Glasvezel buitenaf: Wierden & Hellendoorn

Voicedata is actief betrokken bij het Cogas-project om het glasvezel in het buitengebied van Twente aan te leggen (Glasvezel Buitenaf). Nadat in het buitengebied van Tubbergen vorig jaar al de eerste deelnemers werden aangesloten, werd ook in Dinkelland, Oldenzaal en Borne de benodigde 50% deelname gerealiseerd. Over een paar maanden zal ook hier begonnen worden met de aanleg. De vraagbundeling voor het volgende gebied is deze week van start gegaan: Wierden en Hellendoorn zijn aan de beurt.

Voorlichtingsavonden

Tijdens verschillende bijeenkomsten zal deze week tekst en uitleg gegeven worden over de mogelijkheden, de vraagbundeling en het plan van aanpak voor Glasvezel Buitenaf. Gisteren werd tijdens een drukbezochte avond in De Krol in Enter afgetrapt. Dinsdag 23 februari staat de bijeenkomst in Haarle gepland in Dorpshuis Cultura, woensdag de 24e is Cogas te gast in Wierden bij Zalencentrum ’t Anker en donderdag 25 februari wordt de voorlichtingsweek afgesloten in restaurant de Kroon in Hellendoorn.

Voicedata zal de komende weken bereid staan om alle vragen over Glasvezel Buitenaf te beantwoorden en waar mogelijk te informeren over de mogelijkheden van hetzelfde glasvezelinternet. Denk hierbij aan bijvoorbeeld telefonie over IP (VoIP), televisie en alarm-over-ip. Ook zwaardere toepassingen als cloud-management behoren tot de mogelijkheden.

Glasvezel Zakelijk <-> Particulier

Hoewel de nadruk van Voicedata traditioneel ligt op de zakelijke markt is er besloten om voor dit traject ook aan de particulier te denken. Er zitten enkele voordelen aan een dergelijk zakelijk abonnement, waaronder een vast IP-adres en uitgebreide telefoniediensten. Heeft u interesse in de diensten van Voicedata, neem dan contact op met één van onze adviseurs op 074-711 3660. Wij geven graag uitleg over ons portfolio – over de telefoon of bij u op locatie!

Het is natuurlijk ook mogelijk om een informatieaanvraag te doen via het contactformulier op deze pagina of uw vraag per mail te stellen op sales@voicedata.nl.