Partnership voicedata en datavisual

Op 1 april 2020 heeft Voicedata het volledige beheer en support op gebied van vaste en mobiele telefonie voor alle klanten overgenomen van DataVisual.

Voor Voicedata betekent dit de 2e grote deal in 2020. De specialistische kennis en focus op telefonie bij Voicedata levert een enorme meerwaarde voor klanten en het samenwerken met IT-bedrijven.

Datavisual, de allround ICT-dienstverlener uit Enter, heeft als streven alle diensten de juiste focus te geven en een samenwerking met een gerenommeerde telecompartij als Voicedata is dan ook een match made in heaven.
Tom Hagedoorn, directeur Datavisual: “De samenwerking met Voicedata zorgt voor extra stabiliteit, kennis, ervaring en een nog betere klantbeleving als het gaat om telefonie. Datavisual hecht veel waarde aan het optimaal ondersteunen van haar klanten en wij verwachten hiermee een mooie stap te hebben gezet.”

Voicedata is al sinds 2004 actief en heeft een volledige focus op telefonie. Het Hengelose bedrijf blinkt uit in service en ondersteuning door de aanwezige kennis en ervaring, klanten worden altijd snel te woord gestaan en geholpen door een ICT-professional en dat 24 x 7. Als zakelijke provider levert Voicedata alle vormen van telefonie, denk aan Voice-over-IP, Hosted VoIP, SIP-trunk, vast-mobiel integratie en sim-only mobiele telefonie.

Xander Dekker, directeur Voicedata: “Wij zijn erg blij met de start van dit partnership. Datavisual is een bekende en ervaren speler in de regio en wij zijn blij dat onze meerwaarde ook voor dergelijke organisaties enorm interessant is.”

Wenst u meer informatie over het partnership of welke routes u als nieuwe klant dient te bewandelen? Neem dan contact op via 074-7113660 of support@voicedata.nl.