Mobiele abonnementen in prijs verlaagd

Voicedata verlaagt wederom haar prijzen! Vanaf 1 december 2016 zullen onze nieuwe mobiele proposities voor iedereen actief zijn. Al onze Managed Mobile klanten profiteren hier automatisch van, al deze proposities zullen in prijs verlaagd op de factuur verschijnen. In het schema hieronder staan alle nieuwe (en oude) abonnementen, en is de besparing dus meteen te zien.

Naast de prijsverlaging is ook het aantal abonnementen uitgebreid voor nog meer flexibiliteit en keuze. De Mix-abonnementen vullen een gat tussen onbeperkt bellen en een abonnement zonder minuten. Deze Mix-abonnementen vallen niet alleen qua prijs, maar ook qua minuten/data precies tussen onze ‘oude’ proposities.

Duidelijke, eenduidige proposities

De verschillende abonnementsoorten zullen qua bundels en pricing beter op elkaar aansluiten. Het verschil tussen Voicedata Mobile, Mobile Connect (integratie huidige telefooncentrale) en Managed Mobile (integratie in cloudcentrale) staat nu vast. Voicedata Mobile dient hierbij als basis, voor Mobile Connect zijn de prijzen €4,00 hoger. Het verschil tussen Voicedata Mobile en Managed Mobile is €9,00. Deze laatste is uiteraard inclusief Managed Voice/vaste telefonie gebruiker.

Meer flexibiliteit en keuzes

Naast de verduidelijking in pricing is ook gekozen om de range uit te breiden met verschillende Mix opties. Door deze opties hopen we ons bereik te vergroten en aantrekkelijke proposities te maken voor verschillende gebruikers. Het overzicht onderaan de pagina biedt een snelle overview in de abonnementen.

Abonnementsprijzen per maand (excl. BTW): Voicedata Mobile