Yealink toestellen actie!

Korting Yealink toestellen

Om het jaar goed af te sluiten hebben wij verschillende toestellen van de Yealink T-serie tot 31 december 2018 flink in prijs verlaagd! Wanneer u gebruik maakt van deze korting kunt u tot wel €40,- per toestel besparen! In onderstaand overzicht hebben wij alles voor u op een rijtje gezet om welke toestellen het gaat en wat u kunt besparen per toestel:

Wilt u profiteren van deze korting? Vul dan onderaan deze pagina uw gegevens in en wij nemen z.s.m. contact op.

Yealink T-41

De Yealink T41 is het instap model van de T4 series, een serie SIP toestellen specifiek gemaakt voor Hosted VoIP omgevingen. De toestellen zijn specifiek ontworpen voor kantooromgevingen, het toestel bevat alle aanvullende opties zoals het aansluiten van een headset en het doorlussen van een PC zodat er geen extra bekabeling nodig is op uw werkplek.

Yealink T-42

De Yealink SIP-T42G is de grotere broer van de Yealink T-41 en is een luxe SIP-telefoon waarmee u 3 gelijktijdige gesprekken kunt voeren en waar u 3 SIP-accounts in kan programmeren. De Yealink SIP-T42G is voorzien van 2 Gigabit LAN-aansluitingen met ondersteuning voor PoE. De headsetaansluiting met EHS-ondersteuning maakt dit toestel compleet. Het heldere LCD-scherm heeft een resolutie van 192 bij 64 pixels en heeft een luxe afwerking van glas.

Yealink T-46

De Yealink T-46 is het perfecte receptie-toestel als u via VoIP belt. Door het revolutionair en elegant design met een set van features die nog weer verder is uitgebreid tov van haar voorgaande series. Het High-resolution kleurenscherm maakt dat u veel informatie krijgt gepresenteerd en daardoor de handelingssnelheid en gebruik zeer gemakkelijk maakt. De toestellen zijn specifiek ontworpen voor kantooromgevingen, het toestel bevat alle aanvullende opties zoals het aansluiten van een headset en het doorlussen van een PC zodat er geen extra bekabeling nodig is op uw werkplek.

Yealink T-48

De Yealink SIP-T48G is het topmodel van Yealink en geschikt als receptietoestel. Het toestel is goed voor 6 gelijktijdige gesprekken en voorzien van een prachtig 7″ LCD touchscreen en 2 Gigabit LAN-poorten. Op de Yealink SIP-T48G zit een USB-poort waarmee u een Bluetooth of WiFi-dongle kunt aansluiten. De Yealink T48G is uitgerust met 2 rijen van 6 displaybuttons die u zelf van een functie kunt voorzien. Eén van deze 10 toetsen is gemarkeerd als bladertoets, waarbij u door 3 pagina’s kunt bladeren. Alle overige 9 displaytoetsen kunt u zo van 3 functies voorzien. Ideaal! Zet de meest gebruikte functies in het eerste tabblad en blader door de overige heen op zoek naar bv. een extra functie, contacten die u vaak belt of de BLF van uw collega’s.