Tijdelijke internetoplossing

Wanneer een bedrijf op een nieuwe locatie start, zij het een nieuwe start-up of een nieuw pand, dan is het belangrijk om een aantal zaken op voorhand goed te regelen. Veel bedrijven kijken pas na de verhuisbeslissing naar misschien wel de belangrijkste dienst: het internet. Afhankelijk van de bedrijfsvoering is een internetverbinding van levensbelang, zeker op het moment dat er gewerkt gaat worden in een kantooromgeving. Om deze reden biedt Voicedata een noodoplossing. De volgende dag kunt u al internetten op het 4G netwerk via een leenrouter. Uiteraard is het wel van belang dat er 4G dekking is op uw locatie.

Het aanvragen van een ADSL of VDSL verbinding is vlot (bij Voicedata meestal binnen 15 werkdagen) te regelen, mits alles mee zit. Wat gebeurt er als er geen koperverbinding naar het pand ligt? Of als het ISRA-punt vol zit? Ook als er haast is bij een verhuizing wordt door alle drukte het overzetten of verhuizen van een lijn nog wel eens vergeten, of gebeurt het op het laatste moment.

De 4G oplossing van Voicedata is een tijdelijke oplossing met een datakaart. Voor slechts €20,00 per dag kunt u tot 16 GB data (per maand) verbruiken. Hierbij is de huur van de hardware inbegrepen. Het zal gaan om een Draytek 2925Ln router met een Huawei dongle waarin de Datasim geplaatst kan worden. Bij een groter verbruik dan 16 GB zal nadien per GB €20,00 in rekening worden gebracht.