Mobiele prijzen wederom verlaagd

Het lijkt inmiddels traditie te worden, voor de 3e keer in 2018 verlagen we in de zomer de prijzen voor mobiele abonnementen. Ook zal een aantal abonnementen een iets andere samenstelling krijgen. Tot 1 september zijn de oude proposities nog te bestellen, daarna alleen de nieuwe zoals vermeld op onze website. Wij gaan de abonnementen van klanten die profijt hebben actief aanpassen met ingang van 1 augustus. Mocht dit niet in het belang van de eindklant zijn, dan veranderen we niets zonder opdracht! In dit laatste geval blijven de oude voorwaarden van kracht.

De abonnementen die profijt hebben van de mobiele prijsverlaging zijn de Blue 1GB, Blue 4GB, 10Gb en de 20GB abonnementen. Mocht je toch je abonnement willen aanpassen neem dan contact met ons op en passen wij je abonnement aan.

Hieronder de vernieuwde Managed Mobile tarieven:

Voorbeeld 1

Op dit moment heb je een Managed Mobile Blue 1GB voor €23,50.

Dit abonnement wordt per 1 augustus omgezet naar een Managed Mobile Blue 2GB voor €23,50.

Voorbeeld 2

Op dit moment heb je een Managed Mobile Mix 250 voor €21,00.

Dit abonnement wordt niet automatisch omgezet naar Managed Mobile Mix 200 voor €23,50. Hoewel deze meer data heeft, wordt het abonnement duurder. Wil je je abonnement wel omzetten, meld je dan bij één van onze medewerkers.

 

Telefonisch advies
Heb je hulp nodig bij het kiezen van het juiste abonnement of wens je advies over hogere snelheden? Neem dan telefonisch contact op via 074-7113660.

Contact per e-mail
Uiteraard kun je ook per mail informatie ontvangen, vul het formulier in op onze contactpagina en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Contact per e-mail