Nieuwe simkaarten

Sinds de invoering van simkaarten is de ontwikkeling maar één kant op gegaan: kleiner. Dat hierdoor veel verschillende variaties zijn ontstaan maakte het voor Voicedata soms lastig om de juiste simkaart op te sturen. Hierdoor waren we lange tijd afhankelijk van de informatie van de klant, die in sommige gevallen nog niet wist welke telefoon hij of zij zou aanschaffen.

Om deze reden heeft Voicedata gekozen voor nieuwe simkaarten, die de drie meest gebruikte formaten combineren. Vanaf nu geen verschil meer tussen de ‘gewone’ simkaart, de nano-simkaart (Apple toestellen vanaf iPhone 5) en de micro-simkaart (overige toestellen).

Door deze 3 in 1 simkaarten is knippen om het juiste formaat te krijgen verleden tijd, de kaarten zijn eenvoudig te ‘breken’ in het juiste formaat. Wel blijft het zo, dat op het moment dat u het kleinste formaat (nano) heeft gebruikt, dat u niet terug kunt naar een groter formaat zonder hulpmiddel of adapter.

Naast het praktisch nut hebben onze simkaarten ook een nieuwe look gekregen die past bij dit nieuwe ontwerp. Vanaf nu krijgen nieuwe gebruikers van Voicedata Mobile, Managed Mobile of Mobile Connect een simkaart met een zachte blauwe gloed. Qua specificaties verandert er niets – het geheugen van de simkaarten blijft even hoog, net als de snelheid.