VoIP en mobiel interessant voor ZZP

VoIP en mobiel, interessant voor ZZP-er!

Naast veel MKB-klanten zijn er ook ZZP-ers die snel kiezen voor een oplossing van Voicedata. Onze Managed Voice dienst is ideaal voor een ondernemer die vanuit huis werkt, een telefooncentrale die modulair is opgebouwd is al interessant vanaf 1 aansluiting. Niet alleen de functionaliteiten van de centrale, maar ook de mogelijkheid om de gesprekskosten af te kopen voor slechts €9,00 per gebruiker is voor iedere ondernemer perfect!

Vast en mobiel bereikbaar op 1 SIM

De ZZP-er heeft tegenwoordig enorm behoefte aan flexibiliteit en het bepalen van zijn of haar eigen bereikbaarheid. Met name de mobiele abonnementen waar een vast telefoonnummer aan gekoppeld is, brengt enorme flexibiliteit en een mooie kostenreductie met zich mee.

Alle mobiele abonnementen van Voicedata hebben de mogelijkheid om naast het 06-nummer ook een vast telefoonnummer gekoppeld te krijgen. Hierdoor is er geen aparte analoge lijn of voip – telefoonaansluiting nodig, ideaal voor de ZZP-er die veel onderweg is. Er kan zelf gekozen worden voor de bereikbaarheid van zowel het vaste nummer en het mobiele nummer.

Voorbeeld: Het vaste nummer is bereikbaar van 08.30 uur tot 17.00 uur tijdens kantooruren, het mobiele nummer is altijd bereikbaar. In dit voorbeeld scheidt de ondernemer duidelijk zijn werktijden van zijn prive bereikbaarheid door gebruik te maken van 1 vast nummer en een mobiel nummer op 1 mobiel abonnement zonder dat hij/zij hier meerdere abonnementen voor hoeft af te nemen. De besparing is al snel €15,00 excl. BTW per maand op een vaste telefoonaansluiting.