Nominatie deloitte fast50

De Deloitte Technolgy Fast 50

De Deloitte Technology Fast 50 is een verkiezing voor de 50 snelst-groeiende technologiebedrijven van Nederland. Een nominatie voor deze verkiezing wordt gebaseerd op de aangeleverde jaarstukken en het groeipercentage over de jaren 2014 – 2017. Daarnaast wordt door Deloitte ook een technologie-check uitgevoerd om te beoordelen in hoeverre een onderneming gebruik maakt van eigen technologie.

Nominatie Voicedata

Wij zijn in de afgelopen 4 jaar dusdanig gegroeid dat wij in aanmerking komen voor een plek in de Deloitte Technology Fast 50. Hier zijn wij als bedrijf super trots op en willen deze groei in de toekomst door zetten. In de 14 jaar dat Voicedata bestaat hebben wij veel leuke projecten mogen uitvoeren voor verschillende bedrijven in Nederland. Op dit moment hebben wij al meer dan 2000 unieke klanten. Ben je benieuwd welke bedrijven gebruik maken van de diensten van Voicedata? Bekijk dan onze referentie pagina.

Uitreiking awards

In de maand september worden de 50 genomineerden bekend gemaakt die op 11 oktober 2018 aanwezig mogen zijn bij het event van de Deloitte Technology Fast 50. Tijdens dit event wordt de ranking van 50 snelst-groeiende technologiebedrijven van Nederland bekend gemaakt.