementen

Van de Mix abonnementen blijft alleen de Mix 250 over. De Mix 125 en Mix 500 liepen niet in de pas met de nieuwe prijsverlagingen en worden dus niet gehandhaafd. De oude proposities blijven nog voorlopig nog wel doorlopen.

Managed Mobile prijzen
Voicedata Mobile