Voicedata wint twee awards bij de VPA18

Voicedata is een van de grote winnaars van de Voiceworks Partner Awards. TIjdens een inspirerende avond in de Efteling wonnen zij zowel de “Best Business Case Award” en de “Managed Communications Award”. Voicedata heeft buitengewone resultaten geboekt als partner van Voiceworks in 2017 en is daarom bekroond met deze awards.

Managed Communications Award

De Managed Communications Award werd dit jaar voor het eerst uitgereikt en Voicedata was de gelukkige ontvanger. Geïntegreerde werkplekkenworden steeds belangrijker in een tijdperk waarin veel organisaties zich in een digitale transformatie bevinden. Daarom heeft Voiceworks dit jaar de Managed Communications Award in het leven geroepen voor de partner die de meeste netto groei heeft gegenereerd binnen de managed lijn van de telecomleverancier. Voiceworks hanteert hierbij een verdeelsleutel tussen alle Managed Communications diensten van Voiceworks (Voice, Mobile, UC en Cloud) waarbij Managed Voice het zwaarste meetelt (3x), daarna Managed Mobile (2x) en tot slot UC (1x).

Dennis Bonnes, directeur van Voicedata: “We hebben de Managed Communications Award en de Best Business Case Award gewonnen. Dat we dan ook nog van de vakjury horen dat onze case de meest inspirerende en innovatieve is, zorgt ervoor dat ons jaar nu al niet meer stuk kan.”

Best Business Case

Naast de winnaar van de allernieuwste award was er nog meer te vieren. Voicedata leverde een prachtige case op waarbij ze binnen twee weken maar liefst 220 vestigingen van Wibra onder handen namen. De volledige infrastructuur voor de telecommunicatie is vernieuwd wat bovendien ook een flinke kostenbesparing heeft opgeleverd. Een hele prestatie vond ook de jury, en daarom de terechte winnaar van deze award.