VoIP voor slagers

Met het alles in 1 pakket van Voicedata verzamel je de telefonie van jouw slagerij in één handig en overzichtelijk systeem!

  • Optimaal bereikbaar
  • Koppel je kassasysteem
  • Virtuele assistent die bestellingen opneemt

Ontvang info per mail Bekijk de mogelijkheden

Telefonie voor slagers

De oplossingen van Voicedata zijn ideaal voor slagers die zich geen zorgen willen maken over hun bereikbaarheid.

Slagers die je voorgingen:

Voicedata levert sinds 2004 telefonie en internetdiensten aan de zakelijke markt en inmiddels aan meer dan 50 slagers. De volgende bedrijven gingen je al voor:

 

Vrijblijvend offerte aanvragen

De voordelen van VoIP voor slagers

Altijd bereikbaar

Als slager wil je zowel klanten in je slagerij als telefonische klanten netjes te woord staan. Daarnaast heb je vaak ook veel telefonisch contact met leveranciers of andere contactpersonen. Nooit meer een telefoontje mislopen? Met VoIP organiseer je je gehele telefonie in één betrouwbaar en overzichtelijk systeem. Onderweg naar een leverancier of klant? Ook dan ben je met je zakelijke nummer gewoon bereikbaar. En liever niet gestoord worden? Dan schakel je eenvoudig doorschakeling in naar één van je collega’s of naar je voicemail.

Voordelig

VoIP is daarnaast een hele voordelige manier om de telefonie van je slagerij te organiseren. Voor alle gesprekken wordt namelijk gebruik gemaakt van internet – een stuk goedkoper dan traditionele analoge verbindingen. Zelfs internationale gesprekken zijn zo een stuk voordeliger én intern bellen is altijd gratis! Ook wanneer jouw slagerij meerdere vestigingen heeft.

Gebruiksvriendelijk en flexibel systeem

Een ander groot voordeel van VoIP is dat het een flexibel en gebruiksvriendelijk systeem is, omdat het geheel via de cloud beheerd wordt. Lastige installaties en updates behoren zo tot het verleden. Je keuzemenu aanpassen omdat je slagerij gesloten is? Zo geregeld! Dat scheelt jou als ondernemer veel tijd. Wil je nog efficiënter werken? Kies dan voor een koppeling tussen je telefonie en CRM-systeem.

CRM koppeling met telefonie slagerij

Het koppelen van je CRM-systeem en de telefonie van je slagerij zorgt er namelijk voor dat je nog sneller beschikt over de juiste klantgegevens. Voortaan zie je gelijk wie er belt én ben je binnen één klik bij andere relevante gegevens of notities. Zo werk je niet alleen efficiënter, maar sta je ook makkelijker mensen telefonisch te woord. Voortaan kan elke medewerker dus de telefoon opnemen! Meer weten over de voordelen van een koppeling tussen je CRM- en telefoniesysteem? Dat kan hier!

Alles in 1 telefonie voor slagers via Voicedata

De telefonie van jouw slagerij verzamelen in een flexibel en betrouwbaar systeem? Kies dan voor het alles 1 in telefoniepakket van Voicedata! Al onze abonnementen zijn maandelijks opzegbaar en geheel aan te passen aan jouw voorkeuren. Een alles in 1 telefonie oplossing heb je al vanaf slechts €8,- per maand en zowel overstappen met huidige nummers als het aanvragen van nieuwe nummers is mogelijk. De perfecte telefonie oplossing voor jouw slagerij vinden? Stel hier jouw ideale alles in 1 pakket samen en ontvang een vrijblijvende offerte.

Meer weten over Voicedata of VoIP? Neem eens contact met ons op, dan vertellen we er graag meer over!

Plan een online demo

Plan of boek geheel vrijblijvend een online demo met Thomas Greven, onze specialist op gebied van telefonie voor slagers.

Thomas Greven, telefonie specialist slagers

Afspraak inplannen

Ontvang geheel vrijblijvend informatie

Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om informatie te verstrekken over telefonie en voip voor slagers. We nemen ook graag de vrijheid om daarin alvast een advies mee te nemen, die we uit ervaring als “best practice” hebben geclassificeerd.

Direct meer informatie? Bel ons op 074-7113660.

Sluit jij je aan bij Voicedata?

Neem contact op voor uw speciale aanbieding

Klant worden

Xander tekst

daarom Voicedata

één van de meest ervaren spelers
Sinds januari 2004 actief op de zakelijke telecommarkt en hiermee één van de meest ervaren spelers die volledig op VoIP gefocust is.

betrouwbaar & professioneel
Voicedata is een bedrijf dat Voice over IP diensten op een betrouwbare en professionele wijze implementeert in uw huidige infrastructuur.

alles onder één dak
Naast vaste IP-telefonie biedt Voicedata een totaalpakket (DSL, Fiber, GSM, Corporate Numbers) dat volledig aansluit op uw wensen.

Ontvang een offerte