Twee radionetwerken: Vodafone en KPN

Betere bereikbaarheid voor jouw bedrijf

Door een unieke ontwikkeling kunnen wij jouw bedrijf beter van dienst zijn met betrekking tot mobiele telefonie. Kort uitgelegd: wij kunnen nu twee radionetwerken aanbieden.

Keuzevrijheid voor jou als klant

Allereerst betekent dit meer keuzevrijheid voor jou als klant. Het kan zo zijn dat je een voorkeur hebt voor een van de radionetwerken. Je kunt ook kiezen voor beide netwerken binnen één bedrijfsbundel.

Betere mobiele bereikbaarheid

Als jouw team verspreid door heel Nederland werkt of veel reist, in het binnen- en buitenland, dan is het interessant om de twee radionetwerken binnen jouw bedrijfsbundel te combineren. Zo zorg je voor een optimale mobiele bereikbaarheid van jouw medewerkers. De tarieven blijven gelijk!

Data wordt binnen de bundel verdeeld

Het maakt niet uit of de ene collega meer data verbruikt dan de andere collega. De prijs voor de bedrijfsbundel blijft hetzelfde. Het totale aantal GB blijft onderdeel van de bedrijfsbundel, ook als je kiest voor twee radionetwerken.
Ondanks deze veranderingen, blijven zowel de nationale als internationale tarieven gelijk! Meer weten? Neem contact met ons op!