Thuiswerken met onze hosted diensten

Thuiswerken, schaalbaar en flexibel

Thuiswerken, voor de een de meest prettiger manier om productief en efficiënt te werken, voor de ander toch wat lastig. In verband met het coronavirus is echter het grootste deel van werkend Nederland min of meer verplicht om vanuit huis te werken.

Om efficient te werken vanuit huis heb je een aantal basistools nodig zodat je geconcentreerd aan de slag kunt, Voicedata assisteert graag haar klanten (en niet klanten) voor een passende, schaalbare en niet al te dure oplossing om dit in te richten.

De 3 beste voicedata tools voor thuiswerken

Alle diensten die beschreven worden zijn altijd maandelijks opzegbaar zodat je snel en flexibel kunt schalen.

1. Vast-mobiel op een basis toestel of een Nokia voor slechts €13,00

Voicedata heeft een vast-mobiel abonnement, Managed Mobile Flex, waarmee je direct je vaste telefonie op kunt nemen vanaf thuiswerklocaties. Per werkplek kost je dit €13,00 per maand en wens je hier een Nokia 105 bij dan kost het eenmalig €30,00.

Voordeel: Communicatie via GSM, niet afhankelijk van computer of WIFI thuis

2. Headset voor laptop of PC – Jabra Evolve UC40 a €79,00

Het belangrijkste om te communiceren via je laptop of PC is een headset, veel mensen beschikken al over een headset, maar mocht je snel een USB headset nodig hebben tegen een zeer scherpe prijs dan kun je deze bij Voicedata bestellen.

Voordeel: Goedkoop en uit voorraad leverbaar

3. Coligo Desktop software – ook videomeeting via browser

De ultieme softwaresuite om te bellen, chatten en videoconferencen leent zich perfect voor thuiswerken. Je logt in op de software en bent bereikbaar zoals op je vaste toestel op kantoor, het enige wat je nodig hebt is een headset!

De applicatie beschikt ook over een videomeeting module, nodig je klanten uit via een link en zonder extra software te downloaden loggen ze in via de browser.

De coligo software die wij leveren op ons hosted platform is beschikbaar voor alle managed voice 3 gebruikers, heb je nog managed voice 2 neem dan contact op via sales@voicedata.nl en we migreren je account.

Voordeel: De nieuwe manier van communiceren en overal inzetbaar