VoIP voor restaurants

Met het alles in 1 pakket van Voicedata verzamel je de telefonie van jouw restaurant in één handig en overzichtelijk systeem!

  • Optimaal bereikbaar
  • Koppel je reserveringssysteem
  • Virtuele assistent die reserveringen maakt

Ontvang info per mail Bekijk de mogelijkheden

Telefonie voor restaurants

De oplossingen van Voicedata voor restaurants stellen je in staat om optimaal om te gaan met telefonie, zonder dat je vaak gestoord wordt tijdens het werk.

Restaurants die je voorgingen:

Voicedata levert sinds 2004 telefonie en internetdiensten aan de zakelijke markt en inmiddels aan meer dan 100 restaurants. De volgende bedrijven gingen je al voor:

 

Vrijblijvend offerte aanvragen

De voordelen van VoIP voor restaurants

Altijd bereikbaar

Als restaurant wil je altijd bereikbaar zijn. Zowel voor klanten die een plaatsje willen reserveren in je restaurant, als voor bellers die maaltijden willen afhalen (mits je dat aanbiedt natuurlijk). Daarnaast heb je als restauranteigenaar ook vaak telefonisch contact met leveranciers. Nooit meer een telefoontje mislopen? Met VoIP verzamel je je telefonie in één overzichtelijk en betrouwbaar systeem. Ook met je zakelijke nummer ben je voortaan gewoon onderweg bereikbaar. En even niet gestoord worden tijdens een belangrijke afspraak? Dan schakel je eenvoudig doorschakeling in naar je voicemail.

Voordelig

Naast dat je met VoIP altijd bereikbaar bent, is het ook een hele voordelige manier om de telefonie van je restaurant te organiseren. Voor het grootste gedeelte van gesprekken wordt namelijk gewoon gebruik gemaakt van internet. Zelfs internationale gesprekken zorgen zo niet meer voor torenhoge belkosten én intern bellen is altijd gratis. Ook wanneer jouw restaurant meerdere vestigingen heeft.

Gebruiksvriendelijk en flexibel systeem

Daarnaast is het voordeel van VoIP dat het een flexibel en gebruiksvriendelijk systeem is. Lastige updates en installaties behoren voortaan tot het verleden en instellingen pas je eenvoudig zelf aan. VoIP wordt namelijk geheel in de cloud beheerd. Is je restaurant gesloten, bijvoorbeeld in verband met vakantie? Dan pas je eenvoudig je keuzemenu aan. Zo bespaar je als restauranteigenaar tijd én blijf je goed bereikbaar. Wil je nog efficiënter werken? Kies dan voor een koppeling tussen je telefonie en CRM-systeem.

CRM koppeling met telefonie restaurant

Een koppeling tussen het CRM-systeem van je restaurant en je telefoniesysteem zorgt er namelijk voor dat je altijd de juiste contactgegevens bij de hand hebt. Niet alleen werk je zo efficiënter, omdat je meteen ziet wie je belt, je bent ook snel bij andere relevante gegevens zoals notities. Vanaf nu kan eigenlijk elke medewerker de telefoon aannemen of doorschakelen naar een collega. Meer lezen over de voordelen van een CRM koppeling met je telefoniesysteem? Dat kan hier!

Alles in 1 telefonie voor restaurants via Voicedata

Je nooit meer zorgen maken over het telefoniesysteem van je restaurant? Kies dan voor het alles in 1 telefoniepakket van Voicedata. Al onze abonnementen zijn maandelijks opzegbaar en een alles in 1 pakket is al verkrijgbaar vanaf slechts €8,- per maand. Zowel overstappen met je huidige nummer(s) als het aanvragen van nieuwe nummers is mogelijk. Meteen de perfecte telefonie oplossing voor jouw restaurant vinden? Stel dan hier zelf jouw ideale alles in 1 pakket samen en ontvang van ons een vrijblijvende offerte.

Eerst meer weten over VoIP of Voicedata? Neem eens contact met ons op – dan we vertellen je graag meer!

Plan een online demo

Plan of boek geheel vrijblijvend een online demo met Thomas Greven, onze specialist op gebied van telefonie voor restaurants.

Thomas Greven, telefonie specialist restaurants

Afspraak inplannen

Ontvang geheel vrijblijvend informatie

Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om informatie te verstrekken over telefonie en voip voor restaurants. We nemen ook graag de vrijheid om daarin alvast een advies mee te nemen, die we uit ervaring als “best practice” hebben geclassificeerd.

Direct meer informatie? Bel ons op 074-7113660.

Sluit jij je aan bij Voicedata?

Neem contact op voor uw speciale aanbieding

Klant worden

Xander tekst

daarom Voicedata

één van de meest ervaren spelers
Sinds januari 2004 actief op de zakelijke telecommarkt en hiermee één van de meest ervaren spelers die volledig op VoIP gefocust is.

betrouwbaar & professioneel
Voicedata is een bedrijf dat Voice over IP diensten op een betrouwbare en professionele wijze implementeert in uw huidige infrastructuur.

alles onder één dak
Naast vaste IP-telefonie biedt Voicedata een totaalpakket (DSL, Fiber, GSM, Corporate Numbers) dat volledig aansluit op uw wensen.

Ontvang een offerte