Unieke integratie Skype for Business en Managed Voice

De samenwerking tussen SoftApp-distribution en Voicedata heeft geleid tot een unieke integratie van twee systemen: Skype for Business en Managed Voice. Door de combinatie van één van de meest moderne (hosted) telefooncentrales met Office 365 is een hybride vorm ontstaan die het beste van twee werelden combineert. Hiermee laat Voicedata opnieuw zien vooruit te denken en altijd op zoek te zijn naar nieuwe oplossingen.

The Voice of O365 voegt PSTN-toegang toe aan Office 365 waardoor er met de bestaande Skype for Business licentie (onderdeel van Office 365) getelefoneerd kan worden zoals men dat met haar huidige telefooncentrale of hosted voice/telefoniedienst gewend is. Door het toevoegen van de telefooncentralefunctionaliteiten van Managed Voice (wachtrijen, keuzemenu’s, tijdsconfiguratie, etc) kunnen ook bedrijven met bredere wensen perfect bediend worden. Combinaties tussen Skype, vaste telefonie en mobiele telefonie worden hierdoor nóg mooier.

 

Hierbij wordt natuurlijk ook gedacht aan de vast-mobiel integratie die Voicedata in de markt zet. Een combinatie tussen The Voice of O365 voor kantoormedewerkers en Managed Mobile voor buitendienstmedewerkers is de perfecte oplossing om flexibiliteit en bereikbaarheid te optimaliseren.

“Met het combineren van deze twee diensten is een totaal nieuw product gecreëerd dat ontzettend interessant is voor bepaalde organisaties. Steeds meer bedrijven stappen over op Microsoft Office 365 en Skype voor Business is hier onlosmakelijk mee verbonden,” aldus Dennis Bonnes – Directeur van Voicedata.

“Voicedata is als totaal aanbieder van VoIP- en Internetdiensten de juiste partner,” zegt Jeroen André de la Porte – CEO SoftApp-distribution. “Haar kennis, kunde en partnerkanaal is bij uitstek geschikt deze dienst te vermarkten. Wij zien de samenwerking dan ook met vertrouwen tegemoet.”

Over SoftApp-distribution

SoftApp-distribution gevestigd in Amersfoort – Nederland, is een Benelux georiënteerde value-add ICT distributeur en hosted service provider van geavanceerde Unified Communications add-on oplossingen. Het product portfolio bestaat uit UC software applicaties en maatwerk | klant specifieke toepassingen voor gebruik: op locatie of in de cloud. Het productaanbod verrijkt Microsoft Lync 2010 | 2013, Skype for Business en Office 365.