Voicedata wint Achievement en Hardware Award

Voicedata B.V. uit Hengelo mag zich de winnaar noemen van de Voiceworks Hardware Award en Achievement Award! Voicedata was genomineerd voor maar liefst 5 verschillende awards, die uitgereikt worden naar aanleiding van de prestaties op verschillende vlakken in 2015.

Tijdens de Voiceworks Partners Awards op donderdag 21 januari 2016 werden 11 Awards uitgereikt aan verschillende telecompartijen. Per discipline zijn individuele awards te winnen, Voicedata liet zien dat het een totaalleverancier is voor de zakelijke markt door in 5 van die disciplines mee te dingen naar een award.

Hardware Award – individuele awards
De hardware award is een individuele prijs en wordt uitgereikt aan het bedrijf die de grootste afnemer van hardware (voip en netwerk apparatuur) was in 2015. Voicedata was daarnaast genomineerd voor de Voice-award (top 3 notering), EWAN-award (top 3 notering) en beste businesscase (top 3 notering).

Xander Dekker, Sales Manager Voicedata: “3 jaar partnerawards en voor het derde jaar op rij is het wederom raak voor ons, daar zijn wij enorm trots op. Erg mooi dat wij nu ook een individuele prijs hebben gewonnen! De hardware award hadden wij niet direct verwacht, dat maakt het toch allemaal nog wat specialer”.

Achievement Award
Geheel onverwachts reikte Voiceworks een nieuwe prijs uit, namelijk de Achievement Award. Deze prijs is bestemd voor de partner die in de afgelopen 10 jaar het meest heeft betekent in het VoIP-landschap zoals wij die nu kennen. Voicedata B.V. is dan ook apetrots de prijs te hebben gewonnen.

Dennis Bonnes, directeur Voicedata: “Na 2 jaar op rij de Wholesale partner award te hebben gewonnen is dit wel echt de kers op de taart, een Achievement Award voelt als de grootst mogelijke waardering voor alles wat Voicedata in de afgelopen jaren heeft bereikt”.