Tijdens de award uitreiking op 19 januari 2017 heeft Voicedata 2 prijzen weten te winnen. Dit is de bevestiging dat 2016 wederom een succesvol jaar is geweest. Waar vorig jaar de Achievement Award en de Hardware Award in handen van Voicedata kwamen, heeft het Hengelose bedrijf dit jaar de Voice Award (meeste nieuwe aansluitingen) en wederom de Hardware Award gewonnen.

Xander Dekker, salesmanager Voicedata: “De twee Awards zijn natuurlijk een mooie waardering voor ons werk het afgelopen jaar. Met name de Voice Award, die een groei in relaties aantoont, stemt me tevreden. Het toont toch aan dat we niet alleen bestaande klanten, maar ook nieuwe klanten kunnen overtuigen van de toegevoegde waarde van onze diensten.”

Met 3 nominaties op zak was het op voorhand al een mooie avond voor Voicedata. De Hardware Award voor de meest ingekochte/verkochte hardware, de Voice Award voor de meeste nieuwe aansluitingen, en de nominatie voor Best Business Case van De Klok Dranken. Hiermee toont Voicedata weer aan een perfecte totaaloplossing aan te bieden voor de zakelijke markt – vaste telefonie, internet en mobiele telefonie worden steeds vaker geïntegreerd.

Dennis Bonnes, directeur Voicedata: “Dat 2016 een succesvol jaar voor Voicedata was, wisten we natuurlijk al, maar het is altijd interessant om te zien hoe je het doet ten opzichte van andere telecombedrijven. Het feit dat we wederom 2 Awards meenemen is natuurlijk een geweldige eer en het bewijs dat we (nog steeds) op de goede weg zijn!”