Voicedata FD Gazelle 2016

Na 2015 is Voicedata in 2016 wederom een FD Gazelle. De Gazellen Awards zijn de prijzen die het Financieele Dagblad uitreiken aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. ‘Groei’ is in dit geval berekend als de netto-omzetgroei over de afgelopen 3 jaar (2013-2015). Daarnaast is het belangrijk dat de financiële positie van de organisatie gezond is. Dit houdt in dat er geen structureel negatief eigen vermogen mag zijn, dat een hoge schuldpositie uit den boze is en dat er geen sprake mag zijn van een structureel negatief werkkapitaal.

Voicedata voldoet voor het tweede jaar op rij aan deze eisen en mag zich dus ook voor 2016 één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland noemen. Op dinsdag 15 november worden de Gazellen Awards voor de Regio Oost uitgereikt in de Deventer Schouwburg in Deventer. Wij zijn uiteraard aanwezig om de Award in ontvangst te nemen.

In 2015 dong Voicedata voor het eerst mee naar een Gazellen Award. Destijds werden 490 ondernemingen onderscheiden met een FD Gazelle. Op dit moment is nog niet bekend gemaakt hoeveel bedrijven er dit jaar in aanmerking zijn gekomen voor ene Gazellen Award. Ook de ranglijst is nog niet bekendgemaakt, maar zodra er meer informatie is zullen we deze uiteraard delen!