Telfortklanten contractvrij: stap nu over

In navolging van KPN en Ziggo gaat ook Telfort haar prijzen verhogen. Via een officiële mailing heeft het bedrijf haar klanten laten weten dat per 1 oktober 2016 de tarieven voor ISDN/PSTN-telefonie gaat verhogen. Daarnaast vervallen verschillende kortingsstructuren die telefonie bij Telfort aantrekkelijker maakten voor veel bedrijven.

Deze prijsverhogingen maken het mogelijk voor Telfortklanten om tot 1 oktober 2016 over te stappen zonder afkoopsom. Door een overstap kunt u geld besparen op gesprekstarieven en dus maandelijkse kosten, maar voor de rest kunt u de huidige configuratie, telefoons en telefooncentrale behouden. Er is geen grote investering nodig om een besparing te realiseren.

Een overstap naar Voice Select van Voicedata is bovendien volledig geautomatiseerd, waardoor u geen omkijken heeft naar het overstapproces. Uiteraard kunt u uw huidige telefoonnummer(s) behouden.

Managed Voice

Ook als u verder wilt kijken naar de mogelijkheden met betrekking tot zakelijke telefonie biedt Voicedata mooie oplossingen. Laat u bijvoorbeeld eens informeren over onze Hosted VoIP-dienst, met één van de modernste telefooncentrales. Ons salesteam staat voor u klaar om in samenspraak met u tot een unieke oplossing te komen die volledig op maat is gemaakt.

Voorbeelden van onze inventiviteit en het meedenken met de klant worden maandelijks gegeven in onze blogpost. Afgelopen maand beschreven we oplossing die we samen met onze klant Webton hebben geïmplementeerd. Lees hier op welke manier de communicatiestromen bij Webton nog gestroomlijnder verlopen.